Svetlosna kozmetologija

Cenjena profesija Novog Doba

Efikasan brzodelujući lek protiv bolesti starenja!

SVETLOSNA KOZMETOLOGIJA

NOVA, DOPUNJENA I USAVRŠENA VERZIJA

Svetlosna kozmetologija je jednostavna, isceljujuća i efikasna metoda energetskih, svetlosnih tehnologija savremenog doba, namenjenih efikasnoj regeneraciji, vidnom podmlađivanju na ćelijskom nivou, na nivou DNK i na spoljašnjem nivou.

Metoda Svetlosna kozmetologija je jednako efikasna kako u radu na sebi, tako i u radu s drugim ljudima.


Dodatni efekti:

 • Efikasno rešavanje svih problema s kožom lica i tela;
 • Otklanjanje mitisera, bubuljica, akni, tragova od ovčijih boginja, pigmentnih fleka;
 • Dodatno zatezanje i oblikovanje kože lica i tela;
 • Duboka hidratacija;
 • Razgrađivanje sadržaja masnih ćelija;
 • Otklanjanje celulita, lečenje na ćelijskom nivou;
 • Vraća koži elastičnost, jedrost i mladalački izgled;
 • Optimizuje konture lica;
 • Pomaže oslobađanju od depresije;
 • Utiče ozdravljujuće na hormonalni sistem;
 • I još mnogo toga.

Uslov za upis na obuku ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: od 10 do 20 časova

Dobijaju se: sertifikat (priznat u svetu)

priručnik i plakat sa svetlosnim “kristalima“

Za prijavljivanje i za sve dodatne informacije, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki Master-učitelja Aidu Kamberi:

na brojeve telefona: 065/905-22-22, 065/235-999-1

(radnim danima od 9 do 17 časova)

ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs

                                                   Plan seminara

 • O metodi. Svetlosni kristali – formule pokretanja energije. Razvoj veštine rada sa svetlosnim energijama. Rad na sebi. Spoljašnje i duboko podmlađivanje za sebe i za druge ljude (klijente). Svetlosni kozmetolog kao pomoćna isceljujuća metoda;
 • O tretmanu Svetlosne kozmetologije za sebe;
 • O tretmanu za druge ljude (klijente);
 • Rad na daljinu;
 • Inicijacija u energiju Svetlosna Kozmetologija;
 • Inicijacija u energiju Svetlosna Srebrna Kozmetologija;
 • Pravljenje dopunskih sredstava. Energetski rad s kremama i vodom;
 • Dodela sertifikata.

O metodi Svetlosna kozmetologija

Došlo je vreme u kojem sve više osećamo aktuelnost novih zaduženja i profesija Novog Doba; profesija koje u sebi nose apsolutno novi sadržaj i novi pravac u našim delima i pogledima na određene procese i dešavanja.

Svetlosna kozmetologija (kao i Svetlosna Ishrana) jedna je od energetskih tehnologija Novog Doba. Kao metoda je sistematizovana 2007. godine od strane tima nemačkih i ruskih specijalista duhovno-energetskih metoda, na čelu s Reiki Učiteljem i vrsnim medijem s dugogodišnjim iskustvom – Sabinom Sangitar Venig.

Svetlosna kozmetologija nije samo efikasni, neinvazivni način podmlađivanja i opšteg ozdravljenja. To je, takođe, i profesija Novog Doba kojom može ovladati svako, bez izuzetka. Sve što je potrebno su: volja, želja i redovni praktični rad – na početku, pre svega, na sebi.

Svetlosna Kozmetologija je unikatni način isceliteljstva, tokom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, već se sam isceljuje i podmlađuje zajedno s njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja nivoa svesti, a time i do transformacija.

Nakon tretmana, ili autotretmana, osoba oseća mir, zadovoljstvo, oseća u sebi Božansko Blaženstvo, a često ima osećaj ispunjenosti Ljubavlju, kao da je bila zagrljena, kao malo dete kad oseti majku.

