Dijamantske Rune

FASCINANTNI SISTEM LEČENJA ČOVEKA I DIZAJNIRANJA SUDBINE

DIJAMANTSKE  RUNE

Sirijus, vibracije do 3000

Najnovija Svetlosna tehnologija

33 neobične energije koje brzo deluju s efektima koje nigde niste sreli

DIJAMANTSKI MAGISTAR

PROFESIJA

Dijamantske Rune je fenomenalni energetski sistem koji se sastoji od 33 Rune (energije). Iako je relativno nov, već se pokazao kao izuzetan i efikasan i postao je popularan u Rusiji. Specifičnost ovog sistema sastoji se u tome što Magistar (terapeut) ima mogućnost da najaktivnije do sada uključi klijenta (koji je prirodno tvorac svog problema) u rad na samoisceljenju, (tako što će preneti klijentu (njegove Inicijacije) odabrane isceljujuće energije Rune, koju klijent može da primenjuje samostalno uporedo s radom terapeuta, što daje brzo i neizbežno potrebne rezultate, a takođe jeste zlatni ključ isceljenja i bezbednosti.

Takav pristup je najnoviji i jedinstven je po tome što je u proces isceljenja maksimalno uključen i sam klijent, što obezbeđuje bespovratno ozdravljenje organizma ili oblasti života. Ovo je najispravniji Božanski sistem pomoći drugima u isceljenju.

Dijamantske Rune je sistem koji se primenjuje kako za pomoć drugima, tako i za samopomoć. Kontaktno i na daljinu.

Dijamantski Magistar je specijalista, koji ne samo da tretira pomoću Dijamantskih Runa, nego ima mogućnost i da Inicira klijenta u odabranu energiju isceljujuće Rune u cilju maksimalnog uključivanja klijenta u rad. 

Sada se učimo brzo i lako!

Edukativni kurs biće održan ONLINE ili UŽIVO iz 2 dela, svaki u trajanju od 3 sata.

Prvi deo namenjen je svima, koji žele da primenjuju sistem, pre svega za sebe i, eventualno, za druge, ali NE profesionalno. Tokom prvog seminara polaznici dobijaju na raspolaganje 33 energije Runa, koje mogu da primenjuju za samopomoć i pomoć bližnjima.

Drugi deo kompletira edukaciju, obezbeđuje profesiju, te praktičar stiče sposobnost da prenosi energije klijentima pomoću Inicijacije, a takođe stiče Diplomu i zvanje DIJAMANTSKI MAGISTAR.

Praktičari koje žele da primenjuju sistem samo za sebe i, eventualno, za druge ali ne profesionalno, mogu da završe samo Prvi seminar.

Trajanje rada s energijom je od 15 minuta po seansi.

Edukativni kurs održava Reiki učitelj, Margarita Milenković.

Dobija se: priručnik, 33 slike Runa, Diploma.

Stiče se zvanje “DIJAMANTSKI MAGISTAR“.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

O Runama

Generalno i prvobitno Rune su drevno pismo i jedna vrsta simbola, a u prevodu s germanskog reč Runa označava “tajna“. Dijamantske Rune su specijalne energetske slike, koje nose u sebi veliku moć i mnogo informacija, čiji je uticaj na ljudsko biće ili njegov život poseban. U datom sistemu svaka Runa je specijalna energetska slika, koja predstavlja uobličeni Izvor te jedinstvene određene Svetlosne energije, a ujedno je i veoma snažna energija Božanske Sile, zahvaljujući kojoj se i ostvaruje tako nesvakidašnje isceljujuće ili stvaralačko dejstvo.

Efekti energija Runa

DIJAMANTSKA  RUNA  „Gral“

Okuplja sve fragmente duše. Svojevrsni je most između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ona povlači granicu između njih. Radi na promeni sudbine! Daje ispunjenje želja i ostvarenje zamišljenog, što je od vitalnog značaja za sudbinu svakog čoveka. Uklanja teret prošlih grešaka, karmičkim čišćenjem podiže na novi nivo i menja sve iz minusa u plus. Ova runa radi izvan vremena i prostora, vrlo je teška, teška kao energija. Snažno čisti prvu čakru, sa fizičkim osećajima rada u njoj.

