Klinika Sirijusa

Najnovija Svetlosna Tehnologija Sirijusa

Hram Svetlosne Tehnologije i Svetlosne Medicine 5D

Dragi prijatelji,

Svima nam je postao dostupan visokoenergetski sistem isceljivanja koji, na jednostavan način, uz pomoć lake aktivacije energije (bez simbola, bez umeća i razvoja energije, bez praktikovanja i izvođenja bilo kakvih specijalnih koraka) tokom odmora ili noćnog sna, sprovodi duboko isceljivanje organizma na svim nivoima. Primenjuje se kako za rad na isceljivanju bilo koje zdravstvene tegobe, tako i u cilju preventive i profilaktike organizma. Sistem je pogodan kako za samopomoć, tako i za pomoć drugima. Praktikuje se slično kao i Kraniosakralna terapija.

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.

Vreme praktikovanja: jedan minut.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: tri sata.

Dobija se: skripta.

Za više informacija i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi:

Na brojeve telefona: 065 905 22 22 i 065 235 99 91

Ili na mejl adresu: aida@reiki.rs

O sistemu Hram Svetlosne Tehnologije i Svetlosne Medicine 5D

Ova, najnovija, visokovibraciona i visokoenergetska tehnologija došla je do čovečanstva putem Ledi Soline, čuvenog medijatora takvih Tehnologija  (Svetlosna Kozmetologija, Svetlosna Ishrana, Eliksir života i drugi). Ova Tehnologija isceljenja ljudskog organizma je uveliko ispred svog vremena.

Pored toga što sistem ima preko 80 internih metoda isceljivanja, uključujući  Svetlosnu Hirurgiju, nama su za lečenje momentalno dostupne visokovibracione isceljujuće energije koje odgovaraju svakom biću bez izuzetka, kao što su: Na Naam, Tora An Tarija, Svetlost Prosondo, Magnetična Energija Ljubavi i druge. Zahvaljujući ovoj Svetlosnoj Medicini dogodiće se vaše individualno visokoenergetsko uspinjanje koje će pozitivno promeniti vašu svest i poslužiti vašoj transformaciji.