Klaustrofobija

NOVO ZA OPASNE I NEPREDVIDIVE SITUACIJE!

Iznenadiće vas naziv, ali se uklapa u nadrealni uticaj koji ova energija ostvaruje !

MOĆ

Klaustrofobija

Carstva Tvorca Vibracije od 1000 do 3000

Blok  “Kontrola, Diplomatija, Sveprisutnost i Kraljevski pečat.“

 Moć nad negativnom, opasnom osobom, koja vas (ili vašeg bližnjeg) na bilo koji način ugrožava, čija dejstva ugrožavaju vaš (ili vaših bližnjih) život, zdravlje i bezbednost.

Energija stvara kod takve osobe stanje zatvorenog prostora, na neki način “zaleđuje“ osobu, uskraćuje joj njena negativna dejstva, oduzima aktivnost.

Ovo nije šala ili igra, ponekad nastaju veoma opasne i nepredvidive situacije – ova energija je reflektor, koji se pokreće mentalno (mislima) i otvara na negativnog čoveka potok Svetlosti i daje uputstva šta treba da radi.

Negativna osoba neće moći da se kreće dok ne ispuni nalog.

Nalog, na primer, može biti: “Sada zaustavljaš svoje nasilničko ponašanje, ostavljaš me na miru, okrećeš se i bespovratno odlaziš što dalje!“

Ne preporučujemo da ovu energiju primenjujete neetički.

ONLINE

Vreme rada s energijom: za uvežbavanje dovoljno 5-15 minuta, u slučaju konkretne primene delovanje energije počinje odmah nakon aktivacije.

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs