Neutralizator Retrogradnog Merkura

NOVO!

Potrebno svima

Neutralizator Retrogradnog Merkura

Svima poznati Retrogradni Merkur je astrološki period kada planeta Merkur menja pravac u odnosu na Zemljinu orbitu. U stvari, nije Merkur taj koji rotira u suprotnom smeru – ovaj pravac je obrnut u odnosu na zemaljske posmatrače.

Tokom Retrogradnog Merkura, komunikacije imaju tendenciju da pođu po zlu, elektronska oprema ne radi i nije najbolje vreme za potpisivanje ugovora.

Periodi retrogradnog Merkura se, na sreću, javljaju samo 3 puta godišnje, iako u nekim godinama i češće. Traju oko 3 nedelje i samo ih treba “proći”. Ovi periodi mogu biti veoma neprijatni, ponekad sposobni da izazovu pustoš pre nego što prođu.

Jedan od najvećih problema sa Retrogradnim Merkurom je što ovi periodi nisu povoljni za nove početke. Ovo nije najbolje vreme za dobijanje posla, kupovinu skupe opreme, potpisivanje kreditnih papira za novi dom i slične poduhvate.

Astrolozi preporučuju generalno izbegavanje velikih kupovina i potpisivanje ugovora u vreme kada se Merkur kreće unazad. Ali ovo nije uvek praktično. Šta ako apsolutno morate da potpišete ugovor dok je Merkur u retro fazi? Da li je vaš projekat osuđen na propast?

Astrološke energije su samo energije. Nije sudbina ili karma. To je samo energetsko vreme u kom živimo.

Da, astrološko vreme tokom retrogradnog Merkura može biti prilično loše, a to može učiniti ovaj period pomalo opasnim i sigurno nezgodnim.

Pa ipak, kao što možemo da obučemo kabanicu da bismo se zaštitili od jake kiše, možemo se energetski zaštititi od energetskih oluja.

Ovo za nas može učiniti Neutralizator retrogradnog Merkura.

Ova energija nam definitivno olakšava ovaj period.

Korišćenjem Neutralizatora retrogradnog Merkura, možete ublažiti ili potpuno ukloniti sve negativne efekte astrološkog vremena.

Ugovori se mogu potpisati sa povoljnim ishodom i dobrom perspektivom, a ne osuđeni na fatalni neuspeh.

Možete lako dobiti novi posao.

Veze se mogu poboljšati.

Odnosi harmonizovati.

Dobre komunikacije uspostaviti.

Povoljne prilike mogu biti na raspolaganju.

A vi ćete prebivati u miru i blaženstvu kao da ste izolovani na Rajskom ostrvu zaštićeni neprobojnim zidinama, od svih vetrova i oluja koje bujaju negde daleko, zaobilazeći vas u širokom luku.

Neutralizator retrogradnog Merkura na vašu molbu postavlja štit oko vas ili vaših bližnjih, oko bilo koje opreme, odnosa, situacija, projekata, sastanaka ili razgovora.

Ovaj alat će vam biti koristan u održavanju neometanog toka vašeg života u periodu retrogradnog Merkura.

Energija je veoma laka za korišćenje. Primenjuje se za samopomoć i pomoć bližnjima, kontaktno i na daljinu.

Tokom Inicijacije u vaše elektromagnetno polje biće ugrađen Svetlosni štit, koji ćete pojačati i brzo aktivirati tokom perioda Retrogradnog Merkura.

ONLINE

Vreme rada s energijom 20 minuta.

Seminar održava: Transformacioni učitelj, Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 2 sata

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235-9991 ili na imejl: aida@reiki.rs