Mistični pomoćnik

Novo

MISTIČNI POMOĆNIK

Iz bajkovitih carstava Tvorca!

Zna sve o Vašoj Duši jer mu je svrha da bude Vaš asistent na

Zemlji i moguće da hiljadama godina očekuje da ga pozovete…

Energija se daje s pravom prenosa drugim ljudima.

Uz pomoć ove energije Vi možete da prizovete svetlosno mudro i moćno mistično bajkovito biće i da iskoristite njegove (ili njene) posebne visoke vrline i sposobnosti: zaštitu, pratnju – obezbeđenje, fizičku i psihičku silu, pročišćenje Vas ili Vašeg životnog prostora, otklanjanje sila tame, razrešavanje konflikta ili problema iz bilo koje oblasti života, mogućnost da prenesete drugoj osobi svoju važnu duševnu poruku, a da ne izgovorite nijednu reč i još mnogo toga…

Da stvorite komforne uslove za svoje životno putovanje, da u svakom danu možete imati pomoć i podršku svog Mističnog pomoćnika po bilo kom pitanju.

Ova energija Vam omogućava da komunicirate sa mističnim bićima kako bi Vam pomogli da postignete i ostvarite svoje ciljeve i uspeh u bilo kojoj oblasti Vašeg života.

Bićete u mogućnosti da blisko sarađujete sa mističnim bićima i da koristite njihove moći u svoje svrhe za više dobro. Mistična stvorenja mogu da deluju samostalno kada su na straži, misiji, ili zadatku, ali ne brinite, jer njihov posao je da uvek pruže najbolju uslugu, i to samo za Vaše najviše dobro i opšte dobro svih.

Vaš odabrani Mistični pomoćnik nema granica u svojim mogućnostima jer je svetlosno biće i dolazi iz Viših svetlosnih dimenzija, iz Carstva Tvorca.

Anđeo ili Zmaj, Vila ili Vilenjak, Elf, Jednorog, Delfin, Zlatna ribica! Čudesna ptica Feniks, mudri Gavran ili Nebeski Soko ili neka druga Božanska ptica ili prekrasni Magični Vuk, Panter ili Medved ili Sirena, Pegaz ili dobri duh prirode ili neko drugo mistično svetlosno biće, malo ili veliko, poznato ili nepoznato, ali nadrealistično sposobno i spremno da sve učini za Vas, jer mu je svrha da bude Vaš asistent na Zemlji i moguće da hiljadama godina očekuje da ga pozovete.

Sva prizvana mistična bića imaju apsolutnu i neraskidivu odanost Vama,  budući da su čista, svetla, Božanska.

Napomena: ova energija služi Svetlosti i nije dizajnirana da priziva duhove, demone, mračne sile itd.

Specijalni poklon!

Tokom Inicijacije možete da se povežete i sprijateljite s vladarkom i Kraljicom svih Šuma Virjavom.

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2, 5-3 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs

O KRALJICI VIRJAVI

   Virjavi služe svi životinje, ptice, drveće i šumsko bilje. Ona je uvek prijateljski nastrojena prema ljudima, a na njihovu molbu ona uvek može da im pomogne po bezbroj pitanja, a ukoliko je potrebno i da poduči u čemu njena pomoć može biti potrebna čoveku.

   Virjava se može lako stvoriti u gradskim uslovima, u Vašem stanu, energiji šume, šumskog bilja, drveća, zemlje, trave, povetarca, osunčanog proplanka i mirisnog cveća. Te tako Vi uvek možete da se napajate svim tim vibracijama kad god poželite i ne samo da uživate u novom energetskom stanju Vašeg doma, nego i da negujete svoje Eterično telo koje neumorno štiti Vaše fizičko zdravlje.