Izlaz iz zastoja

Pomoć ljudima od legiona Anđela Svetlosti

IZLAZ IZ ZASTOJA!

Energija je data ljudima za izlaz iz zastoja u bilo kojoj oblasti života: napredak u poslu, ljubav, odnosi, brak, samorazvoj, lični uspeh, finansije itd.

  • Izlaz iz zastoja, u skladu s vašim potrebama, energija menja pravac lanaca negativnih dešavanja, do kojih je došlo zbog pogrešnih izbora i odluka načinjenih u prošlosti. Pokreće tok dešavanja u potrebnom pravcu izvodi iz stagnacije.
  • Energija radi na ispravkama događaja i situacija, u korenu, menjajući energiju u trenutku prvobitnog uzroka i početka razvoja nepovoljnih situacija, čak i kada su iste upisane u “Knjigu života“ (Hronike Akaši).
  • Briše negativni gen na nivou DNK.
  • Radi s vremenom, zaustavljajući ga, preusmeravajući i primenjujući njegovu energiju za probijanje energetskih prepreka na putu života.
  • Obezbeđuje donošenje ispravnih odluka.
  • U svakom procesu učestvuju Anđeli i Arhanđeli Svetlosti, koji uporedo s osnovnim ciljem – izvođenja osobe iz zastoja, ostvaruju transformaciju svesti osobe, povezujući je s Višim Božanskim Ja, s trenutkom Ovde i Sada.

Energija može da se aktivira pred odlazak na spavanje, kako bi radila na otklanjanju problema tokom noći.

ONLINE!

Uslov ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 1,5-2 sata.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs.