Isceljivanje trauma unutrašnjeg deteta

Vaš život se menja iz korena

Isceljivanje trauma unutrašnjeg deteta

kroz

Bezuslovnu Ljubav od Device

Marije Magdalene

Za vas i za vašu decu

Ne postoji čovek, koji ne nosi u sebi traume iz detinjstva, duša uči od prvog trenutka svog dolaska na svet, kroz različita, a često kroz teška i traumatična iskustva.

Traume koje su nas zadesile u detinjstvu ostaju u nama zauvek i utiču na mentalno, emocionalno, fizičko zdravlje, na odluke koje donosimo, na reakcije koje pokazujemo u različitim situacijama, na naše mišljenje o sebi i o životu, utiču na ličnu sreću, međuljudske odnose, uspeh i kvalitet života, utiču na brak i odnos sa sopstvenom decom.

Traume iz detinjstva blokiraju osećaj radosti, ljubavi i mira, stvaraju i potkrepljuju strahove, osećaj nezaštićenosti, nesigurnost u sebe, ne dozvoljavaju da svetle misli i dobre emocije budu normalno stanje.

Većina neuspeha na mnogim poljima čoveka, prouzrokovana je nesrećnim istraumiranim Unutrašnjim detetom, a odsustvo ljubavi prema sebi je, takođe, rezultat trauma. Unutrašnje dete skoro svake osobe na svetu, pa i vaše, skladišti traume, i zato je uvek tužno i puno suza, s ogromnom neispunjenom potrebom za ljubavlju, prihvatanjem i razumevanjem koje nije dobilo u svoje vreme, a znači nikada.

Energija Isceljivanje trauma unutrašnjeg deteta kroz Bezuslovnu Ljubav od Device Marije Magdalene“ isceliće vaše Unutrašnje dete, pročistiće ga od svih trauma i napuniće ga Zlatnom energijom ljubavi, prihvatanja, razumevanja, radosti.

Vi ćete doživeti emocionalni uspon i uvećanje životne sile. Ova energija donosi radost i ljubav prema sebi, opraštanje sebe i drugih.  Energija vraća u vaše srce lepa osećanja koja ste proživljavali u detinjstvu i izgubili živeći život “odraslih“.

Kao opšti rezultat, iz dana u dan vi ćete početi da se menjate, a tako prizivate sasvim drugačije okolnosti u svoj život, on će početi da liči na taj koji ste živeli i o kojem ste maštali u detinjstvu.

Vaš život će se promeniti iz korena, zato što ćete vi biti promenjeni.

ONLINE

Uslov ne postoji

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanjeseminara: 2,5 – 3 sata

Dobija se: skripta

Specijalni bonus za polaznike seminara terapeutska tehnika

“Majčinski ritual“.

Terapeutsku tehniku razradio je profesor Boris Zinovjević Drapkin, glavni dečji psihijatar i psihoterapeut, ministarstva Zdravlja bivšeg Sovjetskog Saveza.

Tehnika se sastoji iz nekoliko delova:

Vitamin Mamine Ljubavi

Programiranje na fizičko zdravlje

Programiranje na nervno psihičko zdravlje

Programiranje na otklanjanje problema i poteškoća

Tehniku može da sprovodi kako majka, tako i otac. Obavlja se (ukoliko želite) svakodnevno i traje samo 5 minuta.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs