Srce Zlata

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA SRCE ZLATA 999

Posetite seminar Srce Zlata 999 i sjedinite se s Majstorom materijalizacije – Anđelom Katanom. Preuzmite u svoje ruke čarobnu Anđeosku energiju koja služi postizanju ciljeva, ispunjenju želja i stvaranju moćnog magnetizma u polju praktičara (za privlačenje novca i materijalnog Blagostanja).

Srce zlata 999Nakon Inicijacije u energiju Srce Zlata 999 otvara se energetski most između ljudskog bića i Sile Energije Novca s izraženim i snažnim magnetskim delovanjem. Redovna primena energije donosi ljudima Novac, vredne stvari i bogatstvo. Možemo se u bilo kom trentuku momentalno povezati s ovom istinski Zlatnom energijom i videti da rezultati dolaze momentalno, jer je sve u Kosmosu i u paralelnim realnostima (u kojima žive naše želje) uzajamno povezano.

Srce Zlata 999 je sistem koji je Čovečanstvu preneo čudesni i velelepni Anđeo ostvarenja materijalnih želja – Katana. Srce Zlata 999 (999 je nivo frekvencije na kojoj ova moćna energija radi) primenjuje se za isceljivanje blokada koje sprečavaju prilive novca i bogatstva u život ljudskog bića. Ova fantastična, rasterećujuća i radosna energija služi, takođe, i za uspeh u radu na ostvarivanju materijalnih želja.
Drugim rečima, Anđeo Katana i Njegovo Srce Zlata uče ljudsko biće čudesnoj duhovnoj nauci Božanske Materijalizacije.

Ovu čarobnu energiju možemo primenjivati na različite načine i nije obavezno imati konkretni cilj ili želju za rad s ovom energijom. Važno je njome redovno napajati svoje biće, kako bi došlo do promena u informativnom polju i osoba postala magnet za novac i sva druga materijalna blaga, a time i uspešno savladala umeće materijalizacije.


Tehničke informacije
:
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 2,5–3 sata
Na kraju seminara dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi,
na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 999-1 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: [email protected]

Save