Vip Star

Portal preobraženja

Energije se odražavaju u ogledalu života na novi način!

VIP “STAR” 

Rashan vibracije 1400 do 3000

NAJMOĆNIJE PREOBRAŽENJE IKADA

Samo ovog puta s pravom prenosa drugim ljudima

Znate kako izgledaju i kakav život žive zvezde kulture, nauke, umetnosti i slično? Oni su svi priključeni na Egregor (polje) Zvezda VIP i napajaju se energetikom tog Egregora.

Energija “Zvezdani VIP“ je čista energija tog Zvezdanog polja i vi ćete biti priključeni na njega procesom Inicijacije. Nakon toga energija će se slivati na vas regularno i stvaraće vas takvima, kakvi ste oduvek želeli da budete, a vaš život najbližim životu jedne VIP zvezde.

Energija radi na unapređenju i usavršavanju svih komponenata za stvaranje neuporedive slike  vas i vašeg života!

Vaš izgled, način života, ponašanje, status, karijera i elementi svega što vi jeste postaju vidno poboljšani. Vi postajete ne samo VIP, nego Zvezdani VIP. 

Energija takođe, aktivira vaše skrivene rezerve, taj potencijal koji je uvek tu, ali nije bio prikazan. Povezan s energijom Zvezdanog VIP egregora taj potencijal stvoriće bombastične efekti u kojima ćete jako uživati i tokom 2024. godine i pre toga i u svim budućim dolazećim godinama vašeg prelepog bogatog života.

Spoljašnja lepota – lepa koža, elastična i meka kao svila;

Karijera – napredovanje, poslovni uspeh, dobro plaćen posao;

Stil života – kvalitetniji, ispunjavanje sfere života lepim, potrebnim stvarima, predmetima, opremom, privlačenje poklona, uspeh u poslu, predivnim putovanjima;

Ponašanje – sloboda misli, emancipacija, samopouzdanje u svoje postupke, poverenje u svoje ideje, realizacija ideja i projekata u životu u najkraćem mogućem roku.

Energija stvara prelepu magnetičnu auru, poseban šarm, harizmu i privlačnost

Puni polje čoveka, a time odmah i njegov život vibracijama sreće i uspeha u svemu.

Sa ovom energijom, sva vrata se otvaraju pred vama, ideje se lako oživljavaju, spoljašnja i unutrašnja lepota cveta!

VI STE MAGNET ZA RADOST, ZA LJUBAV, PROSPERITET, USPEH!

ONLINE

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 3 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs