Karmički zadatak

Karmički zadatak

Zvezda vodilja – poruke sreće  

Na seminaru će biti sprovedena Inicijacija u Zrak Čudotvorca. Svako od polaznika dobiće skriptu s informacijama o svojim osnovnim karmičkim zadacima, kao i tehnikama namenjenim radu na uravnotežavanju karme pomoću ove, zaista čudesne, energije.

Karmički zadatak. Zvezda vodilja – poruke sreće predstavlja božanski instrument koji pomaže ljudima da pronađu svoj lični put, da spoznaju i, u dubini svog bića, osete sve što je u vezi sa svrhom postojanja i misijom. Pomaže da se razotkriju slabe tačke, načini isceljivanja i uravnotežavanja sopstvene karme.

Tokom seminara, pomoću specijalne tehnike, praktičari će se povezati sa svojim Duhovnim vodičima

Proučavanjem informacija koje ćete dobiti saznaćete kakvu karmičku predispoziciju imate i kako je možete prevazići, kako se možete osloboditi negativnih crta svog karaktera (koje, poput senke, zatamnjuju Svetlost unutrašnjeg Anđela), kao i kako da primenjujete silu svojih blagoslova i vrlina. Primenom energije Čudotvorca, ujedinjenom sa dobijenim informacijama, možete postići sigurno i vidno uravnotežavanje svoje karme, a time i novu, bolju sudbinu.

                                               Zrak Čudotvorca

Unikatna i posebna energija, koja je kod svake osobe drugačija po kvalitetu, nosi jedinstvenu individualnu notu i namenjena je radu na uravnotežavanju lične karme. Zrak Čudotvorca je izuzetno moćna energija koja, ujedinjena s ljubavlju i dobrotom, pronalazi put ka vašoj Duši i povezuje se s njom. Pored toga, primena ove energije daje još nekoliko značajnih efekata:

  • Pročišćava, leči i balansira energetska (suptilna) tela ljudskog bića;
  • Pomaže proces isceljenja fizičkog tela, misli i emocija;
  • Regeneriše i zaceljuje fizičke i duhovne rane;
  • Unapređuje duhovni rast;
  • Otklanja sve unutrašnje i spoljašnje smetnje i blokade;
  • Harmonizuje sistem čakri;
  • Aktivira intenziitet rada Adžne, 6. čakre. Time značajno povećava nivo intuicije i nežno razotkriva sposobnost duhovnog viđenja stvari, pojava i događaja.

Pohađanjem ovog seminara, vi ostvarujete i popust od 10% na cenu obuke „Karma Reiki“ –  tretman namenjen oslobađanju tela i informativnog polja ljudskog bića od karmičkih negativnih programa, a koja će biti organizovana od septembra 2016.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: od 10 do 14 časova

Na kraju seminara dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja Aidu Kamberi:

telefonom: 065/905- 22- 22, 065/235-999-1

ili na mail: aida@reiki.rs