Energija Karipskog Kokosa

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA ENERGIJA KARIPSKOG KOKOSA

Energija Karipskog Kokosa je dragocena, neverovatna energija magične lepote i ljubavi s posebnim efektima. Uz njenu pomoć možete pronaći partnera, probuditi ljubav u sebi i u nekome uz vas, ili iznova osvojiti srce svog partnera!

Ova energija čini vas uzbudljivom, privlačnom i neodoljivom osobom. Vaša lepota isijavaće posebnu svetlost i ulepšavaće svaki prostor, gde god se nalazite. Privlačićete poglede, a svi koji vas gledaju biće očarani…


EFEKTI INICIJACIJE – AKTIVACIJE

Energija Karipskog Kokosa• Pronalazak partnera
• Ponovno osvajanje partnera
• Buđenje zaljubljenosti
• Romantika, ljubav
• Efekat protiv starenja kože
• Podmlađivanje
• Sveži podmlađeni izgled
• Poboljšanje stanja kože
• Smanjenje (zatezanje) bora
• Lifting lica
• Koža koja sija iznutra
• Hidratacija kože
• Pročišćenje kože
• Pomaže u otklanjanju problema s kožom
• Lepota kose
• Stimulacija regeneracije ćelija
• Detoksikacija i energetsko čišćenje
• Sagorevanje masnih naslaga
• Smanjenje telesne težine
• Životna snaga, opšte blagostanje
• Jačanje Imunog sistema
• Zdravlje srca
• Podrška funkciji Štitaste žlezde
• Lepota aure
• Sjaj koji je neodoljiv
• Jačanje privlačnosti za suprotni pol. Magnetska privlačnost
• Nesvakidašnja, retka harizma
• Unutrašnja lepota
• Gracioznost, blagorodnost, plemenitost u odnosima
• Kraljevski maniri u ponašanju
• Pojačano izražena sigurnost u sebe
• Blagoslovi i mnogi drugi divni efekti


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za upis na seminar ne postoji.
Vreme trajanja sprovođenja jedne prakse: 5-15 minuta.


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 2,5-3 sata

Treba dodati Termin 29.2 u 18h online

Razmena energije: s popustom 17.000,00 dinara

Regularno: 20.000,00 dinara

Na svetskom nivou: 1.100,00 evra

Na kraju seminara dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi:
na brojeve telefona: 065/905-22-22 i 065/235-9991 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs

UTISCI

Aleksandra Keserović, upravnica, British International School Belgrade

Zahvaljujući Udruženju Reiki Srbije i našoj divnoj Učiteljici Margariti Milenković, imala sam priliku da se tokom devet godina svog bavljenja Reikijem upoznam sa najrazličitijim energijama. Energija Karipskog kokosa je za mene bila otkrovenje, jer sam već tokom Inicijacije unutrašnjim vidom opazila njenu mlečnu belinu, i osetila miris kokosa. Neverovatno, ali ova energija je gotovo opipljiva. Od svih njenih efekata, odabrala sam da radim na efektu dobijanja nesvakidašnje harizme, i osećam kako kroz taj proces transformacije počinjem da doživljavam sebe glamuroznom i nekako čudesno jedinstvenom. Kao da se u mojoj trećoj čakri budi neko sasvim novo samopouzdanje, koje u tom obliku da sada nisam poznavala. Ova energija čini moju komunikaciju sa ljudima glatkom i jednostavnom, a u meni se budi crta ženstvenosti koja je sasvim posebna i drugačija od onoga što mi je do sada bilo blisko. Toplo preporučujem svima – narocito damama, da završe seminar Energija Karipskog kokosa.


Mila Lazarević

Energiju Karipskog kokosa, ako moram što kraće da definišem rekla bih: “Moj lični ogrtač senzualnosti, mekoće i raskoši”. U prvi mah, kad pogledate efekte pomislite “ma važi što je baš sve ovo moguće” ali svaki od njih zaista jeste. Posle inicijacije nije postojala osoba koja me nije pitala da li sam zaljubljena i “ko izaziva taj blistavi sjaj u mojim očima”. Međutim, najdragoceniji momenat je što se i vi sami tako osećate, a da taj osećaj ne mora zavisiti od spoljnih faktora. Taj sjaj je doneo naklonost od suprotnog pola bez ikakvog mog truda i napora, dovoljan je samo osmeh da budete centar njegovog interesovanja i njegova muza. Ako se zaista upustite u meditativnu dubinu, možete sebe videti kao muzu Boga mora, osetiti vibraciju i kvalitet tog doživljaja zavodljivog zanosa, upiti ga u sebe i oplemeniti sebe i svoj osećaj svakodnevnice.
Takođe, radila sam i prijateljici na efektima zatezanja koze i nestanak bora. Efekat je bio vidan posle samo 2 tretmana i još je sa sobom doneo olakšanje simptoma menopauze i povećanje libida. Zaista predivna energija koja vas časti još nekim efektom kad radite ciljano na svojoj želji. Onako “uz put”, naučila me da uživam u nežnosti i svojoj ženstvenosti. Ovde moram da napomenem da mi to uopđte nije bila osobina jer danađnjica, posao i obaveze ženu stave u neki okvir žene-mašine gde jednostavno iščezne želja da se umilite i uživate u svojoj mekoći. A tu i jeste ta snaga i tajna žene koja dobija šta joj treba i uživa u svakom trenutku. Da se setite da nežnost i senzualnost topi sve negativno u svim odnosima.
Najlepše hvala Univerzumu za ovakav dar i našoj voljenoj Margariti na savršenom odabiru energije za žene u Srbiji.


M.B.

Moja iskustva sa energjama koje doprinose estetskom unapređenjima, pre svega kože, su izvanredna.
Budući da ja praktikujem i Svetlosnu kozmetologiju i Srebrno podmlađivanje, a od nedavno i energiju Karipskog kokosa, moj favorit je postao Karipski kokos.
Iako i Svetlosna kozmetologija i Srebrno podmlađivanje, svaka na svoj fascinantan način, doprinose lepoti moje kože i energetizaciji mog organizma, Karipski kokos je postao moj svakodnevni ritual. Rezulati su se videli već posle drugog tretmana, dakle posle 24 sata.
Pošto Kokos može da se praktikuje više puta tokom dana, ja sam u svoj dnevnu rutinu uvela tretman ujutro i posebno tretman iveče pred spavanje. Radila sam isključivo tretmane za zatezanje lica, vrata i dekoltea. Efekat je bio više nego iznenađujući čak i za mene, posebno imajući u vidu da znam kako su efikasne i ostale tehnike.
Naročito bih izdvojila tretman pred spavanje, jer ste opušteni i energija jače, duže i efikasnije deluje. Jutarnji pogled u ogledalo, posle večernjeg tretmana, sada izaziva pravo zadovoljstvo jer mi lice blista, nema nadutosti, a ja zračim, čini mi se, nekom posebnom blistavošću! I to je već dovoljan razlog da mi dan počne sa osmehom i zadovoljstvom!
Verujem da su se i ostale mnogobrojne oplemenjujuće osobine Kokosa tokom tretmana u mene utkale, mada sam radila samo na koži.
Sada, kada sam se uverila kako “radi”, sa nesrpljenjem nastavljam da istražujem i ostale efekte. I očekujem da budem još zadovoljnija, budući da su ne samo oplemenjujući već i zdravstveno poželjni!
Energija Karipskog kokosa je jedan od najboljih poklona koje sam sebi mogla da darujem!


M.V.

Pre par meseci sam primila Inicijaciju u ovu divnu energiju, sa velikom željom da zaista pronađem ljubav, nakon dosta godina loših iskustava, razočarenja i patnje. Svaku noć, pred spavanje bih uradila jedan autotretman i zaspala. Prve fizičke promene primetili su ljudi oko mene, govoreći kako sam se nekako prolepšala i kako zračim drugačije. Ja sama to nisam videla, ali ono što jesam primetila jeste da se dešavaju isceljenja na nekim dubokim podsvesnim nivoima, koja su imala veze sa nedostatkom ljubavi prema sebi, sa povredama u detinjstvu i manjkom samopouzdanja. Moji stavovi i doživljaj sebe su drastično počeli da se menjaju. Počela sam da osećam mnogo više ljubavi, razumevanja, nežnosti i zahvalnosti za ono što ja jesam i počela sam da se osećam istinski lepo i srećno u onome što mi je dato. U moj život je, zatim, ušla i ljubav. Partner, kojeg nisam očekivala, mi je došao na način na koji nisam mogla ni da zamislim. To je jedan od onih scenarija koje gledamo na filmovima i maštamo da se nešto takvo desi u realnosti. Kao da je neko čuo najtiše vapaje moje Duše i spustio u moj život ono što je Duša molila da dobije. Uz sve ove blagoslove, potvrdila sam još jednom sebi ono u šta zaista verujem da je istina, a to je da promena energetskog stanja čoveka vodi do realnih, fizičkih promena i dokaza u materijalnom svetu, koji na kraju i jeste samo odraz onoga što nosimo unutra. “Ko u čuda veruje, čuda stvara.”

Save

Save

Save

Save

Save