Ponovno rođenje

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA „PONOVNO ROĐENJE“

„Ponovno Rođenje“ pripada grupi energetskih tehnika „novog doba“, a osmišljena je od strane ruskih stručnjaka iz oblasti duhovno-energetskih metoda, i naravno, Reikija.

Tehnika „Ponovno Rođenje“ predstavlja novi, precizan način harmonizujućeg uticaja na period prenatalnog razvoja. U tom periodu se tokom 10 lunarnih meseci formira ne samo fizičko telo ljudskog bića, nego i osnove budućeg psihofizičkog stanja, kao i karaktera, sklonosti, sposobnosti i mogućnosti – polaže se osnovni duhovni i životni potencijal, a time i temelj sudbine. Prenatalni period je još jedan važan elemenat koji utiče na svaki aspekat života ljudskog bića.

Počevši od trenutka začeća, pa sve tokom prenatalnog razvoja, svako ljudsko biće prolazi kroz 10 faza tokom kojih protiče proces primanja neophodnih životnih impulsa i suptilno ugrađivanje mnoštva konkretnih, pozitivnih programa koji su važni za razvoj. Programi, koji bi prirodno trebalo da budu ugrađeni, predstavljaju i energetski pečat uticaja planeta Sunčevog sistema, a kasnije se prikazuju kroz psihofizičko stanje, međuljudske odnose i životne okolnosti. Kao primer možemo da sagledamo listu energetskih programa koji bi trebalo da budu ugrađeni u procesu začeća i tokom prvog meseca prenatalnog razvoja:

Ponovno• Duhovni potencijal
• Svest
• Fizička snaga
• Dobro zdravlje
• Zdravo i lepo telo
• Sposobnost stvaranja
• Natprosečnost i izražena kreativnost
• Plemenitost
• Čestitost
• Uspeh na životnom putu. Uspeh u svemu što osoba radi i čime se bavi. Uspeh u svemu što bude započeto.
• Izbalansirana fizička i psihička aktivnost.
• Aktivno načelo muške energije Jang
(otpornost, sposobnost za peživljavanjem u bilo kojim okolnostima, borbenost, visoka svest, sposobnost stvaranja, sigurnost u svoje fizičke i psihičke snage, sigurnost u svoje kvalitete i mogućnosti itd.)
• Odnos osobe prema svom ocu. Odnos oca prema osobi.
• Harmoničnost tog odnosa i sve što iz toga proističe.

Nažalost, tako značajan proces često biva narušen usled raznovrsnih spoljašnjih i unutrašnjih faktora, čija je uznemiravajuća aktivnost uvek pojačana zbog specifičnosti psihofizičkog stanja budućih roditelja – naročito majke.
Shodno tome, mnogi pozitivni programi bivaju instalirani delimično ili ne dolaze sasvim do izražaja. Energetska tehnika „Ponovno Rođenje“ retroaktivno ostvaruje regenerišući uticaj na period prenatalnog razvoja i procesa rođenja, te tako omogućava energetsko reprogramiranje prvih najbitnijih procesa u životu ljudskog bića.

Tehnika „Ponovno Rođenje“ pruža nam sposobnost korišćenja Svetlih energija u cilju samostalnog konstruktivnog uticaja na prenatalni period i na proces rođenja – svoj i svoje dece – omogućava sprovođenje pozitivnih transformacija, koje će se odraziti na opštem kvalitetu života roditelja i njihove dece, što takođe, povoljno utiče na odnos „roditelj-dete“.

Sprovođenje tehnike „Ponovno rođenje“ sastoji se od tri osnovna elementa:

• Energetsko reprogramiranje i regeneracija neophodnih pozitivnih programa prenatalnog razvoja.
• Transformacija eventualnih negativnih programa;
• Energetsko reprogramiranje i regeneracija procesa rođenja u cilju oslobađanja od porođajne traume i stvaranja uslova za razvoj lekovite sposobnosti voleti sebe, druge ljude i sam život. Odsustvo takve sposobnosti je glavni i najčešći prvobitni uzrok svih nevolja.

„Blagoslov roditelja“ na život. Energetska tehnika, koja omogućava dobijanje roditeljskog Blagoslova (sa ili bez prisustva roditelja), a takođe i darovanja roditeljskog Blagoslova svojoj deci. Sprovodi se u cilju značajnog povećanja kapaciteta lične životne energije, kao i u cilju otvaranja životnih puteva, dobijanja novih mogućnosti i povoljnih prilika za pozitine promene, za ispunjen i kvalitetan život.

Stečena znanja i umeća mogu da se primenjuju naknadno u cilju daljeg duhovnog rasta i poboljšanja kvaliteta života. Ostvariti transformišući uticaj na period prenatalnog razvoja i proces rođenja, nama je omogućeno pomoću energije i podrške Vaznesene Majke Marije, Bogorodice, koja prirodno podržava i pomaže takav proces, jer isceljujućom snagom Bezuslovne Ljubavi pokroviteljstvuje deci i roditeljima. Vaznesena Majka Marija, zadužena je za ponovno Duhovno Rođenje Čovečanstva i za njegov razvoj u narednom periodu.

Mi, takođe, dobijamo na raspolaganje Energiju Bezuslovne Ljubavi, koja dolazi iz Srca Stvoritelja, energiju, čiji nedostatak treba da nadoknadimo i koja predstavlja jedinu transformišuću silu. Na takav način, proces Ponovnog Rođenja odvija se uz pomoć „Roditelja“ ljudske duše.

Prve suptilne pozitivne promene u kvalitetu života kod osoba koje su prošle sva tri koraka i kompletirali tehniku „Ponovnog rođenja“, najčešće mogu da se očekuju nakon 7 dana od završetka rada.
Nakon 7 nedelja proces se produbljuje i nakon 7 meseci biva kompletiran.


PLAN SEMINARA:

• Individualna Inicijacija. Podešavanje na energetsku frekvenciju Vaznesene Majke Marije, Bogorodice.
• Teoretska nastava: Sve o daljem samostalnom radu i o sprovođenju tehnike „Ponovno rođenje“ za svoju rođenu i usvojenu decu.
• Individualna Inicijacija u Energiju Bezuslovne Ljubavi s namenskim fokusom na kompletno i detaljno reprogramiranje perioda Prenatalnog razvoja i procesa Rođenja.
• Praktičan rad: sprovođenje 10 inicijacijalnih procesa podešavanja na frekvenciju neophodnih planeta, u cilju ugrađivanja u period Prenatalnog razvoja neophodnih energetskih impulsa i namenskih pozitivnih programa. Regeneracija i reprogramiranje procesa Rođenja.
• Tehnika „Blagoslov roditelja“. Staroruska tehnika sibirskih iscelitelja, sa sveprožimajućom energetskom podlogom.
• Sve o izvođenju za sebe i za svoju decu.


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Seminar mogu da pohađaju svi, kako Reiki praktičari, tako i osobe koje ne praktikuju Reiki, kako osobe bilo koje postojeće veroispovesti tako i ateisti.

Tehnika „Ponovno Rođenje“ nema kontraindikacije i mere opreza.


Tehničke informacije:

Trajanje seminara: 6-7 sati
Celodnevni ostanak je organzovan
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Margarita Milenković
Na kraju seminara dobija se: priručnik

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi,
na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 999-1
ili na e-mail adresu: [email protected]