Smaragdna flauta

01-03-23 Bojana Radovanović 0 comment

Vaša sposobnost snažnog verbalnog uticaja i materijalizacije zamišljenog, deluje čudesno!

Zvuk vaših reči je muzika koju svako želi da prati

Nije magija 🙂

SMARAGDNA FLAUTA

Vibracije 1400 i više

Progresor Novih energija Dmitri Sazonov

Smaragdna flauta stvara kod Vas sposobnost snažnog verbalnog uticaja na druge, moć lakog ubeđivanja, sklonosti ka realizaciji svojih ideja, predvođenja, bez narušavanja slobodne volje čoveka.

Vi postajete ubedljivi i neodoljivo harizmatični. Postajete lider, ukoliko to želite, čak i ako niste talentovani za to.

Postajete posebno zanimljiva osoba, koja “zaražava“ i očarava svojim idejama i entuzijazmom. Energija Vam omogućava da lako uspostavljate kontakt s ljudima i očarate svakog sagovornika. U kontaktu s ljudima ste opušteni i šarmantni.

Smaragdna flauta aktivira kod Vas sposobnost visoko stvaralačkog performansa. Vi odjednom možete da obavljate bilo koji posao za koji ranije niste imali dar i sposobnost.

Daje ogroman priliv snage i stvaralačkog nadahnuća, postajete ozareni, što može biti korisno pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti kako u poslu tako i u svim mogućim životnim situacijama i dovesti do njihovog uspešnog razrešenja.

Ovo je čarobni štapić kako za ljude koji imaju potrebu da se razviju u zanimljivu, harizmatičnu i posebno sposobnu, privlačnu osobu tako i za lidere, učitelje, “kouče“, voditelje, instruktore, iscelitelje svih mogućih metoda, trenere i sve druge čije su svakodnevne aktivnosti vezane za rad s ljudima.

Povećava Vaš magnetizam i privlačnost u poslovnom i privatnom smislu.

Otvara neograničene mogućnosti u poslovanju i razrešenju problema iz bilo koje sfere života. Vi ostvarujete ciljeve s vidnom lakoćom.

Vaše misli se lako kreću, iznenađuju punoćom, sadržajnošću, kreativnošću, posebno kada govorite, obraćate se drugim ljudima, naročito tokom komplikovanih situacija, razgovora, pregovora, dogovora, privatnog i poslovnog karaktera.

Smaragdna flauta Vam daje mogućnost da samo snagom misli menjate svoj karakter i temperament, poboljšavate sebe i usavršavate se na svakom nivou, posebno kada je to potrebno za postizanje uspeha.

Uz to energija deblokira, isceljuje i balansira korensku čakru i aktivira seksualnost. Osoba lako i bez naprezanja privlači pažnju suprotnog pola (uz veliko poštovanje i vrednovanje s njihove strane). Otklanja svaku neravnotežu na polju seksualnosti (slab libido, neplodnost i slično). Razvija zdrav odnos prema toj temi u celini.

Daje osvešćivanje i aktivaciju Vaše uzvišene seksualnosti i pomaže da napravite pravi izbor životnog partnera.

Energija izbija iznutra ka spolja i prikazuje sve Vaše unutrašnje sposobnosti, umnožava ih, i čini vidljivim i praktično primenjivim. Svaku ideju s lakoćom pretvarate u stvarnost! Vaša sposobnost materijalizacije deluje čudesno.

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs.