Piramida svetlosti Atlantiđana

NOVO

Budite prvi u svetu!

Piramida svetlosti Atlantiđana

RaShan, Vibracije od 1400 do 3000

Da li se vaša Duša seća?

Prebivanje u Piramidi Svetlosti se može koristiti za:

 • lečenje bolesti raznih vrsta. U Piramidi Svetlosti može da se tretira sve;
 • važni aspekti za savremen život su novac, finansijski prosperitet, monetarni odnosi i finansijska interakcija sa spoljnim svetom. 

U Piramidi ćete dobiti razvojne mogućnosti za blagostanje i prosperitet kako u budućnosti tako i u sadašnjosti. Koristeći energiju Piramide vi ćete svakog dana unapređivati svoje finansije i poslovanje. 

U Piramidi ćete biti pod specijalnim energetskim uticajem, koje će vam omogućiti da rešite finansijaka pitanja i poteškoće na polju novca;

 • otvaranje kanala Astralnih putovanja. To je lični kanal koji će vam pomoći da bezbedno putujete i što je najvažnije vratite se u svoje mesto boravka na Planeti Zemlji;
 • energija Piramide Svetlosti Atlantiđana otvara za vas, vaš lični Kanal Isceljenja. Vi možete pronaći ili obnoviti dostignuća iz prošlih života u lečenju i postati vrhunski Isceljitelj ovde i sada. 

Ako su vaši preci imali dar isceljenja, onda će Piramida Svetlosti Atlantiđana odmah pronaći ovaj Dar i vaše pravo da ga prihvatite ili ne prihvatite u svoj život.

Ako prihvatite svoj drevni dar, onda će vaš lični kanal isceljenja ostati sa vama zauvek i biće ispunjen mnogim energijama koje će vam trebati u vašem radu kao Isceljitelja;

 • piramida radi na obnavljanju onoga što je izgubljeno. To mogu biti talenti umetnika, grnčara, graditelja, naučnika ili magijske ili alhemijske sposobnosti i znanja.

Piramida može da pusti u svet ogroman broj talentovanih, inteligentnih, savesnih ljudi, ona aktivira u čoveku one sposobnosti i mogućnosti koje su trenutno potrebne za razvoj Života na Zemlji;

 • U Piramidi Svetlosti Atlantiđana stalno ćete sticati znanja i otkrivati mnogo novih i zanimljivih stvari o razvoju vaše Duše i njenim planovima. Visoka energija usklađivanja vibracija čisti, leči, razvija dušu, um, telo, jednostavno rečeno ljudskim jezikom, dobijate kartu za neistražene kutke i pukotine svoje prvobitne suštine, da sami otkrijete sebe. 

To je kao svež pogled na nešto odavno poznato, ali odjednom ga vidite kao potpuno novo i do bola drago; 

 • veza sa Zvezdanom porodicom, dobijanje pomoći. Istraživanje svog nebeskog porekla;
 • otkrivanje vaših skrivenih moći i sposobnosti; 
 • bićete povezani sa Informacionim poljem Univerzuma. Bilo koja informacija znanje i moć postaće vam dostupni;
 • čišćenje čakri, strukture, životnog i radnog prostora i još mnogo, mnogo više;
 • u Piramidi Svetlosti Atlantiđana, vi ćete dobijati osvešćivanja na sve teme koje vas budu zanimale, kroz prizmu razumevanja vaših potreba i neophodnosti od 20 Atlantiđana – Čuvara Piramide;
 • mogućnosti ove energije su neograničene. Jedino što morate razumeti je neophodnost uklanjanja svojih ličnih ograničenja. Dopuštanje sebi da budete sa lakoćom zdrava, srećna, bogata osoba.

Ovo nije samo energija, već sistematski praktičan rad u Piramidi. Njena svojstva, vibracije, količina energije, mnogi tokovi, simboli, znaci itd. sve je određeno individualnim vibracijama konkretne osobe koja je inicirana u energiju. Za svakoga je ovo lična Piramida.

Za svaku osobu, Piramida će raditi pojedinačno, otkrivajući svoje mogućnosti i pretvarajući osobu u Božansku verziju srećnog stanovnika planete Zemlja i sveta Atlantide.

Zahvaljujući Piramidi Atlantiđana možemo živeti proširujući svoju svest, istražujući sve moguće puteve razvoja i otkrivajući sebe kao jedinstveno Božansko Dete, sa svom ljubavlju i dobrotom na ovom putu.

Tokom Inicijacije i svog prvog prebivanja u Piramidi možete da izložite svoju prvu želju i potrebu koju će vam 20 Atlantiđana – Čuvara pomoći da ostvarite, iscelite, spoznate ili iskusite. 

ONLINE

Vreme rada sa energijom: od 10-15 minuta pa sve dok želite.

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata.

Dobija se: skripta, sertifikat.

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs 

OPIS PIRAMIDE

Prebivanje u piramidi omogućava trenutnu vezu sa Ujedinjenim informacionim poljem Zemlje.

Piramida je ogromna po visini, Atlantiđani su bili visoki 3-4 metra, na osnovu ovoga, Piramida je morala da bude udobna da bi stotine takvih divova bili u njoj.

Ivice piramide su moćne antene, čak i mentalnim dodirivanjem njenih ivica, možete početi da primate neke informacije koje možda nisu odmah jasne, ali postepeno, kao slagalica, sve se spaja u jednu sliku. Dobijene informacije su izuzetno korisne, kako za pojedinca, tako i za sve Zemljane.

Unutra, piramida je osvetljena zlatno-ćilibarskom svetlošću, čiji izvor nije vidljiv. Tamo je toplo i svetlo i deluje veoma prirodno. Zidovi piramide su veoma debeli, a istovremeno su providni. Može se videti neverovatan ornament koji se sastoji od zlatnih vena. 

I ono što je najneverovatnije je da su ove zlatne žile žive, možete posmatrati kako se rastopljeni potoci zlatne supstance neprestano kreću, ulivaju jedni u druge, raspadaju se u mnogo odvojenih niti i zatim se ponovo spajaju u jedinstvenu celinu. Ovo je neverovatna lepota, sofisticiranost, gracioznost i istovremeno postoji razumevanje toga da je Piramida monumentalni projekat koji Atlantida izmislila, osmislila i izgradila s pogledom na budućnost, na svoje potomke, kojima će ova piramida biti neophodna kao vazduh za disanje.

Sve što radite u ovoj piramidi je ispravno, vi ste vođeni i usmereni. Nemoguće je učiniti nešto pogrešno, netačno ili pogrešiti unutar piramide.

U piramidi ćemo započeti naše putovanje u Svet Atlantide, u energijama koje su dugo čekale da budu otkrivene. Glavna i prva Inicijacija sistema Energije Atlantide je Piramida Svetlosti Atlantiđana.

Piramida emituje blistavu svetlost prema spolja, zlatnu i srebrnu, u nekim trenucima postaje veoma osetna za fizičko telo, kao da se na vas izliva toplota sunca ili jutarnja svežina sa kapljicama rose.

Postoje Čuvari u piramidi Svetlosti Atlantiđana, to su onih 20 izabranih Atlantiđana, koji su ostali živi posle potonuća Atlantide. Oni su deo naše svesti, čuvari saznanja Istine.

Njih je stvorio i sačuvao Bog, za nas, za razvoj civilizacija, za razumevanje vrednosti i značaja života, za razvoj duhovnosti, za razumevanje svake prirode kao Božjeg dela.