Prekrivač isceljenja

NOVO, PRAKTIČNO, VEOMA EFIKASNO!

Pokrivač isceljenja

 Od Bogorodice

Fedosova-Morozova Ekaterina

Veoma jednostavno i neverovatno efikasno energetsko lečenje. Namenjeno je lečenju i transformaciji. Energetizujte i programirajte svoj prekrivač ili ćebe pod kojim spavate i tokom sna možete primati energetske isceljujuće impulse i lečiti sebe. Isto to možete učiniti i za druge, kontaktno ili na daljinu.

Možete napuniti prekrivač ili ćebe da izlečite bilo koji psihofizički problem, dovoljno je da to navedete u nameri tokom aktivacije energije.

Pokrivač možete takođe, napuniti energijom ljubavi, sreće, uspeha i energijom novca, energijom lepote i mladosti. Možete zaprogramirati ćebe za ispunjenje vaše želje, za miran isceljujući san ili za snagu kojom ćete biti ispunjeni ujutru. Za otklanjanje anksioznosti, protiv depresivnih stanja, protiv tuge i strahova.

Programi koje ćete instalirati u pokrivač ili ćebe, mogu biti različiti, zapravo sve što poželite. Puniti programom možemo ne samo ćebe, nego i jastuk, pidžamu i spavaćicu ili majicu.

Tokom sna dobićete isceljenje i zaštitu. Energije će vas nežno obavijati satima, izlečiti i zaštititi. Takav pokrivač će pomagati ljudima nakon operacije, da se brzo oporave i stanu na noge, starim i bolesnim ljudima davaće snagu i isceljenje.

Pokrivač Isceljenja ili Ćebe Isceljenja je veoma meka anđeoska energija pogodna čak i za bebe. 

ONLINE

Vreme programiranja: 10-20 minuta

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje: 2 sata

Dobija se: skripta

Razmena energije: promotivno 12.000,00 dinara

Tokom 2023/2024 školske Reiki godine, kotizacija za učešće na ovom seminaru iznosi 

15.000,00 dinara

Za sve dodatne informacije i OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE i rezervacije, molimo da kontaktirate koordinatora Udruženja Reiki Srbije za grad Niš, Gordanu Marjanović, tel: 065/905-22-25 ili e-mail: [email protected]