Tvoja Zlatna 2024. godina 

PROŽIVITE SVOJU 2024. GODINU U ZDRAVLJU, MIRU, LJUBAVI, U IZOBILJU RADOSTI, NOVCA, DOBRIH LJUDI I  POVOLJNIH PRILIKA!  

ZAŠTIĆENI, SREĆNI I BEZBEDNI!

Dragi naši,  

kao i uvek do sada, inspirisani vašom zahvalnošću, rezultatima, utiscima, a uvažavajući vaše mnogobrojne molbe, pozivamo vas na novi jedinstveni događaj, koji će vas na više nivoa osloboditi svih nepovoljnih uticaja protekle godine i na njihovo mesto instalirati nove dragocene programe koji iniciraju uspeh i sreću na svakom polju života, vaše 2024. godine!  

Programiranje dolazeće 2024. godine na procvat, ljubav, zdravlje, uspeh i blagostanje svake vrste biće održano samo JEDNOM, tokom unikatnog otvorenog Portala 23.12.2023. godine koji je u energetskom smislu najpogodniji dan za programiranje godine! 

Upravo na taj specijalni datum, kada se Nova 2024. godina rađa i da se zaprogramirati po želji, provešćemo sve učesnike događaja kroz jedan sveobuhvatni proces pripreme za 2024. godinu na svim nivoima. Da godina bude bezbedna, laka, stabilna i donese mnogo radosti.  

Danas, u vreme kada smo suočeni sa velikim izazovima, koji će za mnoge tokom nastupajuće godine biti još uvek aktuelni, ovakva vrsta pristupa je neophodna, a moguće i spasonosna.  

Program “TVOJA ZLATNA 2024. GODINA“ omogućava da ne idemo kroz novu godinu stihijski, nego spremno i sigurno.  

Od srca vas pozivamo da svi zajedno kreiramo ZLATNU GODINU prosperiteta, zdravlja, mira i radosti za sebe, za naše voljene i drage, za našu zemlju i čitavu planetu.  

Program obuhvata sledeće elemente: 

• iskorak iz 2023. godine i ulazak u Novu 2024. godinu;  • oslobađanje od negativnih mentalno-emocionalnih iskustava prethodne godine. Harmonizacija na svim nivoima;  

• podešavanje (inicijacija) na najnoviju visokovibracionu fascinantnu energetsku metodu najvećeg mogućeg spektra dejstva, specijalno za ovu priliku – “Kraljevska Inicijacija“, koja će vam u Novoj 2024. godini obezbediti sve što poželite i pokroviteljstvo svih Svetlih Sila. Naknadno ćete moći uspešno da primenjujete ovu energetsku metodu kako za sebe tako i za druge, praktično u svim sferama života; 

• uz pomoć nove, brže i efikasnije svetlosne tehnologije, programiraćemo celokupnu buduću 2024. godinu na procvat na svim poljima, na finansijsko bogatstvo, na jačanje tela i duha i još mnogo toga što će učiniti vaše životno putovanje tokom 2024. godine lakšim, lepšim i sigurnijim.  

SPECIJALNI POKLON BROJ 1.  

Od 1. januara do 12. januara, svakog dana Margarita Milenković i Siniša Ubović zajedno sa Vama ostvariće proces programiranja (na daljinski način) svakog meseca vaše 2024. godine na sreću, uspeh, procvat. Programiranje ćemo sprovesti zajedno tokom 12 prvih dana godine, u podne – 12.00h i u ponoć – 00.00 h. Više o tome biće reči na radionici.  

SPECIJALNI POKLON BROJ 2.  

Zlatna Pama – Kruna, za 2024. godinu.  

• Tokom radionice biće kompletirano programiranje vaše Zlatne Pame – Krune i povezivanje tog kosmologičkog magneta-emitatora s vašim elektromagnetnim poljem, kako bi Zlatna Pama mogla ostvariti svoj blagotvorni uticaj na vas i na vaš život tokom 2024. godine.  

VREME ODRŽAVANJA DOGAĐAJA 

Subota, 23.12.2023. godine  

Vreme održavanja programa: 11.00-13.00 časova.  

Program vode: Siniša Ubović i Margarita Milenković.  Kotizacija za učešće: 8.000,00 dinara.  

Dobija se:  

• skripta  

• specijalni poklon – Zlatna Pama – Kruna  

(kosmologički magnet–emitator).  

Mesto održavanja: ONLINE  

(svi učesnici dobijaju link za direktan pristup seminaru)  

Programiranje TVOJA ZLATNA 2024. GODINA izvodi se jednokratno, isključivo na ovom događaju.  

Uslov za učešće ne postoji.  

Kao i svake godine deo prihoda namenjen je u humanitarne svrhe.

Prijava je obavezna.  

Informacije, rezervacije i prijave isključivo putem telefona:  065/905-22-22 i 065/235-9991 ili  

putem imejla aida@reiki.rs  

RADUJEMO VAM SE! 

 KRALJEVSKA INICIJACIJA  

Vibracije 1400 do 3000 

Postizanje bilo kog vašeg cilja!  

Ova moćna, nedostupna svima i veoma vredna energija (vrednost na svetskom  nivou ove Inicijacije je 1.400 evra) omogućava da budete podešeni (Inicirani)  na šta god poželite: 

• na bilo koji predmet, koji vam je potreban  

(stan, kuća, nakit, automobil i slično),  

• na ljubav,  

• na novac,  

• na uspeh,  

• na lepotu,  

• na sreću,  

• na lepe odnose,  

• na odlično zaposlenje,  

• na zahvalnost,  

• na lepe misli,  

• i na sve drugo što je vama neophodno.  

Kako ova energija radi? Logično i jednostavno.  

Na primer, ako želite auto. Aktivirate energiju i kažete nameru:  “Aktiviram Kraljevsku Inicijaciju! Molim Više Sile Svetlosti da me podesite  na frekvenciju novog automobila (možete da navedete tačno boju, marku itd.)  za moje najviše dobro! Sada! Neka tako bude!“  

Nakon aktivacije, u vama se pokreću procesi transformacije na svim nivoima.  U vašem elektromagnetnom polju, u vašim mislima i osećanjima. Vaše lične  vibracije će biti prilagođene vašoj želji.  

Vi ćete početi da vibrirate i emitujete energiju koja se podudara s energijom  toga što želite i kao rezultat vi primate ono što ste zamislili.  Budite pažljivi prema svojim željama, uverite se u to da ste spremni za  promene.  

ZLATNA PAMA – KRUNA  

Zlatna Pama – Kruna je “kosmologički magnet – emitator“, čiji je  svaki mikro element energetski napunjen, sa ugrađenim kvantnim impulsima (programima) koji utiču kako na psihofizičko zdravlje tako i na kvalitet života (odnosi, situacije, okolnosti života, događaje, novac, posao i slično.)  

Zlatna Pama – Kruna programirana je da ostvaruje metodični uticaj na elektromagnetno polje osobe (koja Pamu ima uz sebe). Neprekidno odašiljući potrebne impulse, Pama obezbeđuje najpovoljniji mogući  kvantni sadržaj u osobi i oko nje. Na takav način osigurava da

nezavisno od svog stanja i okruženja osoba bude povezana sa izvorom visokovibracione energije, te emituje i ujedno privlači najpovoljnije sadržaje.  

Takav pristup omogućava očuvanje harmonije i ravnoteže u osobi, a kroz nju i u njenom okruženju i osigurava privlačenje potrebnih pozitivnih okolnosti i događaja.  

 Uz pomoć najnovijih kvantnih tehnologija, kojima još uvek nema   analoga u svetu, Zlatna Pama – Kruna je programirana individualno za   svaku osobu prisutnu na seminaru i ne može se umnožavati i   prenositi na druge.  

Rok trajanja Zlatne Pame-Krune: 23.12.2023. godine – 24.12.2024. godine.