Zlatni čarobnjak

Da li ste možda Zlatni čarobnjak ili čarobnica,

a ne znate za to…?

Slušajte svoje srce, ono najbolje zna

ZLATNI ČAROBNJAK

                                                       Sirius, vibracije  1111 do 3000

Buđenje, aktivacija, ispoljavanje i prikazivanje magičnih sposobnosti i darova pravog čarobnjaka.

Vaše sposobnosti stvaranja Božanske magije se bude i svakim danom pojačavaju, vaša sposobnost stvarati čaroliju postaje sve močnija, kao i magična sposobnost isceljivanja.

Energija stvara oko vas nevervatno jako zaštitno polje, koje vas čuva od neprijatnosti bilo koje vrste, od svake negativne energije i bilo kog nepovolog uticaja, i još mnogo toga. Sve što na bilo koji način može da Vam našteti, je izolirano od Vas močnim zaštitnim zlatnim poljem.

Energija omogućava da prihvatite sebe novog (novu), s novim kvalitetima, mogučnostima, moćima. Aktivira jasnoviđenje na novi posebni način, otvara “izlaz“ na potpuno novi nivo “viđenja“ događaja, budučnosti, prošlosti, svih vremenskih linija i matrica dešavanja. Pojačava percepciju boje, zvuka, mirisa..

Vaša sposobnost postizanja ciljeva, samousavršavanja i stvaranja potrebnih životnih okolnosti je neverovatna. Zlatni Čarobnjak aktivira specijalne čudotvorne Sile u vama, revitalizuje vaše fizičko i psihičko zdravlje, čuva ga od negativnih uticaja.

Poboljšava i dodatno inicijira u vašem životu blagostanje i procvat, čuva stabilnost na tim poljama.

Simbol enegije je Zlatna diadema, koja tokom Inicijacije postavlja na glavu ugrađujivanjem u Vaše Eterično telo i, te od tog trenutka svaki put nakon aktivacije energije, deluje kao zlatni magnet koji privlači Vama – Čarobnjaku (Čarobnici) , sve što je u tom trenutku potrebno, to šta je zamišljeno i prizvano.

Već tokom Inicijacije, osetite svetlu moć. Osetite laganu i ispunjenu svakodnevnicu čarobnjaka. Formirajte okolnosti svog života, kako to rade čarobnjaci Svetlosti.

Postanite taj/ta koji (-a) jeste u jezgru svoje Božanstvene stvarnosti. I bili oduvek. I neka Vaša Duša odahne.

ONLINE

Vreme rada s energijom 15-20 min.. po želji, može da se radi “usput“ i usred dešavanja.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Termin: 1 juli online u 11h

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs