Master Elise Mila Impulsne tehnike

ŠTA JE MASTER ELISE MILA IMPULSNE TEHNIKE

Elise Mila

Pojavila se izuzetna mogućnost da završite obuku, steknete jednu od Novih profesija i postanete profesionalni Master Elise Mila Impulsne tehnike.

Elise – to je osnovni eliksir Života. Svi koji su prošli proces unikatne Inicijacije “Anđeo Natanijel – Eliksir života“, imali su priliku da osete božanski uticaj ove jedinstvene energije čija dragocenost ne može biti precenjena.

Master Elisa Mile je terapeut koji nadopunjava svako živo biće energijom Elise – Eliksir Života.


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.


O METODI “ELISE MILA“

U Svemiru postoji svetlosna oblast (grupa) gde dospevaju sve duše pre nego što dobiju otelovljenje. Duše primaju u sebe energiju Elise (Eliksir Života) i donose je sa sobom na Zemlju za svoje eterično i fizičko telo. To je osnovna energija života i boja njene vibracije je ZLATNA.

Elise – energija namenjena zdravom i srećnom življenju – se, nažalost, jako brzo troši zbog bolesti, stresa, trauma, šokova, depresivnih stanja, hroničnog umora, nebrige o fizičkom telu…

U prošlosti, kada je Elise na Zemlji bila iscrpljena, nju nije bilo moguće dopuniti, a kao rezultat toga nastupala je fizička smrt. Sada je postalo moguće ispuniti energijom Elise Telo, Dušu, Auru, a na takav način i fizičko telo, sve do ćelijskog nivoa.

Elise je energija potpunog isceljenja i volje za životom, energija same Duše. To je jednostavni i sigurni način nadopunjavanja organizma Životnom energijom putem jednostavne i moćne metode ELISE MILA.

Indikacije za primenu Elise Mila su beskonačne. Ova metoda je dobrodošla za zdrave ljude, kao i za one koji pate od bilo kakvih zdravstvenih tegoba.

Imajte na umu metaforu koju autorka ove metode deli sa nama: Ljudsko biće je automobil, a vi ste radnik na benzinskoj pumpi. Automobil mora da bude ispravan, ali ukoliko u njemu nema goriva, on je beskoristan jer ne može da se vozi.

Potreba tela i duše za energijom Elise je životna, posebno tokom bolesti, šoka, trauma, jakih emocija (strahovi, odsustvo volje za životom – depresija, razočaranje u život…).

Ne postoji ljudsko biće koje ne poseduje ozbiljan nedostatak ove Životne Sile, koja je bila potrošena na prevazilaženje poteškoća bolesti, teških životnih perioda, stresa, tuge, slabosti… Mi trošimo energiju Elise mnogo pre nego što je to bio plan i ideja naše Duše. Stoga uglavnom napuštamo fizički svet ranije od onog koje je za nas bilo moguće i potrebno. Pored toga, ELISE predstavlja most između svesti tela i Duše i isceljuje njihove, često nefunkcionalne, odnose.

Ovim se objašnjavaju mnoge pozitivne promene usled kontakta s ovom energijom. Svako zavoli ovu energiju na prvi mah, nezavisno od nivoa duhovnog razvoja osobe.


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 6 sati
Dobijaju se: priručnik i sertifikat Mastera Elise Mila Impulsne tehnike.
Poklon: bele rukavice za sprovođenje tretmana.

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi:
na brojeve telefona: 065/905-22-22 i 065/235-9991 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs


UTISCI: