Energetska teretana

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA ENERGETSKA TERETANA

Ovako nešto još niste doživeli! Energetska teretana: zategnuto, lepo telo bez odlaska u teretanu! Ujedinjeno stvaralaštvo Arhanđela Mihajla i Vaznesenih Vladika


EFEKTI

• Energija usmerena na ozdravljenje čitavog organizma. Dovodi ga u prvobitno stanje savršene Božanske forme;
• Obnavlja i vraća u formu fizičko telo;
• Stvara savršeno telo, nalik mermernim skulpturama;
• Masira i razgrađuje masne naslage;
• Smanjuje obim celog tela;
• Daje mogućnost da se telo menja po potrebi, da mišićno tkivo naraste u bilo kojoj oblasti. Možemo, nalik skulptoru, vajati svoje telo, dajući mu željeni izgled;
• Energija se primenjuje kako za samopomoć, tako i za pomoć drugima, kontaktno i na daljinu.

Energetska teretanaU zavisnosti od komplikovanosti zadatka, potrebno je investirati vreme.

Na primer, za kreiranje trbušnih mišića kod gojazne osobe biće potrebno 3-4 meseca svakodnevnog rada.

U isto vreme, kod osobe s normalnom težinom za povećanje bicepsa na nekoliko santimetara biti potrebne 2-3 nedelje svakodnevnog rada, ili čak svakog drugog dana.

Smanjuje obim celog tela;


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za prisustvovanje na seminaru ne postoji.
Vreme rada s energijom: 5-15 minuta do 1 sata.


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 2,5-3 sata s pauzom od 15 do 20 minuta. Seminar uključuje dve Inicijacije.
Na kraju seminara dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi:
na brojeve telefona: 065/905-22-22 i 065/235-9991 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: [email protected]

 

UTISCI

Draga Margarita,
Imam divne vesti! Jako sam uzbuđen zbog reakcije na energije u koje ste me inicirali prošle nedelje. Znate da dugo pokušavam da sredim ovaj moj stomak i dosad nikako nije išlo. Od kad su, zbog virusa, zatvorili teretane, moja aktivnost smanjena je na minimum, pa je stomačić počeo još više da raste.
Ne bih da dužim! Hvala dragom Bogu pa smo uradili Inicijacije koje su za neverovatno kratko vreme pružile fantastičan rezultat! Posle svega tri ili četiri dana (zaista neočekivano!) shvatio sam da stomaka nema, da je bukvalno prepolovljen!
Na licu osećam zategnutost kože, kao da neko konstantno fizički zateže moje lice – bukvalno je takav osećaj! Ne mogu vam tačno reći koja je energija na ovo uticala jer sam koristio sve tri, po sat vremena dnevno svaku, pa i malo duže. Skulptor ili Vajar je obično bio prvi tokom dana, a zatim Mermerno telo Ka Ra Ras. Dan obično završavam Ružinom Vodom.
Ružina Voda je zaista posebna energija. Nju sam radio bukvalno pre spavanja i, ne zatvarajući kanal, odlazio na spavanje. Ni za prethodne dve energije nisam zatvarao kanal, već se samo zahvalio i pustio da energija teče još neko vreme.
Hvala vam na predivnim energijama i nadam se da ćete moje reči podeliti sa svima kojima je potrebna pomoć u vajanju lica i tela.

Ljubim vas i grlim,
Mio.


dr Katarina Andrejić

Ono što je šokantno je promena mog tela odmah nakon samog seminara Energetska teretana. Da li možete da zamislite da se ja budim tu noć posle obuke, prolazim pored ogledala i neočekivano vidim moje telo smanjeno u celom obimu. Pomislim, čini mi se jer je pidžama uska ko helanke. Oblačim farmerke i istu bluzu koju sam juče nosila i ne verujem da mi je odeća komotnija. Znam kako mi stoji, ali sada ima više prostora između mene i odeće!! Uzmem santimetar i krenem da se merim. Svuda sam 1cm/1.5cm uža!!!! “O moj Bože” kažem sebi “ja živim Reiki, ne verujem, znam da ovo što radim jeste čudesno, prelepo i stvarno.” Zaplakala sam se od sreće što smo svi to što jesmo, jedinsveena i moćna božanska bića što kraj čudima nema.

Save

Save

Save

Save

Save