Pojačivač društvenih medija

NOVO, AKTUELNO, EFIKASNO!

POJAČIVAČ DRUŠTVENIH MEDIJA

Vibracije 1.400 i više

Social Media Booster – Pojačivač društvenih medija je kreiran da vam pomogne da postanete popularni na svim društvenim mrežama. Energija uliva pozitivu u vas i vašu medijsku stranicu, što će pomoći da svako ko pogleda vašu društvenu stranicu postane vaš pretplatnik, zaprati vas i bude zainteresovan za sve što predlažete na svojim stranicama. Dakle, postaće vaš potencijalni klijent, pratilac ili fan.

Pojačivač društvenih mreža će povećati vašu kreativnu energiju, inspirisati vaš um i olakšati pronalaženje neverovatnih novih ideja. Svaki sadržaj na vašoj stranici postaće zanimljiv, svež i inspirativan za druge.

Ovo će omogućiti vašem sadržaju da dobije više “lajkova“, lepih komentara i ljudi koji vas prate na mrežama.

Praktikovanje ove energije će lako izgraditi nove veze i odnose sa drugima, putem društvenih medija i omogućiti vam da uživate u njima. Stalna praksa takođe će poboljšati vaše veštine društvenih medija.

Data energetska tehnologija će vam pomoći da postanete popularniji na sajtovima društvenih medija (Website, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Tik Tok) i pomoći će vam da postanete uspešniji bloger, bolji u tome čime se bavite i šta promovišete na društvenim mrežama.

Energija će vas učiniti pozitivnim magnetom za ljude, nove prijatelje, klijente, fanove i povoljne prilike.

Deluje kontaktno i na daljinu, za sebe i za druge.

Jednostavna u korišćenju i brza u postizanju rezultata ova energija čini čuda!

ONLINE

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs.