30 načina Samahde

NOVO I APSOLUTNO FANTASTIČNO!

«30 NAČINA SAMADHE»

SISTEM KOSMOLOGIJE NOVOG VREMENA VISOKIH VIBRACIJA

Nove i drugačije mogućnosti. Nova profesija.

“Samadha“ je stanje Blaženstva

Sistem obuhvata 30 kanala visokih frekvencija namenjenih za primenu u različitim oblastima života. Ovo je sistem potpuno novog kvaliteta i forme, u kome su svi kanali ispunjeni snažnim tokovima energije koju ne treba razrađivati.

Sistem “30 NAČINA SAMADHE” omogućava lečenje, pročišćenje i zaštitu, punjenje energijomi otvaranje sposobnosti, kao i stvaranje izobilja, luksuza, bogatstva, a takođe, rešavanje problema, otvaranje neverovatnih mogućnosti i još mnogo toga u različitim oblastima života.

Svi kanali rade veoma duboko u podsvesti, daju kvalitetne efekte prilikom primene i brzo rešenje problema iz svih oblasti života. Sistem se koristi za rad na sebi i pružanje pomoći drugima, kontaktno i na daljinu.

Prenos inicijacije u sistem obavlja se preko Portala Svetlosti i Harmonije visokih vibracija.

Na insistiranje progresora – medijatora ovih energija, a zbog posebne potrebe planete i svakog živog bića za Harmonijom, Ljubavlju, Zdravljem, Bogatstvom i stanjem Blaženstva.

Samo ovog puta ceo sistem je dostupan svakome

S PRAVOM PRENOSA DRUGIM LJUDIMA!

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 99-91 ili na imejl: aida@reiki.rs

Opis kanalaSistema Kosmologije Visokih Vibracija

„30 NAČINA SAMADHE“

KONZUL Ovo je sudija, miroljubiva energija iako prilično surova. Istina u prvom redu, sve će naći i pokazati, spasiti od iluzija, prevare i manipulacija protiv Vas. Energetski kanal radi pažljivo, tražeći bilo kakvu laž i nepravdu i uspostavlja ravnotežu.

MIRRLADA Život je u harmoniji kada je sve dobro i bezbedno, kako u ličnim tako i u porodičnim stvarima. Pomaže da uvidite svoje greške i zablude, spašava od svađa i uvreda, daje svest o tome kako da se brinete o svom domu, ognjištu, svojim najbližima i najmilijima. Nad porodičnim poljem gradi zaštitnu kupolu.

ZEVS Gospodar života. U ovom kanalu je muška energija, strastvena, dominantna, daruje moćnu harizmu neodoljivosti, sreće i uspeha u svim oblastima života. Privlači na Vas svu pažnju, želju da se pokorite, da po svaku cenu budete blizu. Doprinosi da se svi poslovi i planovi realizuju na najuspešniji i najpovoljniji način. Privlači bogatstvo i luksuz u život.

KAMALA Potpuno opuštanje, odmor za telo i dušu. Energija kanala usklađuje i balansira sva suptilna tela, opušta fizičko telo, daje odmor mišićima, umu i srcu. Ako želite da idete na pravo putovanje do toplog mora i mira, onda možete tražiti i ovo.

SOHAR Božanski kanal energije. Sa ovog nivoa dolazi emanacija Misli Božanskog Uma kroz Viši Ego osobe. Dolazi do formiranja individualne duše (njenog puta i razvoja) ili Višeg Ja. Kanal za iskusnog energetskog praktičara koji poznaje i razume procese razvoja ljudske duše i teži uzdizanju, prelasku na više nivoe svog razvoja.

KOLJADNIK (KOLEDAR) Pronalazi finansije za neophodne potrebe. Kanal je čarobni štapić, izvući će Vas iz dugova, sakriti od poverilaca, daće Vam da predahnete i dovešće Vas do prosperitetnog i sigurnog života. U kanalu postoji svetlosni provodnik – možete komunicirati, postavljati zahteve.

VEZUV Vatreni kanal, goruća energija, kao ljuta papričica. Ovde je rad sa elementom Vatre. Možete sagoreti bolesti, tumore, bradavice, a možete i zapaliti iskru ljubavi i strasti u svom obožavaocu. Takođe, preporučujem da ga koristite kako biste dali energiju i život poslu koji je zastao u svom razvoju i gubi prihode.

LISTAVA Strastvena energija, ženska. Daje da se manifestuje pravoj ženi, onoj kakva je iznutra. Može veoma da iznenadi kada domaćica promeni svoj imidž i pojavi se kao seksi i harizmatična žena veštica ili amazonka sa nasilnim karakterom. Povezuje se sa Višim Istinskim Ja.

FIRAREJDKanal pomoćnik. Pomoći će da pronađete predmete crne magije, jastučiće, začarane stvari u kući. Čisti energiju kuće, osvetljava, pomaže u odnosima, leči sve članove domaćinstva i kućne ljubimce (pse, ptice, mačke).

TONGUT Kanal aktivator najboljih kvaliteta i sposobnosti. Ako imate sklonosti ka crtanju, pomoći će Vam da razvijete umetničke talente u sebi i odvešće Vas do cilja kako biste stekli dostojnu profesiju, koja će biti za dobro, za radost i zadovoljstvo.

STROP Izjednačava vibracije fizičkog tela sa nivoom vibracija duhovnog. Primenite ga kada fizičko telo ne može da stigne visoke frekvencije.

KLUSTER Kanal nakupljenog iskustva. Sve što ste nekada znali i umeli, možete da vratite u sadašnju inkarnaciju. Kanal ispunjava posebnom radošću, ponosom zbog sebe, zbog svojih dostignuća, daje snažan podsticaj ka slavi i uspehu, razvija stvaralački trag, pomaže da se živi udobno, u radosti i sreći.

SINOR Direktan kanal komunikacije sa zvezdanom porodicom. Podrška matične planete ili zvezde, moćna zaštita, daje smer za razvoj duše, izvodi na put odredišta. Proširuje svest.

PENKAT Leči bolesti nervnog sistema, napade panike, strahove, izvodi iz depresivnog stanja. Aktivira rad mozga, doprinosi obnavljanju pamćenja u starosti.

ALFARR Moćan antivirus. Aktivno čisti respiratorni sistem, pluća, traheju, bronhije, usnu duplju i nazofarinks. Uklanja sa organa tanke slojeve, paučinu, crni plak kod pušača. Izbacuje toksine, vraća u prvobitno stanje, ispira organe čistom i svežom energijom. Eliminiše štetne mikroorganizme. Energija u kanalu je oštra, ne primenjuje se za decu.

ZBORA Prečišćavanje unutrašnjih organa, izbacuje toksine, eliminiše parazite. Neophodan je niz tretmana da bi se pročišćenje odvijalo nežno i usklađeno. Preporučujem otvaranje kanala jednom u 2 dana, tokom 7-10 dana. Za jedan tretman možete očistiti samo jedan organ.

LANČA Sreća i uspeh u poslu, privlači sve moguće srećne prilike – dobitke na lutriji, u kazinu, lepe nalaze, poklone, unapređenje i druge pluseve. Energija kanala je pametna, prihvata samo pozitivne namere.

MESHA Kanal vidovitosti (jasnoviđenja). Radi na uklanjanju blokova trećeg oka. Skida pečate zabrane vida, preklapanja i zatamnjenja. Kanal je ozbiljan, potrebno je iskustvo sa energijama.

ZUGRA Otklanja sve vezanosti za ljubav, ljubavne čini, kao i štetu u odnosima, za razvode i svađe. Spašava od raspada porodice. Energija je teška, sve negativno predaje izvoru.

KORIDA Kanal za majstore koji rade kao “čistači”. Uklanja magijske, astralne, mentalne i napade zagrobnog sveta. Spaljuje veze, bilo šta nekrotično, zatvara negativne kanale implementacije.

ERAST Pomaže da se vidi istina u teškim situacijama, u cikličnosti. Izvodi iz komplikovanih situacija i teških odnosa, ako su nadživeli sebe. Usmerava na put sreće i uspeha. Preporučujem da radite sa kanalom 3-4 puta nedeljno, dok ne osetite pozitivne promene, zatim je dovoljno 1-2 puta nedeljno, a zatim 1-2 puta mesečno za poboljšanje rezultata.

SELESTA Da se udate ili oženite. Ispunjava energijama privlačnosti, prikazuje Vas potencijalnom partneru. Stvara uslove za sastanak, izvlači potrebne situacije.

FINIST Iscelitelj vida. Daje jasnoću očima, leči očne bolesti, posebno je koristan za starije osobe, kada se oštrina vida naglo smanjuje sa godinama. Ispunjava radošću života.

FERRASTA Čista magija Ljubavi, otvara zatvorena srca, obavija talasima harmonije, dobrote, ljubavi univerzuma. Veoma je prijatna energija u kanalu. Radi kao magnet, privlači prijatne sitnice, poklone, iznenađenja, pomaže da se živi kroz ljubav.

KOLOVRAT Daje pokret. Izlazi iz stagnacije. Primenjuje se u svim situacijama kada nema energije, životne snage, raspoloženja pa čak i kao iscelitelj kod teških hroničnih bolesti ili kao ubrzanje za komplikovane poslove, procese, situacije.

PERUNICA Kanal munje Boga Peruna, ovo je moćna zaštita, ako kažete namera, onda će biti obrnuti udarac. Kanal radi autonomno, ima simbol – malu munju, nekoliko komada može se nacrtati u mislima oko Vas. Kanal Perunica može se primenjivati kod bilo kakvih negativnih uticaja, čak će Vas zaštititi od želje drugih da se svađaju sa Vama.

LUART Novčani kanal, otvara tokove obilja Univerzuma. Radi na pročišćenju i uklanjanju energetskih blokova, kao i sa podsvešću na dubokim nivoima, pokazuje Vaše greške, negativne stavove prema novcu, čak i loša dela, na primer, krađu novca ili tuđe imovine, ako ste to ikada radili u prošlim inkarnacijama i sada je Vaš novčani tok blokiran. Preporučujem rad sa kanalom meditativno, 3-4 puta nedeljno, sve dok ne osetite da su svi blokovi uklonjeni i da novčani tok lako i slobodno prelazi u energetsku strukturu.

GROMOVNIK Kanal pročišćenja, dovoljno je samo stajati u protoku energije kanala. Čisti svaku negativnost, ima sposobnost da je transformiše, samo treba da izgovorite nameru. Izgrađuje zaštitu nakon pročišćenja, mrežu od munja visokih frekvencija.

DUH SVAROGA Duhovni kanal koji se otvara mišlju, željom za molitvom, pruža pomoć u životnim potrebama, podržava, usmerava, pomaže da se čini dobro, živi u slozi i ljubavi. Sve molbe i molitve na ovom kanalu idu direktno Svevišnjem, zaobilazeći hrišćanski egregor, odmah će Vas čuti. U energiji kanala možete tražiti pomoć i zaštitu svog Roda. Dolazi Čuvar Roda, Glavna žena Roda i po potrebi, iscelitelji i vračevi Roda.

ESFIRA Kanal za mršavljenje, veoma vruća energija, radi na sagorevanju masti. Ovo je za lenje, koji ne žele da se bave sportom i fitnesom ili to ne mogu iz zdravstvenih razloga. Bolje je primenjivati tokom dana, ako uradite terapiju uveče, onda nećete moći da zaspite, jer energija deluje dugo i aktivno sa osećajem trnjenja i peckanja po celom telu.