Moj festival

HUMANITARNA MANIFESTACIJA MOJ FESTIVAL NADMAŠILA OČEKIVANJA

Humanitarna manifestacija „MOJ FESTIVAL“ u organizaciji Udruženja Raiki Srbije i Fashion Company 20. febrauara održana je u hotelu CROWNE PLAZA. Svojevrstan skup radionica za unapređenja kvalliteta života otvorila je NJKV Kneginja Jelisaveta Karađorđević. Predavanja su održali eminentni stručnjaci iz svojih oblasti – prof. Dr Žarko Trebješanin i Dejan Raković, Spasoje Vlajić, Jadranko Miklec, Dragan Lončar, Margarita Milenković, Siniša Ubović i dr Saša Plećević.

Moj-fesival-unutrasnja2Među poznatim ličnostima posebnu pažnju su izazvali Vlada Jelić, voditelj Dnevnika RTS-a, Boško Jakovljević, manekenke Tamara Paunović i Anđelija Vujović, Danijela Karić, Iva Lalatović, Dr Feelgood kao i glumac Siniša Ubović koji se oprobao i u ulozi muzičara zajedno sa članicama dueta DUSHA koje su svirale nepalsku muziku.

 
Celokupni prihod ostvaren tokom festivala uplaćen je na račun Crvenog krsta Srbije za potrebe finansiranja narodnih kuhinja u Kragujevcu i Kraljevu. Prijatelji festivala su Fashion Company, Victoria grupa, Fashion Park Outlet Center inđija, Forum shopping center, Grafix i Alma Quattro, kao i Britanska Internacionalna škola, Kompanija Pinko, Regent Hotel iz Niša.

Pogledajte VELIKU GALERIJU FOTOGRAFIJA

…………

Moj Festival nastao je u cilju okupljanja i udruživanja svih onih koji imaju dobru volju da podrže ideju i akciju usmerenu na poboljšanje kvaliteta života socijalno ugroženih ljudi, putem upućivanja pomoći na dostupne i jednostavne načine.

moj-festivalIdejni organizatori ove manifestacije su dugogodišnji članovi Udruženja Reiki Srbije koje je osnovano 2001. godine, s ciljem poboljšanja kvaliteta života građana kroz Reiki edukaciju i zarad humanitarnog rada.

Dolazeći u kontakt sa velikim brojem ljudi koji se bave duhovno-energetskim metodama u cilju samorazvoja, shvatili smo da mnogi od njih imaju snažnu potrebu za novim znanjima i umećima, ali i potrebu da pomažu drugima, a posebno onima koji su na bilo koji način ugroženi ili slabiji, a takvo saosećanje je, svakako, prirodna osobina mnogih ljudi, a posebno onih koji biraju put Dobra, Istine i Ljubavi. Moj Festival je prilika za sve njih.

Moj festival

Moj Festival predstavlja skup radionica čije su teme jednostavne, interesantne i korisne za većinu ljudi, te tako otvaraju mogućnosti svakome ko dođe na Festival da spozna, osvesti i nauči nove načine poboljšanja kvaliteta svog života, a ujedno i pomogne drugima – onima koji su slabiji u ovom trenutku života, kako bi unapredili kvalitet istog.

predavaci

Organizacija Festivala je takva da omogućava da CELOKUPNI PRIHOD ostvaren tokom trajanja Festivala bude usmeren u konkretne i sigurne humanitarne svrhe i da takav proces bude potpuno transparentan, kako bi postao nadahnjujuć za sve ljude dobre volje koji požele da nam se pridruže, da ovaj Festival nazovu svojim, da se svako oseti kao deo grupe koja širi humanost i svetlost, te da sa ponosom i radošću može reći: Ovo je Moj Festival!

Celokupan prihod skupljen tokom trajanja prvog festivala biće doniran Crvenom krstu za namenu pomoći narodnim kuhinjama u Kragujevcu i Kraljevu. Nakon završetka festivala biće objavljeni svi podaci.


Novosti:
Kneginja Jelisaveta Karađorđević otvara Moj festival

jelisavetaNJKV Kneginja Jelisaveta Karađorđević pružila je podršku humanitarnoj manifestaciji „Moj Festival“ koja će u organizaciji Udruženja Reiki Srbije biti održana 20. februara u hotelu CROWNE PLAZA sa početkom u 10 časova.

„U pitanju je skup radionica čije su teme jednostavne, interesantne i korisne za većinu ljudi, te tako otvaraju mogućnosti svakome ko dođe na festival da spozna, osvesti i nauči nove načine poboljšanja kvaliteta života, a ujedno i pomogne drugima – onima koji su slabiji u ovom trenutku života, kako bi unapredili kvalitet istog. Želja nam je da na ovaj način pomognemo korisnicima narodnih kuhinja“, izjavila je NJKV Kneginja Jelisaveta Karađorđević.

O svim detaljima informišite se na Internet stranici Moj festival www.mojfestival.rs

Save