RUNA „ZAGVA“

Leči fizičko telo i trenutno „popravlja“ kvarove u auri. Ispunjava svetlošću i vitalnošću, obnavlja sve energetske kanale i meridijane suptilnih tela, uravnotežava sve energije u organizmu. Energija rune pokazaće gde postoji neravnoteža i nedoslednost, kako biste mogli to da ispravite. Takođe, možete osetiti i promenu u odnosima sa drugim ljudima, runa “ZAGVA” deluje upravo na obnavljanje integriteta i harmonije, daje priliv nove snage i mogućnosti i dobro održava zdravlje. Zato, sve situacije koje remete vaš mir, zdravlje, emocionalno stanje – na sve njih ona utiče i izlečiće ih.

DIJAMANSTKA RUNA „KLON“

Stvaranje energetskih kontejnera, može se umnožiti sve što zamislite: uspeh, bogatstvo, sreća… Runa „KLON“ (ime govori samo za sebe), ima mogućnost „da se umnožava“, odnosno možete stvoriti onoliko Runa sa energetskim kontejnerom, koliko vam je potrebno za rad. U nju možete staviti svoju vizuelnu želju i poslati svoju želju u Više Sfere. Energetske posude možete stvoriti za sve želje. Takođe, možete stvoriti energetske kontejnere od dijamanata za prenos energetskih seansi, recimo da morate daobaviteseanse isceljivanja. U ovom slučaju možete da stvorite 5-7-10 itd. kontejnera, da ih napunite potrebnom energijom i pošaljete nekome sa priznanicom “za upotrebu”.

DIJAMANSTKA RUNA „KRTICE“

RUNA “KRTICE“ je zaštita od napada crne magije, od štetnih efekata i uticaja situacija i okolnosti. Vraća svu negativnost natrag zlonamernom, a da ništa ne transformiše, samo vraća sve pošiljaocu i on dobija ceo džak sopstvenih iznenađenja. Ovo će naučiti mnoge ljude da razmišljaju pre nego što učine nešto na štetu drugoj osobi. Energija zaklanja od bilo kakvog skeniranja, pogleda i magičnih uticaja, štiti od nepovoljnih uticaja i okolnosti, vraća sve negativne uticaje koje je bilo ko ikada usmerio na vas. Zraci Rune čiste sve negativne implantate, larve, entitete, čipove, implante, sve vanzemaljske strukture. Štiti osobu i čini nevidljivom (12 sati, 20 ili 24 sata). Runi možete zadati bilo koje vreme. Runa odlično funkcioniše za zaštitu i pročišćavanje, postavlja zaštitni dijamantski pancir na određeno vreme (na vaš zahtev), nije potrebno pojačati i aktivirati takvu zaštitu tokom dana, runa dobro radi definisano vreme.

DIJAMANTSKA RUNA „HARMONIKA“

Punjenje fizičkog tela vitalnošću, smirenošću i ravnotežom, uravnotežava sve čakre. Rad sa ovom runom je pažljiv, suptilan i nežan, uklanja negativne emocije i osećanja primljena na ovaj ili onaj način tokom dana. Veza sa kosmičkim kanalom Božanske ravnoteže. Veoma korisna runa u radu. Ima tendenciju da pokaže zlonamerne, bukvalno ih okuplja na „gomilu“ i pokazuje. Možete gledati sve njihove napade protiv vas. Na vama je koju ćete odluku doneti u ovom slučaju. Izreka idealna za ovu runu: onaj koji je upozoren, on je naoružan.

DIJAMANSTKA RUNA “SIMBIOZA“

Okuplja sve fragmente duše. Ujedinjuje u jednu celinu. Simbioza-spajanje u stvaralačkom zanosu sa Tvorcem, sposobnost oživljavanja ideje o stvaranju, stvaralaštva, otkriva sav unutrašnji potencijal, postepeno širenje svesti, ulivanjem toka Božanske ljubavi, jačanjem svih pozitivnih kvaliteta osobe, njegove sposobnosti tri puta, premeštajući tačku okupljanja na onu osu, koju je osoba sposobna da prihvati, daje izlaz iz teških situacija na najlakši način, protok daje moć namere da se manifestuje u stvarnosti, zaštita tri donja tela i biopolja, tri puta pojačana – kao trostruko obmotavanje, pronalaženje sebe i smisla svog postojanja, stvarna manifestacija Ja-Tvorca.

DIJAMANSTKA RUNA „Srce Dijamanta“

Srce Dijamanta je Spajanje s Izvorom. Runa deluje na lečenje kardiovaskularnog sistema, krvi, limfnog sistema, sistema za izlučivanje, rastvara krvne ugruške, uklanja proširene vene, uklanja edem nogu. Privlačite ljude kao izvor ljubavi, topline, duševnog mira.

RUNA „DARA“

Otvaranje 3. oka, uspostavlja se u energetskoj strukturi 9 dana, automatski naknadno nakon Inicijacije. Podešavanje može da prati malo bolnih senzacija u predelu čela i glavobolja, ali sve te senzacije nisu ništa u poređenju sa mogućnostima koje se otvaraju.

RUNA „DIVAR“

Čišćenje vatrenom kišom, žarenje negativnosti, trenutno deluje na čišćenje od entiteta, larvi i drugih zlih duhova u energetskom sistemu. Runa “DIVAR” svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života. Možete izraziti posebnu nameru, na primer, da očistite svoj dom, posao, odnos od zavisti, loše volje, od bilo koje vrste negativnosti, uključujući magijske uticaje. Uspostavlja zaštitnu opnu i dolazi do punjenja reflektujućim česticama, odnosno, osim efekta čišćenja, energija Rune daje vam zaštitu i punjenje svežom vitalnošću i energijom.

RUNA „PLANINA“ – srećno na putu...

Otvara čist i slobodan put, otklanja sve prepreke sa vašeg puta, zastoje i blokade u nekim poslovima, situacijama… Takođe možete iskoristiti energiju Rune, šaljući je ispred sebe kada odlazite od kuće na posao ili kako biste završili sve što treba. Energija Rune može se poslati kao pomoć onima koji uče, đacima i studentima, prilikom polaganja ispita, kolokvijuma itd., pre važnog telefonskog razgovora, pre važnog sastanka. Runa će očistiti sve moguće prepreke i stvoriti odlične preduslove za uspešne rezultate.

RUNA „KARVIS“

Odlična runa za uspeh i sreću u poslu, inspiriše na aktivan rad, zbog toga se energetsko polje širi i pokriće za energetski rad rune postaje mnogo veće, odnosno ima više sreće i više uspeha. Uvodi nas u Portal Dijamanstke Svetlosti. Portal radi kao međugalaktički svemirski brod, možete biti na mestu na koje usmeravate svoju pažnju. Energija Dijamantskog portala je prijatna, nežna i brižna. Tamo je sve prožeto ljubavlju i tišinom. Možete videti Anđela Čuvara i svoje Učitelje. Komunicirajte sa višim aspektima na ovom portalu Dijamantske Svetlosti, upijte njegovu moćnu, ali mirnu i nežnu energiju. Na ovom portalu možete manifestovati svoje ciljeve, dobiti smernice i podršku. Portal Dijamantske Svetlosti je Portal Sreće i Uspeha, u njegovoj energiji pročišćavaju se svi negativni faktori koji ometaju vašu ličnu i nebesku sreću. Uspeh i sreća mogu biti prisutni u životu osobe u minimalnim razmerama, setite se koliko ste često govorili da vam samo malo nedostaje sreće da biste nešto dobili. Ovde, na Portalu Dijamantske Svetlosti, formira se i proširuje areal nevidljivih tokova sreće, uspeha i sreće. Runa “KARVIS” pokreće procese promena u različitim oblastima, donosi blagostanje i prosperitet na putu u svim aspektima. Prostor unutar rune je svetlo-plav, sa zlatnim dijamanstkim kristalima, tokovi energije su spiralni, izvlače negativnost i ispunjavaju dobrotom, smirenošću, samopouzdanjem i snagom, poput eliksira koji daje život koji prodire u unutrašnjost fizičkog tela. Povećava blagostanje, daje sve potrebne alate za ovo na najpovoljniji način. Runa „KARVIS“ je složena energija, višestruka, u njenoj nadležnosti je otkrivanje različitih mogućnosti za osobu.

DIJAMANTSKA „CRNA RUNA“

Protiv teške bolesti i za čišćenje.

RUNA „ZLATA“ – najprijatnija runa!

To je samo novac, novac, novac… Hitna pomoć u hitnim situacijama, kada nema novca za plaćanje sledećeg kredita ili hitnu neophodnu kupovinu. Daje novčane infuzije, uklanja sve prepreke sa vašeg puta, zagušenja i blokade u nekim stvarima, situacijama, puni vaš lični kanal obilja. Runa „ZLATA“ svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života. Možete iskazati određenu nameru, na primer, da svoje projekte napunite novcem u meri koja im je potrebna. Podrška Viših Sila, daje neku vrstu pokrića – brigu o vama i vašim finansijama. Kada ste unutar ove Rune, možete osetiti toplinu i stanje smirenosti i spokoja, kao da vaše brige i problemi nestaju, osećate se kao da ste prekriveni mekim oblakom, obavijeni energijom, poput brižne majke koja pokriva svoje dete…

RUNA „KRIVAL“

Analog seruma “istine”, brzo ćete shvatiti ko je ko i kako da se ponašate. Možete uvek da saznate pravu istinu o bilo kom pitanju, kako na ličnom, tako i na globalnim nivoima.

DIJAMANTSKA MAGIČNA RUNA

Ili Runa Magije Izuzetno je magnetizovana i jaka. Pravi Božanski Magnet. Radi poput snažnog Svetlosnog magneta, koji privlači sve šta vam je potrebno. Pravi magnetno polje za privlačenje novca za neku konkretnu kupovinu, ili za opšte potrebe. Stvara magnetno polje za privlačenje drugih ljudi, za privlačenje srodne duše, vaše “druge polovine“, ili za prijateljstvo, za druženje, za komunikaciju, za zasnivanje porodice, za saradnju itd. Na vašu molbu i nameru stvara zaštitno polje visokog energetskog napona, koje niko  i nikada ne može videti, ukloniti, niti uticati na njega na bilo koji način.

Pomoću rune možete stvoriti za sebe oreol misterije, seksualnosti, neverovatno moćne harizme, uspeha i sreće u bilo kojoj sferi života.

Runa „MAGIJE“ je složena energija, višestruka i višestepena.

Proučavajući mogućnosti rune, možete otkriti ogroman broj sfera (oblasti) u kojima ova runa radi.

POKRIVAJUĆA DIJAMANTSKA RUNA

Samodovoljna je i veoma moćna.

Primenjuje se u oblasti magijskog znanja, za profesionalno čišćenje i rad sa opsesijom.

Čisti od energetskih napada, jača auru, stvara zaštitno polje nevidljivosti.

Čisti od skeniranja i implementacije i šalje na obradu u pozitivnu energiju.

Uklanja sve spone duž kojih se odliva energija.

Energija rune može se koristiti tokom seansi čišćenja. Možete odrediti vremenski interval: recimo ovako: Molim energiju rune da radi sa Mašom Ivanovom 1 sat, a zatim da se ponovo aktivira nakon 5 sati. Itd.

DIJAMANTSKA POKRIVAJUĆA RUNA je složena energija, multifunkcionalna je.

Proučavajući mogućnosti rune, možete otkriti ogroman broj oblasti u kojima ova runa radi.

DIJAMANTSKA RUNA „CELTA“ to je samo novac, prosperitet i materijalno obilje.

Uklanja apsolutno sve blokade iz tokova novca i odmah pokazuje situaciju ili uzrok i posledicu koje treba rešiti.

Povećava finansijski protok, prihod, proširuje lični kanal Izobilja.

Runa “CELTA” svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života.

Možete iskazati posebnu nameru, na primer, da očistite svoj dom, posao, odnose, finansijske transakcije, ulaganja, bilo koje finansijske transakcije od zavisti, loše volje, od bilo koje vrste negativnosti, uključujući magijske uticaje.

DIJAMANSTKA RUNA „ČUVAR“ – sve je jasno, ovo je runa koja čuva. Možete je staviti na posao, na imovinu, na voljene osobe itd.

Ako pošaljete Runu ispred sebe, mnoga vrata će vam se otvoriti.

Stvara zaštitnu čauru od viralnih infekcija (tokom epidemije virusa ili gripa).

Stvara energetsku opnu koja je ispunjena isceljujućom energijom, ili energijom ljubavi, seksualnosti, sreće i uspeha.

Primenjuje se za lečenje nesanice, zato što čuva san.

Čuva i leči međuljudske odnose.

Energija je multifunkcionalna, koristite je prema svojim potrebama i osećanjima.

Runa “Čuvar” svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života.

RUNA DIJAMANTSKOG KRISTALA „GROUH“

Kompleksna energija koja kombinuje ogromne mogućnosti lečenja, a takođe pruža vezu sa Sirijusom.

Tokovi energije unutar rune imaju univerzalna lekovita svojstva, ovo je vrlo snažna energija koja trenutno čisti od bilo koje vrste negativnosti, uključujući magijske efekte i leči razne bolesti.

Energija Kristala je direktan kanal komunikacije sa Višim Bićima Svetlosti Sirijusa, prema svojoj nameri, možete da napravite divno putovanje, da postavite pitanja koja vas interesuju, da zatražite znanje i kreativnost u seansama isceljenja.

DIJAMANTSKA RUNA “PRAŠTANJA” – i ovde je sve jasno, opraštate i oprošteno vam je.

Bezbolni rastanci, presecanje žica vezivanja, prekidanje nepotrebnih veza, koje vas umaraju ili vam nanose štetu.

Na zemaljskom planu sve prolazi praktično nezapaženo, odnosno nema histerije, suza i nezadovoljstva sa druge strane.

Samo se udaljavate od ljudi koji vam nisu potrebni, koji nisu vaši i sa kojima ste već stekli svoje iskustvo i pouku.

Pomaže da shvatimo / oprostimo / otpustimo ovu ili onu situaciju / ili osobu, na najudobniji i najsigurniji način za najviše dobro.

Runa “PRAŠTANJA” je višestruka energija, u njenoj nadležnosti je otkrivanje različitih varijanti i mogućnosti za osobu, u smislu praštanja i prihvatanja sebe i okolnosti.

DIJAMANTSKA RUNA „KVADAR“

Muška runa, snaga potencije i erekcije, Runa lečenja. Uklanja sede!

Obnavlja vitalnu energiju i leči prostatu.

DIJAMANTSKA RUNA „SFERA“

Izgleda kao dve šuplje sfere uklopljene jedna u drugu. Jedna sfera je čvrsta, druga je rešetkasta. Sfere se mogu staviti na zaštitu odnosa, poslovanja, sfere imaju zaštitne i isceliteljske funkcije koje sprovode zarastanje rana, povreda itd.

Može da obavlja regeneraciju ćelija.

Obnavljaju energetsku strukturu.

Leči zlatnom isceljujućom energijom Dijamanta.

Zaklanja od bilo kakvog prodiranja u vaš lični prostor, od skeniranja, pogleda i svih negativnih uticaja.  

Odbacuje od vas sve negativne uticaje koje je bilo ko ikada usmerio na vas.

Štiti i čini osobu nevidljivom (12 sati, 20 ili 24 sata).

Možete da zadate runi bilo koje vreme.

DIJAMANTSKA RUNA „LAVA“

Za osnivanje porodice, pravi spoj ljubavi i vernosti, pomaže da se brzo odlučite u izboru partnera, uklanja iz okruženja sve što nije jednostavno za vas.

Runa „LAVA“ pomaže u određivanju izbora partnera za uspostavljanje jakih veza. Ako ste spremni za stvaranje porodične zajednice, onda će vam Runa „LAVA“ pomoći u tome. Energija Rune vrlo suptilno određuje koja vam osoba iz vašeg okruženja odgovara prema vibracijama, prema stanju Duše. Čak i ako prethodno niste obraćali pažnju na takvu osobu, Runa će vam je definitivno pokazati i takva osoba će iznenada zasijati za vas, moći ćete da vidite i razumete sve signale i znakove koji ukazuju na takvu osobu.

To ne znači da definitivno treba da se udate za njega ili da je oženite, oni vam pokazuju smer, a odluka koju donesete je vaš izbor. Runa „LAVA“ aktivno radi sa bračnim parovima, pomaže u svakodnevnim stvarima, daje zamah razvoju i obnovi porodičnih odnosa.

Ako tražite svoju srodnu dušu, onda će runa “LAVA” otkriti ljude koji bi vam se mogli svideti.

