Svetlosna ishrana

“TabaTes“

SVETLOSNA ISHRANA

Prirodan način očuvanja i unapređenja zdravlja, lepote i kondicije tela

i

PROFESIJA NOVOG VREMENA

Energetski sistem „TabaTes“ – Svetlosna ishrana nije metoda ili način lečenja niti je dijeta koja isceljuje ili se koristi za unapređenje zdravlja, a ni poziv da gladujete i odbijate hranu.

Svelosna ishrana je sistem koji omogućava ljudskom biću da pomoću Svetlosne (visokofrekventne) energije obogati vodu i svoju ishranu i na prirodan način nadoknadi i održi nivo vitamina i minerala potreban za dobru kondiciju, da sprovede, ukoliko želi, detoksikaciju na prirodan način ili post uz energetizovanu vodu što obezbeđuje organizmu maksimum vitamina i minerala te tako napoji ćelije neophodnom količinom čiste energije.

Ukoliko želimo, primenjujući Svetlosnu ishranu možemo da smanjimo broj obroka, kao i količinu hrane koju unosimo, a kao rezultat dolazi do uklanjanja viška kilograma na prirodan i zdrav način, bez opterećenja.

Voda koja za samo minut postaje energetizovana uz pomoć „Taba Tes“ eteričnih kristala je najčistija voda, sa dovoljno vitamina i minerala potrebnih organizmu i ona se koristi kao najzdravija voda za piće i pripremu jela za celu porodicu, kao i za kućne ljubimce.

U Rusiji, Nemačkoj i drugim zemljama sveta, mnogi ljudi naručuju kod “Taba Tes“ specijalista velike količine takve vode za piće i rado plaćaju za tu uslugu.

Hrana nije samo način dobijanja energije, već i veliko zadovoljstvo i jedna vrsta komfora koju sebi pružate, stoga i u Novom Vremenu koje smo već počeli da živimo, postoji mogućnost da se ne ograničavate ni u tome.

Novo Vreme ne nosi sobom neophodnost da ljudsko biće sebe ograničava u bilo čemu, naprotiv, ono nam donosi izobilje i radost.  Svetlosna ishrana nije način ograničavanja sebe u hrani, već način da hranite svoje telo zdravo i s ljubavlju.

Takvo telo ne može da ne bude lepo i zdravo dugi niz godina!

Efekti:

 • punjenje organizma (1-3 minuta) vitaminima i mineralima potrebnim za dug i zdrav život pomoću energetski programirane vode. Širok izbor vitamina i minerala podržan je od strane 16 eteričnih kristala;
 • mogućnost sprovođenja detoksikacije organizma na zdrav i prirodan način;
 • mogućnost kvalitetnog zasićenja organizma manjom količinom hrane;
 • mogućnost menjanja ishrane u skladu s istinskim potrebama organizma, bez gubitka neophodnih vitamina i minerala;
 • Svetlosna ishrana veoma je pogodna za vegane i vegetarijance;
 • mogućnost organizacije ishrane sa najmanjim rizikom od intoksikacije bilo koje vrste;
 • napajanje ćelija organizma čistom Svetlosnom energijom, što ne samo da predupređuje oboljenja i stvara u ćelijama visok nivo odbrambene sposobnosti, već i ubrzava proces ozdravljenja;
 • sticanje sposobnosti usmeravanja Svetlosne energije na objekat (voda, kristal, drugi predmet i sl.), kao i kompletno punjenje organizma u toku 1-5 minuta;
 • mogućnost lakšeg, komfornijeg i zdravijeg pristupa dugotrajnom ili strogom postu;
 • mogućnost rada sa sobom i s drugim ljudima.

Kontraindikacije ne postoje.

Uslov za upis na seminar ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković 

Trajanje seminara: od 10.00 do 17.00 časova

Na kraju seminara dobijaju se: sertifikat, priručnik, 16 eteričnih kristala (16 simbola u boji), kompakt disk sa energetskim tretmanom

Za više informacija i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na broj telefona 065/ 905-22-22 ili na imejl aida@reiki.rs.

Dobro došli!

PITAJTE SEBE

Porazgovarajte sa sobom na temu vaše ishranei dozvolite unutrašnjem vođstvu da vam ukaže na pravac.  Zapitajte se:

 • Čime se sada hranite?
 • Koliko hrane uzimate?
 • Da li je to hrana koja olakšava vašem telu funkcionisanje i produžava njegov vek ili obrnuto, razara vaše dragoceno telo?
 • Kada osvešćeno uživate u hrani?
 • Da li vam je potrebna baš ta hrana?
 • Da li vam je potrebna baš ta količina hrane?
 • Da li se vaš organizam slaže s tim?
 • Da li mu trenutnim načinom ishrane olakšavate i pomažete da bolje funkcioniše i da vam dugo služi, da bude zdrav i dugovečan?
 • Da li vam hrana ponekad služi kao zamena za nešto drugo?
 • Da li ste pokušavali da na neki drugi način nadomestite nedostatak „nečeg drugog“?
 • Da li kao saradnik Svetlosti svojim načinom ishrane potpomažete svoj put? Da li olakšavate Svetlosti da slobodno struji kroz vas, da se lako širi u vama, a kroz vas i u vaše okruženje?

Svetlosna ishrana može da se ostvaruje na različite načine:

 • možete da iz svoje ishrane sasvim izostavite meso, da svesno reorganizujete ishranu i hranite se onim što je za vas zdravo. Takođe, svakodnevno pijte Svetlošću napunjenu vodu;
 • namirnice koje ne sadrže meso možete obogatiti visokoenergetizovanim (eteričnim) kristalima i napicima. Zahvaljujući takvom pristupu ješćete manje i istovremeno uživati u hrani koja će biti laka, ukusna i korisna za organizam;
 • treća opcija podrazumeva potpuno izostavljanje hrane. Možete koristiti isključivo Svetlosnu Ishranu i uzimati energetski napunjenu vodu.

Svelosna ishrana je sistem koji omogućava praktičaru da pomoću Svetlosne (visokofrekventne) energije obogati vodu i svoju ishranu, da na prirodan način nadoknadi i održi potreban nivo vitamina i minerala, da sprovede, ukoliko želi, detoksikaciju na prirodan način ili post uz energetizovanu vodu. Ovo će organizmu obezbediti maksimum vitamina i minerala, te tako napojiti ćelije neophodnom količinom čiste energije.

Iako ovaj sistem nema kontraindikacije i mere opreza, niti je štetan u bilo kom smislu, ukoliko imate zdravstvene tegobe (naročito one koje podrazumevaju specifičnu vrstu ishrane i lečenje sredstvima savremene medicine) potrebno je da se konsultujete sa lekarom ili nutricionistom u vezi sa primenom ove metode.

Novo Vreme ne nosi sobom neophodnost da ljudsko biće postavlja sebi bilo koju vrstu ograničenja. Ono nam, naprotiv, donosi izobilje i radost. Ranije je za dobijanje energije bilo neophodno potpuno odricanje od hrane. To se donedavno odnosilo i na Svetlosnu ishranu. Takav pristup bio je svojstven tom vremenu, kada je, pre svega, postojala potreba da se ljudima, bukvalno dokaže da je život bez hrane moguć. Kako je ovo sada poznato i već potpuno izvesno, više ne postoji potreba za takvim pristupom. U Novo Vreme ne postoji neophodnost za otkazivanjem, odricanjem, ograničavanjem sebe, ako se već pojavila nova forma ishrane.