Knjiga Života – Hronike Akaši

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA KNJIGA ŽIVOTA – HRONIKE AKAŠI

Hronike Akaši predstavljaju prošla, sadašnja i buduća znanja o svemu. U takozvanoj „Knjizi života“ opisan je svaki detalj života jedne duše. U trenutku kada Duša počinje da dobija svoje životno iskustvo, kao samostalno biće, stvara se energetsko polje koje sakuplja i čuva svaku misao, svaku reč, nameru, emociju, postupak, sve što Duša na bilo koji način čini…

Knjiga života - Hronika AkašiZapis svake Duše postaje dostupan kroz određenu frekvenciju, kao otisak prsta, koji je kodiran u energiji Svemira. Poznavanje tih zapisa i energetski rad s njima pomaže ljudima da napreduju, da se isceljuju, da prosperiraju i spoznaju Istinu.

Energija „Potok Hronika Akaši“ koja je u osnovi seminara Knjiga Života – Hronike Akaši namenjena je za pročišćenje Hronika u oblastima, mestima (pročišćenje i svetlosno menjanje zapisa Knjige života na tim stranicama) gde su se pojavili uslovi za patnju duše, za njen bol, muke i poteškoće. Tako više nećete biti ograničeni na karmičkom, životnom i energetskom nivou. Rad s ovom energijom oslobodiće vas besmislenih patnja, te ćete dobiti priliku da postanete slobodni, ovde i sada.

Pomoću ove energije biće pročišćeni zapisi, tj. sakupljena energetska ograničenja iz prošlih života koja se prikazuju kroz negativna i traumatična dešavanja u vašem životu, kroz negativne odnose, veze, kao i negativnu karmu. Fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno telo više se neće sjedinjavati s negativnim programima patnje, ograničenja i bolesti.

Karmičke veze, odnosi iz prošlih života, traume prošlih života (koje ostvaruju negativni uticaj na sadašnju sudbinu) kao i sva moguća buduća nepovoljna dešavanja, koja se nalaze u Liniji Vremena Akaši, biće pročišćena, te će najviši rezultati u radu na sebi i na svim pitanjima života postati mogući i biće prikazani kroz sve aspekte života. Za vreme rada s ovom energojom sva neopravdana karma biće završena zauvek.

Stare šeme razmišljanja i ponašanja, autodestruktivno ponašanje, sve negativne reakcije koje su postale navika biće očišćene redovnom primenom ove energije i nova Svetlost će konačno prodreti u vaše biće i u sve aspekte života, te će Božanski Poredak biti uspostavljen, a stvaralački način života, usklađen s Božanskim Izvorom, biće omogućen.


EFEKTI

• Svetlosno menjanje „zapisa“ u „Knjizi života“ na „stranicama“ gde su se pojavili uslovi za patnju duše, za njen bol, muke i poteškoće. Na takav način više nećete biti ograničeni na karmičkom, životnom i energetskom nivou. Rad s ovom energijom oslobodiće vas besmislenih patnji, te ćete dobiti priliku da postanete slobodni ovde i sada;
• Pomoću ove energije biće pročišćeni „zapisi“, tj. sakupljena energetska ograničenja iz prošlih života koja se sada prikazuju kroz negativna i traumatična dešavanja, kroz negativne odnose, veze i, generalno, negativnu karmu.
• Fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno telo više neće dolaziti u bliski, sjedinjujući kontakt s negativnim programima patnje, ograničenja i bolesti.
Knjiga života - Hronika Akaši• Negativne misli i emocije, koje često i nisu vaše i ne služe Višem Dobru, neće moći da vas zarobe i njihova destruktivna moć nad vama će biti završena.
• Karmičke veze, odnosi iz prošlih života i traume prošlih života koje ostvaruju negativni uticaj na okolnosti sadašnjeg života biće pročišćeni tokom primene ovog potoka Svetlosti.
• Postizanje najviših rezultata u radu na sebi i na svim pitanjima svog života sada postaje moguće. Rezultati će se videti u svim aspektima života.
• Isceljenje autodestruktivnog ponašanja.
• Ubrzanje Duhovnog rasta i usavršeno Duhovno rukovodstvo i upućivanje.
• Zdravi odnosi u porodici, s prijateljima i voljenima.
• Manifestacija želja srca.
• Utvrđivanje i stabilizacija ponašanja koje je usklađeno s Višim Dobrom.
• Oslobađanje od uticaja iz prošlosti.
• Oslobađanje od štetnih navika i šema u razmišljanju i ponašanju.
• Proširenje Duhovnih Darova.
• Isceljivanje uticaja iz prošlih života i karmičkih uticaja.
• Otklanjanje psihičke „prljavštine“ i spoljašnjih uticaja sličnog karaktera.
• Neprestano narastajući osećaj jedinstva s Božanskim Izvorom.
• Poboljšanje kvaliteta života i porast stabilizacije pozitivnih okolnosti života.
• Povećanje nivoa ličnih vibracija.


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za upis na seminar ne postoji


KONTRAINDIKACIJE:

Pejsmejker i psihotične epizode (u prošlosti i sadašnjosti).


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki Master-učitelj Margarita Milenković

Na kraju seminara dobija se: skipta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi,
na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 999-1 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs

Save

Save