Kraljica Elfa

Ako ste u srcu Vila ili Vilenjak, imate poziv u svoje Kraljevstvo !

KRALJICA ELFA

(Vilenjaka)

Visokovibraciona kristalna energija Siriusa, vibracije 1111 i više, RaShan očekuje vas pokroviteljstvo, vođstvo, pomoć i mistična znanja veoma moćnog Svetlosnog bića

Njena energija i moć ne mogu da se opišu nikakvim rečima, niti mogu da se uporede sa bilo čime. To je apsolutno posebna magija Svetlosti, čudotvorstvo i čarobnjaštvo!

Njene mogućnosti su neograničene.

Njena Duša je upijala vekovnu mudrost, ogromno iskustvo, bezgraničnu ljubav, saosećanje, milosrđe. Sada Kraljica Elfa čeka da vas primi u svoje prekrasno kraljevstvo gde je sve drugačije, gde je mir, svetlost, radost, ljubav i blagostanje svake vrste. Da pretoči u vaše elektromagnetno polje vibracije svog kraljevstva i ukoreni te sveštene energije u vama. Da kraljevstvo uvek bude sa vama i vi sa njim. Da u svakom trenutku možete osetiti podršku, zaštitu i moć Sila Svetlosti i uživati u čaroliji koja je spremna za vas.

Kraljica Elfa s bezuslovnom ljubavlju pretočiće u vas svoja vrhunska čarobnjačka znanja i moć, ona će da vas štiti, upućuje, usmerava, daruje ljubav, bogatstvo, uspeh, novac, prosperitet. Ona će uvek biti uz Vas i na Vašu molbu učiniće sve što je moguće da budete srečni.

Tokom Inicijacije Kraljica će vam darovati svoja 3 tajna imena i jedno od njih će postati vaše tajno Vilinsko ime (imena odgovaraju kako ženskoj tako i muškoj osobi). Kraljičino ime je svešteni tajni KOD Visoke Svetlosti.

Tokom inicijacija vi ćete takođe, dobiti magične alate: Čarobni štapić; Zaštitni vilenjački ogrtač nevidljivosti i drugih čarolija; Magični cvet ljubavi.

Energija ima 2 nivoa.

Neka vaš život postane vesela čarolija!

ONLINE

Seminar održava Reiki učitelj, Margarita Milenković

Trajanje seminara: 3 sata.

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs