Lična Kosmologija

LIČNA KOSMOLOGIJA

Multifunkcionalni kurs

S PRAVOM PRENOSA DRUGIM LJUDIMA

VREME NALAŽE

Bez ovoga je sve teže ići dalje

Multifunkcionalni kurs za razvoj 

Sastoji se od 11 visokovibracionih Inicijacija

Kurs “Lične Kosmologije“ nam pomaže da shvatimo na svim nivoima da sami stvaramo svoju stvarnost, koja čini život, da to osetimo, prepoznamo i počnemo da stvaramo osvešćeno. 

Lična Kosmologija omogućava da evoluiramo Duhovno, da se vratimo na početni nivo svog postojanja: JA JESAM ONAJ KOJI JESAM, Ja sam Božansko Biće. Prisetimo se sebe Božanskog i ne zaboravljajmo u energijama svakodnevice.

Kurs stimuliše i aktivira naša sećanja, naše znanje, naše učešće u stvaranju svog života i novog sveta, kao Bog-Stvoritelj-Boginja. 

Pomaže nam da pristupimo Istini o tome ko smo i osetimo tu Istinu u svom Srcu. Povećava samopouzdanje da se napravi korak napred i da osoba objavi ovom svetu o sebi, prikaže sebe kroz materijalnu realizaciju. Prikaže Tvorca kroz sebe. 

Lična Kosmologija pročišćava, stabilizuje i uravnotežava energetske centre (čakre čoveka) i energetske strukture. Proširuje sva fina tela, podižući na novi viši nivo celokupno biće. Donosi mislima i emocijama mir i ravnotežu, a fizičkom telu snagu i lepotu.

Stvara Božansku Osovinu u središtu čoveka, osovinu koja se prostire od Srca Zemlje do Srca Boga, protičući kroz ljudsko biće, čuva ga u Zlatnoj sredini. 

Puni u automatskom režimu energijama Zemlje (Fizički život, zdravlje, Bogatstvo, Rod, profesija itd.) i energijama Oca Nebeskog – Bezuslovna Ljubav, Svetlost, Mir, sposobnost stvaranja i materijalizacije zamišljenog. I još mnogo toga, bez čega će na Zemlji biti sve teže. 

Lična Kosmologija sada je neophodna svakom čoveku, koji ima u planu svoje lično Vaznesenje, uzdizanje zajedno s planetom u Više dimenzije postojanja kako bi bio (bila) uključena u izgradnju Novog sveta za sebe i svoju decu, svoje bližnje i druge ljude i proživeo dug ispunjen život u zdravlju, ljubavi i Obilju i jednog dalekog dana ostavio svom potomstvu jedan Svet, prekrasan za život.

Kurs će se održavati samo jednom.

ONLINE

Vreme praktikovanja: 5-10 minuta

Biće održano 11 seminara tokom 11 meseci, tokom čitave 2024. godine. Od decembra 2023, godine do decembra 2024. godine, jednom mesečno po seminar, izuzev jula i avgusta. 

Već nakon prvog seminara stiče se mogućnost prenosa energije drugim ljudima.

Po završetku kursa, dobija se sertifikat i stiče se zvanje Master Lične Kosmologije.

Razmena energije za svaki seminar iznosi specijalno i simbolično: 9.350,00 dinara. 

Iznos je energetski Kod.

Kurs startuje: 11.12.2023 

Treći Seminar  Telo -Khat

Održava: Margarita Milenković

Trajanje: 2 sata.

Dobija se: skripta

Termin: 28.2 u 18h online  

Razmena energije: 9.350,00 dinara

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs 

11 energija Lične Kosmologije

  1. Biti sobom. Biti svoj. Biti ono što jeste.

Ova energija nam pomaže da otvorimo svesni i podsvesni um i setimo se ko smo. Setimo se svoje prave Božanske prirode. Sebe kao moćnog i svetlog Božanskog bića.

2. Lepota. U poznatom nama i u višem smislu reči. Lepota tela, Duha, Duše. Lepota misli osećanja. Sve što čini život lepim.

3. Telo- KHAT. Fizičko telo, sposobnost da bude snažno, zdravo, potpuno harmonizovano, povezano, pravilno usklađeno s finim telima i uzemljeno.  Da bude kanal na Zemlji za Svetlost Boga Oca Nebeskog i za tečnu zlatnu obilnu Ljubav Majke Zemlje.  Telo koje dugo služi Duši, kao prekrasni Božanski Avatar na zemlji.

4. Čakre. Balansiranje, otvaranje, čišćenje, isceljenje. Harmonizujući uticaj na sva fina tela preko čakri. Usklađivanje fizičkog tela i finih tela u jednu harmoničnu Božansku celinu.

5. Aktivacija DNK. Za brzu evoluciju, novi Božanski šablon organizma.

6. JA SAM Prisustvo. Povezivanje sa našim JA JESAM Prisustvom. S Božanskim Višim Ja. Sa svešću Boga. Dobijanje posebne zaštite, Božanskog rukovodstva i upućivanja u svim situacijama i na svim životnim putevima. Neprekidno 24/7.

7. Poboljšanje memorije. Jačanje i proširenje memorije, poboljšanje pamćenja, koncentracije i rada mozga. Povezivanje uma čoveka s Merkurijanskim Razumom Boga.

8. Život – meditacija. Harmonija tela i uma. Postizanje harmoničnog stanja u svim sistemima organizma i u finim telima. Automatska redukcija stresa. Selekcija misaonih i emocionalnh procesa u organizmu. Očuvanje fokusa na Dobrom. Prikupljanje svih pozitivnih sadržaja i ignorisanje negativnih. Brzo stvaranje Božanskog Mira u sebi.

9. Izvor Tvorca. Obnavljanje svesne i moćne saradnje s Bogom. Podešavanje na Božanski Izvor. Napajanje Svetlošću Izvora sebe i svih situacija koje u sebi nose tamu. Mogućnost da se pošalje u Svetlost Izvora sve što ne služi Dobru.

10. Unutrašnja istina. Pronalaženje sopstvene rezonantne unutrašnje Istine. Dobijanje svog ličnog razumevanja svih procesa u Svemiru i na Zemlji. Razumevanje svoje jedinstvene sveštene uloge Božanskog Ljudskog bića i usklađivanja sa tom ulogom u cilju ispunjenog života u Radosti i prekrasne evolucije Duše.

11. Volja. Potpuno obnavljanje lične Božanske moći. Obnavljanje i prikazivanje svoje volje. Život u potpunoj slobodi od svega što ograničava i ne daje slobodu biti srećno biće (drugi ljudi, volja drugih ljudi, izmišljena pravila, nepravda, uslovnosti, neprihvatanje, sve što je nametnuto sa strane i tome slično) i utiče na slobodnu volju čoveka. 

Obnavljanje snage volje. Obnavljanje Božanske moći materijalne manifestacije – postizanja ciljeva, ispunjenja dobrih želja. I još mnogo toga što donosi uživanje u životu i čini ga istinski lepim.