Anđeoska Reiki Joga

Dragi prijatelji,

S radošću vas obaveštavamo da će od 1. novembra 2016. časovi Reiki joge biti obogaćeni dugoočekivanom Anđeoskom Reiki jogom!

Svaki čas biće posvećen jednom od poznatih, ali i potpuno novih Arhanđela. Vreme i prostor će tokom časa biti preplavljeni energijom određenog Arhanđela, čije delovanje ostvaruje poseban isceljujući i harmonizujućiuticaj na svako ljudsko biće i život.

Anđeoska Reiki jogaPored potpuno novih, zanimljivih, lakih i prijatnih asana osmišljenih specijalno za ovu priliku, polaznici časova izvodiće energetske tehnike s moćnom Anđeoskom mandalom koja je formula pokretanja Anđeoske energije. Polaznici će, takođe, isceljivati i jačati svoj organizam, s posebnimakcentom na Imuni sistem (na ćelijskom i na nivou DNK i RNK), uz pomoć Anđela ćelijskog Isceljenja.

Naravno, biće organizovane i Anđeoske meditacije čija energija napaja Svetlošću, mirom i srećom idugo ostaje u sva 4 niža tela (fizičko, eterično, emocionalno, mentalno).

Anđeoske meditacije biće obogaćene energijama eteričnih kristala kao što su: Dijamant, Plavi safir, Citrin, Smaragd, Roze kvarc, Rubin, Ametist, Mesečev kamen.

Prostor u kojem se radi biće oplemenjen ne samo organskim eteričnim uljima, već i energetskom esencijom eteričnih ruža – cveta koji simbolizuje i donosi duhovni procvat, kao i procvat generalno. Aktivnost takve energije može, takođe, da stvara suptilni osećaj kao da se na vas tokom meditacije nežno i polako spuštaju latice ruža.

Autori Anđeoske Reiki joge su:
Margarita Milenković, Reiki učitelj, i
Vojislava Lopičić, sertifikovani Instruktor joge i Reiki učitelj.

Za više informacija i za prijavljivanja, molimo Vas da kontaktirate
oganizatora Udruženja, Reiki učitelja Aidu Kamberi:
na broj telefona: 065/905-2222 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na mejl: [email protected]

Dobro nam došli!

Save