Potok za odbačene pretke

Ljubav za odbačene pretke
BOLJA SUDBINA ZA TEBE

Isceljenje genealogije jedno je od najznačajnijih isceljenja za ljudsku prirodu. Od genetike zavisi mnogo toga u organizmu i životu: od zdravstvenog stanja, ličnih dostignuća u ljubavi, do sreće u braku, sloge u porodici, uspeha na poslu i na polju finansija i još mnogo toga. Postoji nekoliko metoda koje se bave pitanjem genetike i roda čoveka. Međutim, često su najveća prepreka u tom procesu isceljenja odbačeni, ostavljeni, zaboravljeni preci, svi oni kojima je, s pravom ili ne, zamereno i nikad oprošteno.  

Svaka porodica ima svog “crnog labuda“ – nekoga ko je ukrao, ubio,  počinio neko drugo zlodelo ili osramotio porodicu, neko koga su proglasili ludim samo zato što nije bio kao drugi. Svi ti preci zahtevaju i očekuju pravednost. Oni polažu prava na svoje mesto u rodu koji im je dao život, oni polažu pravo na sveštenu ulogu člana vašeg roda. Njihove energije još uvek vibriraju u energetskom sistemu roda, oni su još uvek ovde i neophodno je prema njima pokazati poštovanje. To su teške, tamne energije koje se ne daju odstraniti i preobraziti u Svetlost ničim, osim oprostom, prihvatanjem i ljubavlju. Sve dok ih ne iscelimo, nećemo moći da očistimo porodičnu karmu, nećemo osloboditi svetlosti put za svoje potomstvo i svoju budućnost.

Energija Potok za odbačene pretke će u kratkom roku poslati svima njima ljubav i oprost, zahvalnost i prihvatanje. Pomoći će da ih otpustimo u miru, te će vodopad Božanske Svetlosti Isceljenja i Izobilja preplaviti porodično stablo i vaš život. 

Proces isceljenja Roda od tamnih karmičkih energija biće započet na seminaru.

Vreme praktikovanja: 10 minuta.

Uslov ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 2,5 sata.

Dobija se: skripta.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs.