Kraljica Elfa

Ako ste u srcu Vila ili Vilenjak, imate poziv u svoje Kraljevstvo !

KRALJICA ELFA

(Vilenjaka)

Visokovibraciona kristalna energija Siriusa, vibracije 1111 i više, RaShan

očekuje vas pokroviteljstvo, vođstvo, pomoć i mistična znanja veoma moćnog Svetlosnog bića

Njena energija i moć ne mogu da se opišu nikakvim rečima, niti mogu da se uporede sa bilo čime. To je apsolutno posebna magija Svetlosti, čudotvorstvo i čarobnjaštvo!

Njene mogućnosti su neograničene.

Njena Duša je upijala vekovnu mudrost, ogromno iskustvo, bezgraničnu ljubav, saosećanje, milosrđe. Sada Kraljica Elfa čeka da vas primi u svoje prekrasno kraljevstvo gde je sve drugačije, gde je mir, svetlost, radost, ljubav i blagostanje svake vrste. Da pretoči u vaše elektromagnetno polje vibracije svog kraljevstva i ukoreni te sveštene energije u vama. Da kraljevstvo uvek bude sa vama i vi sa njim. Da u svakom trenutku možete osetiti podršku, zaštitu i moć Sila Svetlosti i uživati u čaroliji koja je spremna za vas.

Kraljica Elfa s bezuslovnom ljubavlju pretočiće u vas svoja vrhunska čarobnjačka znanja i moć, ona će da vas štiti, upućuje, usmerava, daruje ljubav, bogatstvo, uspeh, novac, prosperitet. Ona će uvek biti uz Vas i na Vašu molbu učiniće sve što je moguće da budete srečni.

Tokom Inicijacije Kraljica će vam darovati svoja 3 tajna imena i jedno od njih će postati vaše tajno Vilinsko ime (imena odgovaraju kako ženskoj tako i muškoj osobi). Kraljičino ime je svešteni tajni KOD Visoke Svetlosti.

Tokom inicijacija vi ćete takođe, dobiti magične alate: Čarobni štapić; Zaštitni vilenjački ogrtač nevidljivosti i drugih čarolija; Magični cvet ljubavi.

Energija ima 2 nivoa.

Neka vaš život postane vesela čarolija !

ONLINE

Seminar održava Reiki učitelj, Margarita Milenković

Trajanje seminara: 3 sata.

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

Nivo 1

Povezuje se sa Snagom Majke Zemlje, Energijom ljubavi, milosrđa i saosećanja za sva živa bića. Otvara srčanu čakru Anahatu. Otklanja blokade i pušta energiju da slobodno protiče organizmom što obezbeđuje dobro zdravlje.

Uzemljuje i pretače u sistem čakri i telo Snagu Majke Zemlje, a time daje jači Imunitet i sposobnost stvaranja na zemlji, što pospešuje uspeh u svim poslovima, koji donose lična ostvarenja na Zemlji, u životu, pomaže pronalaženju dobrog posla i uopšte bolje organizacije života.

Eliminiše sve negativne veze i vezanosti.

Leči odnose i situacije na čudesan način ih razrešava.

Otklanja teške i bolne emocije (razočarenje, osećaj uvređenosti, patnja i bol zbog raskida, razvoda, jaka ogorčenost, možda ste bili izdani u ljubavi ili u prijateljstvu itd.)

Isceljuje srce i jača srčani centar, proširuje ga i ispunjava isceljujućom magičnom energijom i magijom KRALJICE VILENJAKA. Tada dolazi potpuni mir, sigurnost u sebe i tiha radost.

Vaša moć koja se oseća kroz vaš glas, pogled, hod, odluke, doseže veoma visok nivo. Vi izazivate veliko poštovanje i divljenje.

Moć Kraljice Elfa koja vibrira u Vašem polju, Vi možete da emitujete tokom važnih razgovora, dogovora, pregovora, ličnog i poslovnog karaktera. Možete da nosite tu Visoku Svetlost i mudrost u sebi i emitujete je oko sebe svakodnevno, ukoliko to želite.

Na fizičkom planu moguće je uspešno lečiti ne samo emocije nego i srčane bolesti. Mnogo spoznaja počeće da dolaze kroz snove.

Nivo 2

Aktivira kanale novca, puni i kondenzuje energetski čauru kristalno snažnom energijom novca.

Deluje kao primarni izvor ljubavi, saosećanja i zaštite. Vi ste voljeni bez obzira na sve, Vi ste zbrinuti i zaštićeni.

Energija Kraljice Elfa automatski postavlja zaštitni sloj kristalne energije na energetsko polje osobe.

Maksimizira čišćenje ličnog kanala novca od bilo koje vrste negativnosti, uključujući magijske uticaje, uklanja svaki negativni uticaj na vaš kanal novca, svako ubacivanje negative u njega svesno ili nesvesno, bez obzira na zastarelost. Samim time Kraljica Elfa omogućava slobodan protok energije novca kroz vaš kanal što se prikazuje finasijskim prosperitetom i umnožavanjem novca. Sva pitanja materijalnog bogatstva i novca mogu biti rešeni uz pomoć Kraljice Elfa.

U inicijaciji koju dobijate od Kraljice Elfa postoji jedan veoma poseban svetlosni simbol – to je magični eterični cvet izuzetne lepote, koji će cvetati u vašem polju i delovati kroz vaše srce i širiti svoje čarobne latice kroz vaše ruke, i dok se krećete ostavljaće za vama trag lepote koja se može videti očima i srcem.Oni koji su posebno osetljivi mogu osetiti divnu aromu…

Za svakog od vas ovaj cvet će biti poseban, upravo onaj koji samo vama odgovara i biće vam nezamenjiv pomoćnik u radu sa energijom Kraljice Elfa.

Tokom inicijacije vi ćete dobiti magične alate:

Čarobni štapić.

Namenjen je ispunjenju želja, postizanju ciljeva i bilo kom energetskom radu s konkretnom namerom.

Zaštitni vilenjački ogrtač nevidljivosti.

Koristi se kada želite da ne budete primećeni, da vas neko ne vidi, da ne oseća vaše prisustvo.

Da budete dodatno zaštićeni od bilo kakvih uticaja sa strane, od drugih ljudi, energija, reči, poteza, delovanja itd.

Da u tom ogrtaču ne budu izraženi vaši nedostaci kako u izgledu tako i u ponašanju i karakteru. Da sve to postane neprimetno.

Magični cvet ljubavi.

Služi za privlačenje ljubavi, za pronalaženje partnera za brak, za ljubavnu vezu, za prijateljstvo pa čak i za posao. Ispunjava odnose ljubavlju, čini da ljubav u bilo kojim odnosima procveta. Isceljuje odnose.

Unosi procvat u svaki poduhvat, svaku oblast života, svaki posao, životni i radni prostor, u kojem bude posađen.

Vi ćete moći lako i kreativno koristiti dobijene atribute da ispunite svoje želje, postignete ciljeve, zaštitite sebe i privučete ljubav u svoj život.

Dovoljno je da nakon aktivacije energije, svojim rečima prizovete magični alat koji je vama potreban i kažete u nameri šta želite da postignete.

Vi možete nastaviti samostalno da otkrivate dodatne mogućnosti svakog alata pa čak i da ih programirate za svoje potrebe.

Razvijajte svoju moć i sposobnost rukovanja ovim magičnim atributima i ubrzo ćete moći da ih aktivirate misleno u bilo kom potrebnom trenutku nezaviso od tretmana.