Zlatni Reiki

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA ZLATNI REIKI

Zlatni Reiki zasniva se na korišćenju Zlatne svetlosne energije Univerzuma i smatra se da ostvaruje najvišu formu transformišućeg uticaja na svim nivoima i podnivoima ljudskog bića: Zlatna Svetlost jeste najmoćnija transformišuća sila Svemira, koja tamu pretvara u Svetlost i Radost.

Zlatni ReikiNa frekvenciju Zlatne Svetlosti Univerzuma, ljudsko biće se podešava zahvaljujući energiji svoje aktivne i probuđene Kundalini i uz pomoć Životne energije, stoga predstavja jednu vrstu novih viših nivoa Kundalini Reikija.

Zlatna Svetlost omogućava ljudskom biću da se čak u najtežim trenucimauzdigne iznad ljudske logike i da se konektuje saBožanskimIzvorom. Postiže spokojstvo duha i napaja sebe na svim nivoima oplemenjujućom energijom, koja aktivira sposobnost ispunjenog življenja, bez obzira na okolnosti, jer tada ljudsko biće može jasno da oseća svoju Božansku prirodu. Energija zlatne boje odavnina smatrala se eteričnim načinom povezivanja s Božanskim, stoga, kupole na Pravoslavnim crkvama su najćešće zlatne.

Unikatnost Zlatne Svetlosti sastoji se u njenoj sposobnosti momentalnog podešavaja na individualnu frekvenciju praktičara, uspostavljanje rezonanse s energijama koje borave u individumu, tena takav način podizanju ličnih vibracija svake osobe do neophodnog nivoa, što rezultira unapređenjem psihofizikog stanja svakog pojedinca.

Zlatni Reiki se uspešno primenjuje za efikasno oslobađanje od svih vrsta strahova, stoga, ostvaruje isceljujući uticaj u slučajevima fobija, emocionalnih trauma, kompleksa i depresija.

Zlatni Reiki napaja ljudsko biće fizičkom i psihičkom snagom, podstiče porast snage volje. Pomaže vidni razvoj sposobnosti duhovnog razumevanja sebe, drugih ljudi i događaja. Na fizičkom planu Zlatni Reiki se može uspešno primenjivati u slučajevima svih zdravstvenih tegoba, a posebno isceljujući uticaj ostvaruje na sve bolesti jetre, žučne kese, pankreasa, urinarnog trakta, limfe, kao i u slučajevima infektivnih oboljenja, kao što su infekcije stafilokokom.

Primenjivati Zlatni Reki možemo kako u radu na sebi, tako i u cilju pomoći drugima, kako kontaktno tako i na daljinu.

Zlatna Svetlost je, takođe, efikasna u slučajevima harmonizacije međuljudskih odnosa i situacija, u energetizaciji prostora i u postizanju ciljeva.


PROCES ČIŠĆENJA

Zlatni ReikiZlatni Reiki ne pokreće snažan proces ćišćenja, jer radi se o primeni energije koja transformiše – a ne pročišćava, što rezultira ne samo prijatnošću tokom primene, nego i sačuvanjem energetskog potencijala ljudskog bića.


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Zlatni Reiki formiran je od I, II i III nivoa, od kojih svaki podiže energiju i podešava na novu, višu frekvenciju.
Uslov za polazak na obuku u Zlatni Reiki je završeni I i II stepen Kundalini Rekija.


Tehničke informacije:

Trajanje seminara: 3 sata.
Minimalna pauza između nivoa je 4-7 dana.
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Margarita Milenković
Na kraju seminara dobija se: sertifikat i skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi,
na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 999-1 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs

Save