Runa „LAVA“ deluje duboko u svesti, dolazi do moćne rekonstrukcije i revizije ustaljenih pogleda i navika. Energija rune radi sa osećanjima i emocijama kao što su neuzvraćena ljubav, patnja motivisana izdajom, prevarom, ozlojeđenošću i željom za osvetom.

Energija rune podiže vibracije i privlači ljude ka vama, sa istim nivoom vibracija, to možete razumeti iz osećaja udobnosti u komunikaciji, iz svetlosne uzbudljive energije koja vas obavija.

Aktiviranjem centra za seks, koji je direktno povezan sa finansijskim uspehom, dobijate i aktivaciju centra za novac.

DIJAMANTSKA RUNA „MANOK“

Otkriva nevidljivo i nemanifestovano.

Ako dugo nastojite da rešite problem, a da ne dobijete rezultat ili ga dobijete u oskudnoj meri, onda će vam ova runa pomoći da brzo pronađete razlog za to.

Energija ovog kristala povećava aktivnost vaše intuicije, izoštreno je predskazanje događaja, možete predvideti razvoj nekih događaja, do najsitnijih detalja.

Pomaže da se razvoj situacije usmeri u povoljnom smeru.

Runa „MANOK“ je složena energija, višestruka, u njenoj nadležnosti je kako otkrivanje različitih jasnih sposobnosti, tako i rad sa situacijama.

DIJAMANTSKA RUNA „PREDNOSTI“

Sredstvo protiv bolova, dobro deluje kod dece, ugruvana kolena i ogrebotine brzo zarastaju i ne bole. Ublažava bol unutrašnjih organa, deluje na zglobove.

DIJAMANTSKA RUNA “SORTA”

Obmotavajuća novčana pelena.

Energija rune usko je povezana sa novčanim kanalima Sirijusa, kada podesite na runu “SORTA”, dobijate dejstvo mnogih energija Obilja Sirijusa.

U mekoj “peleni” rune “SORTA” deluju i energije koje čiste i ispunjavaju obiljem.

Preporučljivo je da se runa koristi bez posebne namere, energija će shvatiti šta je najbolje za vas, samo se napunite njenom novčanom energijom.

Delovanje rune traje dugo.

Dolazi do pročišćavanja ličnih novčanih kanala, na površinu će izaći situacije koje zahtevaju njihovo rešenje, tako da runa može da nastavi da radi svoj posao.

DIJAMANTSKA RUNA „STER“

Njena svrha je da manifestuje sve skriveno, ono što treba da postoji, ali ili još nije ispoljeno, ili je specijalno zastrto.

Pomoću energije ove rune, možete naučiti o zadacima Duše, razumeti svoju svrhu. Ova verzija rada sa runom odnosi se na nemanifestovano, ali na ono što jeste.

Runa „STER“ može se koristiti u radu sa Rodom, kako biste saznali za probleme roda. Energija rune deluje prilično nežno, pokazuje jasne statične slike iz kojih se može izvući određeni zaključak.

Daje snažnu vezu sa Višim Ja, čisti astralno telo od destruktivnih programa prošlih života.

Runa ima i praktičnu svakodnevnu primenu, na primer, u porodičnim stvarima, kako bi se pronašao tačan odgovor na važno pitanje ili saznala istinitost osećanja voljene osobe.

Možda je za nekoga to od životne važnosti i važno za harmonično stanje.

RUNA “STER” dobija sve tajno i skriveno. Nema više tajni za vas. Pokrenite Runu u bilo kojoj situaciji i tražite da pokažete skriveno…

Runa može da pokaže sve zlonamernike. U ovom slučaju možda će vam biti pokazane neke osobe ili ćete dobiti odgovor aktiviranjem vidovitosti ili jasnog osećaja.

Ali u svakom slučaju, definitivno ćete razumeti signale energije.

Na fizičkom planu, rad rune može se manifestovati povlačenjem određenih situacija prema vama, iz kojih ćete takođe razumeti odgovor na vaš zahtev.

DIJAMANTSKA RUNA “ŽIVICA“ ili „SMOLA“ – puni i leči sva suptilna tela, leči bolesti fizičkog tela, brzo se nosi sa omanjim posekotinama – zaustavlja krvarenje iz rana.

Odlično deluje na izglađivanje bora, može se koristiti kao kozmetička maska.

Radi sa virusima, dobra je u ekstremnim vremenskim uslovima – stabilizuje pritisak. Puni čakre magnetnim svojstvima – možete privući ono što želite (na osnovu onoga za šta je svaka čakra odgovorna). Energija Rune može se koristiti u različitim situacijama, njene mogućnosti uglavnom ničim nisu ograničene

DIJAMANSTKA RUNA „KOLIBA“ –lepa, nežna Runa, svetlucava i primamljiva.

Radi na privlačenju uspeha u bilo kom poslu i bilo kojoj oblasti (finansijskoj, ljubavnoj, porodičnoj, zdravstvenoj, karijere itd.)

Očaravajuća, prijatna, ali ipak vrlo efikasna energija, aktivna na polju rasta karijere, može da „pomeri“ nekoga ko vas sprečava da napredujete u karijeri.

Hrani energetsku strukturu, ispunjava Dijamantskom Energijom odlučnosti i delovanja.

Primenljiva je u rešavanju porodičnih problema, u ovom slučaju fokusirana je samo na rad kroz Ljubav i Mir.

Radi na očuvanju Ljubavi i Mira u porodici i u međuljudskim odnosima.

DIJAMANTSKA RUNA “ULTRALJUBIČASTO“

Runa „Ultraljubičasto“ je snaga, zaštita, poništavanje svih destruktivnih programa, uklanjanje svih negativnih lezija po slojevima, jake zaštitne funkcije, zaklanja od pogleda, skriva informacije o vama od vaših zlonamernika, daje snažan podstrek za razvoj u svim oblastima, oslobađa od starog i nepotrebnog, zastarelog, udaljava od negativnih situacija, logično ih dovršava bez vašeg učešća, štiti od ponavljanja ovih situacija, daje inspiraciju i radost, otvara nove perspektive za samoostvarenje u mnogim oblastima života (ljubav, posao, kreativnost, uspeh itd.), daje lagani sjaj na suptilnom planu, izaziva simpatije ljudi prema vama, poštovanje, čast, ljudi vam se klanjaju i veličaju vas. Uklanja sve prepreke sa vašeg puta, zagušenja i blokade u nekim stvarima, situacijama, zaklanja energetsko polje od skeniranja i loše volje. Energiju Rune možete koristiti i za seanse isceljenja, za čišćenje energetske strukture i fizičkog tela, za čišćenje čakri i stvaranje magnetnog polja privlačenja sreće.

DIJAMANTSKA “BOLESNA RUNA” pomaže u suočavanju sa nepovoljnim situacijama i fizičkim tegobama. Isceljuje. U strukturi “BOLESNE RUNE” nalazi se Portal za isceljenje i obradu bilo koje vrste negativnosti; da biste aktivirali njegov rad, treba da iskažete svoju nameru da eliminišete destruktivne stavove i pojave.

DIJAMANTSKA RUNA ZAVRŠETKA

Radi kao kanal za isporuku vaših zahteva direktno BIĆU SVETLOSTI, koje je odgovorno za sprovođenje ciljeva, želja, planova, projekata… Zapravo, ovo je energija ispunjenja želja, samo u poboljšanoj verziji u smislu vremena i rokova. Postoji nijansa – planovi i želje treba da dolaze iz čistog srca, a ne na štetu drugima. Ako se vidi kontradikcija, onda Runa pomaže da se “prenameni” želja i izrazi na drugačiji način. Rad sa ovom Runom je veoma zanimljiv, možete naučiti mnogo o sebi i o izvoru svoje naizgled lične želje! Runa radi autonomno, dovoljno je jednom izraziti nameru-želju i jednostavno posmatrati rezultat nekoliko dana. Rezultati su iznenađujući, a ponekad i zapanjujući.

RUNA „DIJAMANTSKI MAGISTAR“

Najjača dijamantska Runa je univerzalni alat koji se koristi u raznim oblastima. Podešavanje na ovu Runu – preuzimate punu odgovornost za njenu primenu, u slučaju da je koristite NE u dobre svrhe – odgovaraćete i to u hiljadustrukoj veličini. Runa “Dijamanstki Magistar“ daruje praktičaru sposobnost prenošenja energija (Inicijacija) svih ostaih energija Runa drugim ljudima.