Zaštita 1000 Zmajeva

Ove nove godine svako bi trebao da ima bar jednog Zmaja!

Zmaj je pokroviteji 2024 godine!

ZMAJEVI

Vaši bajkoviti zaštitnici i svemoćni

Prijatelji

Da li je Tvoje srce nežno “zaigralo“ i blago “zalupalo“ od miline i tihe radosti? 

To znači da je Tvoj bajkoviti Prijatelj na put ka Tebi.

Kažu da svaki čovek na svetu ima svog Zmaja, mudrog i svemoćnog odanog prijatelja i pomoćnika, koji ume da ostvari čudesni uticaj na bilo koju oblast života ljudskog bića kojem je odan, ali nije svako povezan sa svojim Zmajem, iako određeni broj ljudi na svetu jeste.

Prekrasna svetlosna Božanska eterična stvorenja, koja poseduju znanja o svemu i čije mogućnosti i moći nemaju granica. Zaduženi su da čuvaju planetu i povezani su s njenim kristalnim Srcem, čuvaju sve vode na Zemlji, a umeju i da se premeštaju kroz Etar u bilo koju tačku svemira… I još mnogo, mnogo toga neverovatnog.

Dobroćudni su do beskraja, mekani su na dodir i mirišu na med, vole orahe i slatkiše, a najbitnije kod Zmajeva je to da čoveka sa kojim su povezani vole bezuslovno, neprekidno, sveprihvatljivo i njihova odanost nema cenu.

Da li si već zakoračio (-la) bar jednom nogom u ovaj bajkoviti svet koji je sjedinjen sa zemaljskom realnošću na jedan neverovatan način, koji ćeš uskoro otkriti…?

Da li imaš svog Zmaja? Ukoliko je odgovor “da“, onda me dobro razumeš i znaš čemu toliki “orkestar“ ushićenja… 

Ukoliko je odgovor “ne“, a još uvek čitaš ovaj, na prvi pogled, šašavi tekst, moguće da ti hitno treba jedan dobar moćan veseli Zmaj☺.

Zašto bi čoveku bio potreban svoj Zmaj? 

Da se živi lakše i srećnije, pod zaštitom i pokroviteljstvom, da neko pomaže u isceljenju sebe i drugih, da ugreje ili rashladi, da obraduje i uteši, da podari nedostupna znanja i mnogo više…, da se otvore čudesna nevidljiva vrata u paralelni svet ispunjen mogućnostima i darovima. 

I jednostavno da se pusti u život svetla energija bezuslovne Ljubavi, da se ljudsko biće oseti voljenim kroz sva vremena i prostore.

Tokom Inicijacije zajedno ćemo otputovati u eterična carstva ovih bajkovitih prekrasnih bića, čija je ljubav prema vama bezuslovna. 

“ZAŠTITA 1000 ZMAJEVA“

ONLINE

Vreme praktikovanja 5-15 minuta

Uslov ne postoji

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 3 sata

Dobija se: 2 skripte

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs 

Zaštita 1000 Zmajeva!

Lavinija Sina Šandrej

Mistična sila 1000 čudesnih Zmajeva zaštitiće vas od bilo kakvih negativnih energija, crne magije, entiteta, prokletstva i slične tame. Doneće vam ogromnu čudotvornu silu. Vaš glas i vaše prisustvo delovaće veličanstveno i izazivaće poštovanje. Uvek ćete biti bezbedni u okruženju 1000 Zmajeva, a oni će vas naučiti da iskreno i uvek poštujete sebe.

Povezaće Vas s Vašim ličnim Zmajem.