Lečenje i otklanjanje bolesti iz kosmičkog Aj- Klauda

Sada je to moguće

LEČENJE I OTKLANJANJE BOLESTI IZ KOSMIČKOG AJ- Klauda

Uz pomoć ove energije možete svoje bolesti i probleme da sperete sa svih multidimenzionalnih planova

Često se desi da se izlečene bolesti vraćaju ili se dugo i bezuspešno leče, nazivaju se hroničnim ili teško izlečivim. Isto tako neki problemi postaju nerešivi ili se rešeni problemi ponavljaju ili dolaze novi sličnog karaktera.

Koren nemogućnosti lečenja ili rešavanja problema velikim delom nalazi se u energetskoj memoriji (programu) koji se nalazi daleko od fizičkog plana, ali povezan s njim neraskidivim nitima i tako ostvaruje snažan uticaj na zdravlje i život čoveka. Sve dok je takva memorija “živa“ i postoji, ona odašilje energetske impulse organizmu čoveka i njegovom elektromagnetnom polju, proizvodi problematična stanja i podržava postojeća.

Da, postoji dimenzija skladištenja, koju možemo da uporedimo s poznatim nam Aj-klaudom, tamo sve automatski ostavlja svoju memoriju. Uz pomoć ovog energetskog sistema sprovodite uklanjanje ove multidimenzionalne memorije tako da stara memorija više ne može da se aktivira te se bolesti ili problemi više ne vraćaju, a novi se ne javljaju.

Isto tako energija radi i preventivno, te ukoliko postoje “memorije“ (energetski programi) koji mogu da se realizuju na fizičkom planu u vidu tegoba i životnih problema, oni budu izbrisani iz “ Kosmičkog Aj-Klauda“  – uklonjeni ovom energijom zauvek.

Možemo tretirati sebe i druge, kontaktno i na daljinu.

Vreme jednog tretmana ili autotretmana je 10 minuta.

ONLINE

Seminar održava: transformacioni Reiki Master učitelj, Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2 sata.

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs