Ja jesam pobednik

JA JESAM POBEDNIK

Pobeda na svim nivoima,

u svim situacijama i okolnostima

Ova magična energija omogućiće Vam da pobedite svaku buru!

Otklanja sve prepreke s Vašeg puta, ispunjava Vas superiornošću, super moćima i sigurnošću u sebe.

Čak će i beznadežne situacije biti ovenčane uspehom i Vi ćete iz svake od njih izaći kao pobednik.

Takođe, primenite ovu energiju u slučaju da ne možete da prevaziđete otežane okolnosti koje vam deluju da su jače od Vas…

Moguće je da tragate za nečim značajnim za Vas (posao, ili izabranik (-ca) ili način realizacije svojih potencijala, ili ideja za biznis, i tome slično) ali na Vašem putu su jake prepreke, aktivirajte ovu energiju i pustite da teče ispred Vas i ispuni sobom Vaš put, koji će se sam od sebe otvoriti pred Vama, zato što ste Pobednik.

Moguće je da ste se našli u situaciji koja je nepravedna i data Vam da otkrijete u sebi moći, da verujete u sebe i pobedite, bez obzira na sve. Ova energija učiniće to za Vas i sa Vama.

Moguće je da Vas čeka neki za Vas važan događaj (razgovor, pregovori, ispiti…), kao obavezan deo pripreme uvedite u proces energiju Ja Jesam Pobednik i ponovo ćete odneti pobedu sa sobom.

Energija Ja Jesam Pobednik pomaže i kada u međuljudskim odnosima postoji jaz, konflikt, agresija, kada tama uzima pod svoje, a Vaš zadatak jeste da taj odnos ispunite Svetlošću, kako bi Ljubav pobedila, pa i Vi, kako biste uspeli da sačuvate dragoceni mir i harmoniju u sebi i u tom drugom, ispunili svoju ulogu mirotvorca. Ponekad je to teško učiniti bez velike i sveprožimajuće pomoći, kao što je energija Ja Jesam Pobednik.

Moguće je da imate potrebu da pobedite samoga(-u) sebe. Da prevaziđete unutrašnje prepreke, štetne navike, koje postaju karakter i ne povlače se lako, ili negativne programe koji izbijaju iz Vas i koje ne možete da kontrolišete, ili možda osećate nedostatak volje da napravite važne korake za sebe.

S ovom energijom Vi ste uvek Pobednik i možete pobediti sve, uključujući i sebe.

Mogućnosti ove energije su neograničene!

ONLINE

Uslov ne postoji

Vreme praktikovanja: 5-15 minuta

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 1,5-2 sata.

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs