Ponovo rođenje

PONOVNO ROĐENJE

NOVA PROFESIJA

Dugoočekivana metoda – profesija novog vremena

„Ponovno rođenje – preporod“

preporodiće sve u vama i oko vas

Tehnika Ponovno rođenje je proces koji se obavlja samo jednom i menja negativne okolnosti, zdravstvene i životne probleme, kao još mnogo toga štetnog, za radost, ljubav, uspeh i sreću, za ispunjen život. Možete da doživite potpuni Božanski preporod, kako za sebe tako i za svoju decu, unuke, članove porodice, prijatelje i sve druge ljude koji će to poželeti.

Polaznici seminara dobiće na poklon najnoviju izuzetnu Inicijaciju – tretman, „Energija Preporoda“ koja se sprovodi samo jednom tokom seminara i ne primenjuje se naknadno. Energija počinje da deluje odmah i razvija se samostalno u roku od 21 dan, bez aktivacije i bilo kakve primene.

Svaki učesnik seminara stiče zvanje

Master Transformativne energetske regresoterapije Prenatalnog razvoja

Uživo!

Uslov ne postoji.

Vreme rada s energijama, 5-15 minuta ili duže ukoliko želimo.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 6-7 sati, od 10h do 16h-17h 

Tokom seminara biće sprovedene: 4 Inicijacije i energetski tretman. Preporučuje se da se 2 dana pred dolazak na seminar smanji rad s energijama.

Dobija se: priručnik, sertifikat i zvanje „Master transformativne energetske regresoterapije Prenatalnog razvoja“.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

O tehnici „Ponovno rođenje – preporod“

          „Ponovno rođenje – preporod“ je metoda najnovijih svetlosnih tehnologija, sastavljena od nekoliko tehničkih elemenata u vidu različitih visokovibracionih energetskih tehnika. Metoda omogućava dubinsko pročišćenje memorije ćelija, kao i eteričnog i fizičkog prostora, kojim je biće okruženo tokom Prenatalnog razvoja, a zatim punjenje energijom Božanskog preporoda i Blagoslova.

          Tenika je neponovljiva, izuzetno efikasna i ujedno je neverovatno jednostavna i brza u primeni.

Osnovni koraci

  • Čišćenje uz pomoć Božanske Sile Pročišćenja
  • Preporod ćelija, celokupnog bića i života čoveka uz pomoć Božanske Sile Preporoda
  • Punjenje Božanskim Blagolsovom na svim nivoima za srećan život u dugovečnosti, zdravlju, ljubavi, svetlosti, u duhovnom i materijalnom Izobilju i Blagostanju
  • Oslobađanje od svih negativnih, štetnih sadržaja (a pre svega od energija porođajne traume, najveće provobitne bolne traume za ljdsko biće), procesa rođenja
  • Reporagramiranje procesa rođenja uz pomoć Božanskog Preporoda i Blagoslova

Mesec za mesecom čišćenje perioda Prenatalnog razvoja podrazumeva čišćenje memorije ćelija, svih finih nivoa ljudskog bića, prostora u kojem se odvija prenatalni razvoj, kao i vremenske linije.

Čišćenje se, pre svega, zasniva na čišćenju 8 prvobitnih ćelija, oslobađanju originalnih DNK kodova za manifestaciju zadataka Duha.

Obavlja se uz istovremeno pokretanje visokofrekventnih potencijala za datog pojedinca u oslobođenom prostoru, u skladu sa njegovim zadacima inkarnacije.

Nakon oplodnje formira se osam primarnih ćelija koje se čuvaju tokom života.

Primarni kompleks od osam ćelija čini plan-shemu ljudskog tela i čuva originalne DNK kodove.

Ovde su takođe mutacije i blokovi sa kojima je čovek rođen, imaju hemijsku, eteričnu, emocionalnu i mentalnu prirodu. Ovi blokovi u velikoj meri kontrolišu proces razmišljanja, emocionalne, reakcije ponašanja i ljudski život u celini, čineći njegov deo i imajući „osnovni nivo“. DNK kodovi se čuvaju u primarnim ćelijama do trenutka očišćenja, sadrže potencijal i mogućnosti.

Primarne ćelije imaju ogroman uticaj na sposobnost ljudskog Duha da se potpuno inkarnira.

Proces potapanja u ćelijske strukture i pročiščenja, a zatim reprogramiranja, praktično – Preporoda, služi za oslobađanje od programa roda, roditelja, teških zapisa i odbacivanja majke tokom trudnoće, efekata toksičnih opterećenja.

Svi događaji koji se dešavaju u životu žene tokom trudnoće čuvaju se poput otiska u ćelijama deteta, utičući na ponašanje, zdravlje i reakcije tokom čitavog budućeg života.

Ćelije čuvaju informacije o odnosu majke i oca tokom trudnoće, bilo kojim potisnutim osećanjima, traumi, negativnosti majke, prethodno doživljenim i uskladištenim u njenom eteričnom prostoru.

Ovde se zasnivaju verovanja, sudovi, programi majke i oca, kao i programi prošlih inkarnacija samog čoveka.

To su najdublji trenuci koji se mogu shvatiti kao osobine ličnosti, ali to su samo reakcije ponašanja tokom čitavog čovekovog života.

Često je to bol koji čovek nosi u svojoj dubini. On ga sprečava da postigne svoj potencijal. Bol kontroliše čoveka, izazivajući određene reakcije u njemu. To uključuje odnose sa roditeljima, vršnjacima, reakcije na spoljno okruženje.

Kada čovek radi na sebi, oslobađa se samo na određenom nivou, dok je glavni razlog osnovni zapis u primarnim ćelijama koji se manifestuje iznova i iznova.

To ima veze sa zdravljem, potpisanim ugovorima, čvrstim stavovima i uverenjima.

Neosnovana agresija i nekontrolisane reakcije, nespremnost za život stiču se u procesu razvoja unutar utrobe, kada majka nije želela dete, nije prihvatila oca. Svaka destruktivna misao majke postaje program detetovih stavova i refleksa.

Metodika isceljenja Prenatala, pročišćenja i preporoda ćelija i svih nivoa ljudskog bića, omogućava nam da se oslobodimo ovih zapisa, stvarajući prostor za novi savršeni život.

Moguće je očistiti sopstvenu ćelijsku strukturu i ćelijsku strukturu dece. Veoma je efikasan način rada sa decom.

Očišćenje dovodi do transformacije života na mnogim nivoima, oslobađanjem potencijala prilika i čineći čoveka prihvatljivim, pozitivnim, srećnim, slobodnim i još mnogo toga što omogućava dugovečnost, srećan i ispunjen život.