Magične makaze

MAGIČNE MAKAZE

RaShan

Vibracije 1400 – 3000

Možete magično kreirati svoju sudbinu

Free photo an antique blade with ornate floral pattern design generated by ai

Magične Čarobne makaze mogu da „odseku“ bolesti, nesreće, nepotrebne veze, lance i sve drugo što vas opterećuje.

Uz njihovu pomoć možete seći prolaze i praviti na mapi života nove puteve tamo gde ih nema, a potrebni su vam za razne materijalne i nematerijalne koristi i blaga, za prave ljude i vama potrebne veze.

Oni, takođe, mogu da preseku prepreke na vašem putu, otklone ih i otvore put,  kao i da iseku ono čega želite da se rešite u ovom trenutku

A mogu, takođe, da izvrše zamenu – da iseku nešto što smeta i na to mesto ubace novo, drugačije, ono šta vam je potrebno u životu. Jednostavno možete da kreirate svoju sudbinu, ubacujete i izbacujete sa mape svog života po potrebi. 

Jasno je da takva Božanska Magija neće biti dostupna svakom, uslove će biti stvoreni i energiju će dobiti tačno oni ljudi, kojima je dozvoljen takav Blagoslov. 

Možemo takođe iseći i izbaciti strah za budućnost iz svog života i ubaciti SREĆNU STAROST ili nešto drugo što vam je potrebno i mislite da bi vas u budućnosti usrećilo.

Možemo “iseći“ ili prekinuti usamljenost i ubaciti srećan bračni odnos. Možemo iseći nezaposlenost ili posao koji ne odgovara, a na to mesto ubaciti posao svojih snova.

Energija je veoma osetljiva na rad sa suptilnim planovima i u etaru čini prava Čuda, koja se prikazuju u materiji života!

ONLINE

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2 sata

Dobija se: skripta

Tokom 2024/2025 školske Reiki godine razmena energije za ovu moćnu energiju iznosiće 18.000 dinara.