Novi život

Na ovaj dan Univerzum čuje svakoga i otvara sva vrata!

Možete radikalno promeniti svoj život!

DAN ROĐENJA VAŠEG NOVOG SVETA

18.novembra

Rađa se…

NOVI ŽIVOT

Kanali 21 veka

Energija Atlantide

S pravom prenosa drugim ljudima!

ČOVEK I NJEGOV ŽIVOT SPUŠTENI SU 

U ZLATNU ŽIVU VODU ATLANTIDE!

Menja se kvalitet života, kao da se to dešava na vaše oči. 

Sve što je potrebno se lako postiže, dovojno je da znate šta želite u životu i šta vam je potrebno. 

Tok novca je otvoren i slobodno teče u život čoveka.

Pojavljuju se novi pravi prijatelji, korisna poznanstva. 

Kvalitetne Ljubavne veze. 

Otvaraju se najbolji putevi i vrata na koja ste oduvek želeli da uđete, ali vam se nije dalo.

Energija, takođe, ima posebno izražen lekovit efekat. Nalik neonskoj hladnoj vatri čisti organe i tečnosti u telu, oslobađa od bolesti i zasićuje hranljivom energijom isceljujućeg zlata Atlantide. 

Čovek kao da je spušten u živu vodu. Totalno obnavljanje i regeneracija.

U Živu Vodu ove energije možemo spuštati svoj život ili bilo koji njegov aspekt, a takođe, ljubavne i prijateljske veze, odnose, posao, svaku problematičnu situaciju. Sve što želimo da obnovimo, preporodimo i damo mu nove željene karakteristike.

Puni osobu istovremeno zemaljskom i kosmičkom energijom. Zatvara Kosmički krug koji daje Blagoslov životu na Zemlji, a time velika olakšanja na svim poljima. 

Stvara zaštitni sloj od svih tipova negativnosti. 

Spaljuje zlo.

SPECIJALNI POKLON

ČIŠĆENJE ŽIVOTA

Energija deluje kao makaze koje kao sa filmske trake seku negativne događaje (ono što donosi bol, patnju, stvara blokirajuće programe u podsvesti i u polju Porodičnog stabla, što utiče na decu, prenosi im karmu otežanog života). 

Može da se primenjuje za to da iseče takve fragmente (eventualna nepovoljna dešavanja) iz budućnosti. Možemo da damo nameru i pustimo energiju da sama otkrije takve fragmente “filma“ života i eliminiše ih.

Spaljuje te energetske “isečke“. 

Čišćenje karmičkih blokada koje sprečavaju prosperitet (u ljubavi, u poslu, u novcu).

Čisti čoveka od negativnih sadržaja koji se reflektuju u njegovom životu kao neprijatnosti, problemi, prepreke. Odmah tokom tretmana puni visokim vibracijama, koje privlače Dobro.

Podiže kvalitet života na visok nivo.

Obe energije koristimo za sebe i za druge, kontaktno i na daljinu.

ONLINE 

11.11.2023. godine. u 11h online

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje: 3 sata

Dobija se: skripta

VAŽNO!

8 sati pred seminar ne primenjivati energetski rad na sebi!

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs 

                                                    O DATUMU

    Svakog 18. u poslednjem mesecu svakog godišnjeg doba (jesen – novembar, zima – februar, proleće – maj, leto – avgust) energije prirodnih elemenata i kosmičkih svetlosnih kiša, plešu, prepliću se i deluju međusobno na tako poseban način da stvaraju “Ružu“ energetskih vetrova, (moćno pokretno energetsko polje) koja ostaje aktivna 24 sata, dok na snagu ne stupi novi datum. 

   Svaka Ruža daje mogućnost našem životu da se na neki način rodi iznova u novim energijama ljubavi, mira, obilja i radosti.

    U središtu “Ruže“, kada znamo šta treba učiniti, imamo mogućnost pozitivnog programiranja života i njegovog preporoda, koji su sada tako neophodni svakome od nas.

Svesno prebivanje u Ruži oživljava sve stagnirajuće ili “umiruće“ procese u organizmu i u životu, otvara “drugi dah“ čoveku, daje priliku za novi početak i bogatstvo života koje se prikazuje na sve načine, kako duhovne tako i materijalne. Dolazi do proširenja mogućnosti.

Ukoliko imamo znanje i pravilno koristimo energije tog dana, “Ruža“ energetskih vetrova postavlja najdivnije Božanske programe na naredni period života.  

Na ovaj dan Univerzum čuje svakoga i možete radikalno promeniti svoj život!