Srebrna nit

Nit koja povezuje Dušu i Telo i čuva život !

SREBRNA NIT

Vibracije 1111

Univerzalna energija i ujedinjeno stvaralaštvo

Siriusa, Plejada, Anđela Natanijela i Arhanđela Rafajila

Isceljujte se i jačajte organizam tokom nočnog sna!

                                                          Efekti

  • Regeneracija i jačanje fizičkog zdravlja, kako opšteg zdravlja, tako i narušenog u određenim oblastima organizma.
  • Isceljivanje Imunog sistema, na nivou čelija i DNK
  • Jačanje energetskog zdravlja.
  • Vidno i brzo podmlađivanje ćelija
  • Pruduženje života i saćuvanje mladosti
  • Isceljivanje bilo kojih zdravstvenih stanja. Za raćun jačanja “energetske srebrne niti“ zdrave čelije istiskuju iz organizma bolesne.
  • Močna energetska podrška organizmu tokom procesa čiščenja i transformacije, koje se odvijaju sada.
  • Regeneracija celokupne konstrukcije čoveka povratak u idealno stanje (kanali, sistem čakri, meridijane)
  • Ova energija u potpunosti vraća u prvobitno Božansko stanje strukturu i matricu energetskog i fizičkog organizma.

ONLINE !

Energija “Srebrna nit“ nakon aktivacije radi tokom nočnog sna i odmora.

Tokom dana trajanje rada je 30 minuta.

Seminar održava Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 1,5-2 sata

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

                                                O Srebrnoj niti

   Srebrna nit života, to je najbitnija glavna veza, koaj nas drži na ovom svetu, to je veza između duše i tela. Od kvaliteta Srebrne niti zavisi fizičko zdravlje, kvalitet i dužina života ćoveka.

   Kroz organizam protiće 2 osnovna energetska toka, koje se prepliču i na takav način stvaraju formu Srebrne niti, (nalik strukturi molekule DNK) kao jedne životno značajne osovine. Ova svetlosna nit je elastična i rastgliva, nalik gumici, što omogučava astralnom telu, da se uvek vrati i sjedini  s fizičkim telom nakon svojih nočnih putešestvija tokom sna, ili tokom dubokih meditacija.

   Zašto Srebrna Nit je tako važna? Od njene strukture zavisi fizičko zdravlje, tamo gde je nit na bilo koji način pokidana, ili oštečena, organi ne mogu da rade kako treba, energtski sistem nije celovit, čakre nisu u ravnoteži i mogu da imaju narušavanja u svom radu.

   Svakoj Srebrenoj niti odgovara količina zdravlja i novca. Srebrna nit je siguran most između Duše i Tela, ona je garancija zdravlja, dugovečnosti, uvek lepog raspoloženja i harmoničnog unutarnjeg stanja. Kvalitet Srebrne niti utiće na sposobnost orivuči suprotni pol, stvoriti harmoničnu zajednicu, zaćeti dete i doneti ga na svet. Prirodno da čim je naša Srebrna niti jača i čvršća, time potomstvo inteligentnije, zdravije izdržljivije.

    Svojom Srebrnom niti mi podržavao svoju decu, najmanje do 16 godine, a i kasnije iako blažim intenzitetom, a naknadno deca svojim Srebrnim nitima daju podršku roditeljima u starosti, kada njihova nit oslabeva, postaje manje jaka, a više rujinirana i oštećena.

   Stanje Srebrne niti u momentu dolaska na svet, kod svake osobe je različito, uz to tokom života dolazi do različitih oštečenja na njoj, usled svake manje ili veće traume, kako fizike tako i psihološke, emocionalne, naravno usled stresa, posebno dugotrajnog, usled svake operacije i svake bolesti, usled psihičkih ataka, magijskih uticaja, energetskog vampirizma i tme slično. Sve navedeno pa čak i rođenje dece oslabevaju Srebrnu nit i oštečuju nju. Ona na neki način se kida, biva pocepana, a shodno tome životni vek postaje krači.

   Do toga dolazi zbog smanjena količine životne energije u biću, što dovodi do nedostatka  energije namenjene za funkcionisanje finih tela i fizičkog tela. Takvo stnje stvari čini organizam slabim i izloženim razliitim zdravstvenim tegobama i životnim problemima.

   Jaka krizna oštečenja i potrošenost Srebrne niti, na fizičkom planu prikazuju se u najboljem slučaju Infarktom ili Insultom, a u najgorem – letalnim ishodom (smrču).

   Srebrnu nit života možemo isceljiti i ojačati, pa čak i armirati, tako reči, dodatno zaštititi i osigurati njnu nepovređenost. Možemo nju ojačati, i poboljšati njen kvalitet, na takav način ojačati svoje zdravlje imunitet i produžiti život. Mi možemo samostalno poboljšati parametre, koje su bili zaprogramirane tokom zaćeća, a takođe, popraviti i ispraviti, sva postojeća oštečenja, kao i regenerisati Srebrnu nit i time promenjiti stanje njene potoršenosti.

   Energija Srebrna nit je indikovana za sve uzraste i sva psihofizička stanja, a posebno za starije ljudi i osobe s oslabljenim Imunitetom i uopšte lošijom zdravstvenom kondicijom, svima koje su preživeli Infarkt, ili Insult, osobama s teškim tegobama, kao i svim onim, koje se pripremaju za manje ii veće operacije, u tom slučaju se preporučuje primenjivati tretman Srebrna nit najkasnije 2-3 dana pred hiruršku intervenciju. Takav pristup obezbediće uspešan ishod operacije, kao i brži oporavak.

   Bez obzira na to da mi mnogo radimo na regeneraciji svojih energetskih sistema, svojih finih tela, kao i na sačuvanju i jačanju svog fizičkog zdravlja (čišćenje, punjenje energijom, naprimer Reikijem, kao i primena drugih metoda) naša “srebrna nit“ je uvek manje ili više oštećena i ima potrebu za regeneracijom, popravkom i jačanjem i ova energija stvorena za to. Ova energija u potpunosti vraća u prvobitno Božansko stanje strukturu i matricu energetskog i fiičkog organizma.