Zlatna knjiga Božanske magije

NOVO I NEODOLJIVO…

ZLATNA KNJIGA BOŽANSKE MAGIJE

Lavinija Sina Šandrej

Čarobnjacima je namenjeno

Univerzitet Hogvorts samo za Vas…

Zlatna knjiga je autonomno energetsko polje, nalik eteričnom svetlosnom ostrvcu s kojim ste povezani i koje utiče na Vas kako u smislu novog visoko magičnog obrazovanja tako i u smislu privijanja Vama, otkrivanja u Vama i uzgajanja moći koje do sada niste posedovali.

Zlatna knjiga će vam otkriti najuzvišenije, magične tajne i daće znanja koje će za Vas otvoriti potpuno novo poglavlje Vaše samorealizacije i svrhe, novu dimenziju življenja i kreiranja sebe i okolnosti svog života, situacija i događaja itd.

Zlatnu knjigu možemo otvoriti na neki period dok radimo s ovom ili nekom drugom energijom koju želimo da pojačamo i primenimo na najuspešniji način, a možemo Zlatnu knjigu otvarati na ceo dan kada je neophodno da primenimo svoje svetlosno čarobnjaštvo ili na čitavu noć – vremenski period kada se najbolje  i najproduktivnije odvija proces “učenja“ – prenosa znanja i umeća s Viših nivoa Carstva Božanske magije.

Dobićete znanja i moći kako se upravlja energijama svega što postoji, uključujući vreme, o kojim niste mogli ni da sanjate.

Bićete korak po korak, Božanstveno i magično transformisani od strane duhovnog sveta.

Vaše magične sposobnosti biće probuđene i ojačane, a Vi ćete u višim magijskim energijama, korak po korak, biti pripremljeni za  kontakt sa svojim višim magičnim moćima.

To će biti urađeno na različite “načine”: tokom noćnog i dnevnog sna; tokom mirovanja (meditacije, autotretmana) uz aktivaciju Zlatne knjige; tokom rada s drugim energijama; i naravno neprekidno uz pomoć  intuicije i direktnog vođstva duhovnog sveta.

Vi ćete dobiti posebnog vodiča, svog individualnog svetlosnog Anđela – nastavnika, koji će brinuti o Vama i pomagati neprekidno u svemu, a posebno u tome da lako i uvek uspešnije radite sa Zlatnom knjigom i prirodno usidrujete dobijena znanja i moći u sebi.

Vi ćete steći sposobnost da zajedno sa svojim vodičem posadite magično cveće u svom domu, na poslu, u dvorištu i bilo gde napolju, u bilo kom zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Načinite od svakog takvog cveta energetski portal, u kojem će se odvijati procesi namenjeni pozitivnim promenama (isceljenju, harmonizaciji odnosa i situacija, postizanju ciljeva). Zaprogramirani portali – cvetovi, mogu da postanu Vaši pomoćnici, oni će održavati u svom unutarnjem prostoru energetski rad na tim ciljevima i situacijama, koje ste smestili u njih, tako, kao da to radite Vi sami.

Možete aktivirati ovu energiju, kada god poželite i dopustite joj da samo teče kroz Vas stvarajući Božansku magiju na svakom koraku Vašeg dana. Aktivirajte tokom samoprimene, meditacija, neposredno pred rad s drugim energijama. Samo prizivajte Zlatnu knjigu u hodu i tokom bilo kakvih dešavanja, dopustite njenoj čudesnoj Svetlosti da samo teče i deluje kroz Vas stvarajući Božansku magiju svuda.

Možete da aktivirate Zlatnu knjigu i kada se bavite svojim svakodnevnim poslovima i kada stvarate nešto novo, energija će podići na novi iznenađujuće uspešan nivo bilo koji Vaš rad i vidno pospešiti dolazak potrebnih rezultata u bilo kom procesu: posao; odnosi, (razgovori, dogovori, pregovori); bilo koje druge aktivnosti počev od kućnih poslova, razmotavanja klupčeta komplikovanih zamršenih situacija, rada na postizanju ciljeva, na rešavanju problema i otklanjanju izazova pa sve do uspešne kupovine; bilo koja interakcija s drugim ljudima, bilo koji rad na nekom zadatku, projektu ili cilju iz bilo koje oblasti života biće neuporedivo lakši, produktivniji, prijatniji i uspešniji uz ovu energiju u Vama i oko Vas, pod pokroviteljstvom žive Zlatne Knjige i njenih večnih autora – Sila Svetlih čudotvorstva.

Takve Sile su predstavljene u mnogim bajkovitim bićima, uključujući čarobnjaka Merlina, veličanstvene svemoćne mudre Zmajeve, kao i druge čarobnjake, čija imena nam nisu poznata jer su izmenjena, ali njihova mala i velika čuda prikazana su u mnogim umetničkim delima, knjigama i filmovima, pozorišnim predstavama. Ne postoji umetnik (književnik, pisac, scenarista, filmski reditelj,  glumac, slikar, specijalista filmskih i kompjuterskih efekata, itd.) čija su dela ostavila čovečanstvo bez daha i za stvarno premestila mnoge od nas u to, u našoj realnosti nepostojeće, prostranstvo a da taj nije bio čist direktni informativni kanal između Carstva Božanske magije i sveta u kome živimo. Kanal kroz koji su bili donesene sve moguće informacije potrebne za to da nama, uspavanim dušama, približe svet kome takođe pripadamo, svet ispunjen svetlom čarolijom, pozitivnim čarobnjaštvom i bezuslovnom ljubavlju, Božanskom magijom.

Vi ste spremni da otvorite svoju Zlatnu knjigu sada…

Ovo je OGROMNA, moćna energija, velike Sile i to je proces koji može doneti velike čudesne promene u Vaš život!!!

Kada se ovaj sistem aktivira pre rituala crne magije ili rituala dizajniranih da na bilo koji način naškode drugima, ako se energija aktivira s ciljevima koji narušavaju Zakone Ljubavi, moć i sila ovog sistema će biti momentalno deaktivirani od strane duhovnog sveta!!! Energija u rukama takve osobe odmah, bespovratno i zauvek gubi svoju snagu.

“Zlatna Knjiga“ je deo unikatnog revolucionarnog edukativnog Sistema  “Stvaranje Božanske Magije“, za koji se dobija sertifikat. Sistem je spreman i biće objavljen u posebno odabranom trenutku.

Praktičari koji završe sada obuku “Zlatna Knjiga“ mogu da završe sistem “Stvaranje Božanske magije“ po ceni manjoj za iznos razmene energije za Zlatnu knjigu.

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2,5 – 3 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje vas molimo da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs