Oslobađanje od negativnih energetskih sadržaja

09-12-15 alena 0 comment

TEHNIKA: OSLOBAĐANJE OD NEGATIVNIH ENERGETSKIH SADRŽAJA

Budite uvek prizemljeni u cilju ravnoteže, oslobađanja od negativnih energetskih sadržaja, podsticanja volje za životom i kreativnog povezivanja s fizičkim planom.

Oslobađanje od negativnih energatskih sadržaja• Zauzmi udoban sedeći položaj. Leđa su ravna, stopala na podu. Aktiviraj Reiki u skladu sa svojim stepenom i smesti dlanove na koren kičme tako da prsti budu usmereni na trtičnu kost. Kanališi Životnu energiju, sve dok plovidba traje.

• Premesti dlanove na kolena i isprati toplu energiju koja se iz korena kičme razliva po donjem delu tela i spušta se kroz butine u kolena. Kanališi energiju sve dok plovidba traje. Tokom tog procesa zamisli da energija, koja struji kroz noge, izranja iz tvojih stopala i nastavlja svoj put sve do središta Zemlje. Ta energija izvlači iz tvog bića sve negativne sadržaje i odnosi ih sa sobom u Zemlju, gde u vatrenom središtu bivaju transformisani. Ostani u tom procesu pročišćenja, sve dok osećaš potrebu. Kada osetiš da je energija koja se izliva iz stopala čista i svetlucava, možeš da pređeš na sledeći deo vežbe.

• Vizualiziraj kako iz tvojih stopala izrasta snažno energetsko korenje koje doseže do zemaljskog jezgra. Obavija ga i vraća nazad u tvoje telo vruću i gustu energiju fizičkog plana. Oseti u donjem delu dela toplotu koja se smanjuje u procesu širenja na gore, i dobija prijatnu, smirujuću temperaturu u oblasti solarnog pleksusa.

• Osvesti da energetsko korenje tebe još uvek snažno povezuje sa Zemljom. Tvoje biće ispunjava sigurnost, osečaj pripadnosti fizičkom planu, bliskost s planetom Zemlja i svojom fizičkom manifestacijom na njoj.

• Po završetku zahvalite se Životnoj energiji (Reikiju)

Spoj Životne energije i Energije Zemlje podstiče u ljudskom biću volju za životom i za ostavrenjem na fizičkom planu.

Izvodite vežbu svakoga puta, kada osetite mrzovolju, pad raspoloženja ili preteranu mentalnu aktivnost.

Save