Osoba postaje lepša, zdravija i bolja u svakom smislu.

Svetlosna Kozmetologija se smatra jedinim sigurnim putem borbe sa starenjem jer se, u ovom slučaju, isceljujući uticaj vrši na uzrok, a ne na posledicu.

Vreme počinje polako da se kreće s osećajem “kao ka unazad”. Visokofrekventni Svetlosni Kristali (simboli) podmlađuju i iznutra i spolja. Koža postaje glatka i baršunasta, vezivna tkiva se jačaju i regenerišu, organi se isceljuju i podmlađuju.

Nakon svakog tretmana osoba ne samo što postaje mlađa i lepša, već, korak po korak, dolazi do unapređenja zdravlja i duhovnog rasta. Pod uticajem Svetlosnih Kristala dolazi do postepenog, ali sigurnog procesa tokom kojeg se genetski sistem ponovno kodira na novi način, a virus starenja se podvrgava isceljenju. Usled svega toga, proces starenja se usporava i zaustavlja, a kasnije se kreće u obrnutom smeru, tj. uključuje se proces podmlađivanja.

Svako ko je prošao makar jedan tretman ili autotretman Svetlosne Kozmetologije odmah oseća na sebi uticaj Božanske energije, jer nakon tretmana dolazi do osećaja spokojstva, bezrazložne sreće i radosti. Prvi, makar i najsuptilniji, rezultati najčešće se primećuju već nakon prvog tretmana.

Koji se tačno procesi odvijaju tokom tretmana (ili autotretmana)

Svetlosne Kozmetologije:

 • Energija deluje podmlađujuće na fizičko telo. Do spoljašnjih pozitivnih promena dolazi nakon nekoliko tretmana. Koža na čitavoj površini tela postaje nežnija, zahvaljujući jačanju vezivnog tkiva. Osoba izgleda mlađe, svežije, zdravije. Polako dolazi do pozitivnih promena u ćelijskoj strukturi kože: ona se menja i podmlađuje.
 • Energija utiče ozdravljujuće na čitavo fizičko telo. Svetlosni Kristali ostvaruju uticaj na organe i podstiču kod njih proces ozdravljenja na ćelijskom nivou. Mnogi već nakon nekoliko tretmana mogu da osete pozitivne promene u telu.
 • Svetlost utiče energetski na sva suptilna, svetlosna tela ljudskog bića. Otklanja se tzv. “dolazeća” – tuđa energija, i uključuju se procesi pročišćenja i punjenja energijom svih suptilnih svetlosnih tela osobe, usled čega se emocionalno stanje vidno poboljšava, dolazi do trajnog smirenja i opšte harmonizacije.
 • Energija utiče podmlađujuće na nivou DNK. Budući da starenje, kao takvo, može da postoji isključivo u dualističkom svetu, tokom tretmana Svetlosne kozmetologije, pomoću visokofrekventnih kristala (energetskih formula) iz ćelija, i iz DNK, uklanja se takva informacija. Smatra se da tokom prvih 10 tretmana dolazi do usporavanja i energetskog zaustavljanja programa starenja, te se uključuje program PODMLAĐIVANJA. Organi i tkiva se podmlađuju, i tokom svakog sledećeg tretmana osoba postaje, makar malo, podmlađena.
 • Uticaj Svetlosne energije ostvaruje se kako na fizičko telo, tako i na suptilne nivoe ljudskog bića – posebno na Duh – pa se, kao rezultat, osoba koja prima tretmane oseća i duhovno podmlađenom. Takvoj osobi se vraćaju vedrina, radost življenja i sposobnost uživanja u svakom trenutku. Usled toga, često se menja mimika lica i dinamika pokreta, pojavljuje se poseban, mladalački sjaj u očima, osoba s razlogom vidi sebe drugačije (podmlađeno), a shodno tome deluje drugačije i na svoje okruženje.

U cilju postizanja vidljivih početnih rezultata, i uključivanja procesa koji usporava i zaustavlja starenje u organizmu, potrebno je najmanje 10 tretmana.