Isceljivanje čakri

Isceljivanje sedam čakri

Za duboko, bazično isceljivanje svih procesa u organizmu i u životu  ljudskog bića, preporučuje se isceljivanje energetskih centara – čakri, koje su povezane sa svim sistemima u našem telu na finim nivoima. Kada su čakre pročišćene i isceljene naše psihofizičko zdravlje je na visokom nivou i svi procesi isceljenja i unapređenja u organizmu i životu protiču neuporedivo brže, dublje i efikasnije.  

Isceljivanje čakri predstavlja jednokratni proces samostalne isceljujuće Inicijacije svake čakre ponaosob – Inicijacije na isceljenje. Izvođenje takvog procesa moguće je nakon primljene Inicijacije na seminaru. Isceljujuća Samoinicijacija aktivira se putem namere i aktivacije energije. Traje sat vremena (ili, ako želite, i duže) i tokom tog procesa čakra započinje proces svoje reorganizacije i regeneracije koji se nastavlja sam po sebi, nezavisno od vaših aktivnosti, tokom nekoliko dana (od 3 do 7, u zavisnosti od stanja čakre).

Praktično, proces Inicijacije jedne čakre na isceljenje izvodi se samo jednom na duži period, sve dok se ne pojavi potreba da se čakra ponovo pročisti od negativnih sadržaja.

Proces Inicijacije na isceljenje čakre izvodi se zasebno za svaku čakru. Ovaj proces poželjno je izvoditi neposredno pred spavanje, tako što se u energiji boravi sat vremena, a zatim se procesu dopušta da se odvija samostalno tokom noći.  

Isceljivanje čakri na ovaj način možemo sprovoditi kako za sebe, tako i za druge, kako kontaktno tako i na daljinu. Isceljivanje čakri preporučuje se svakom ljudskom biću bez izuzetka.

Uslov ne postoji.

Seminar održava Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 2,5-3 sata.

Dobija se: skripta.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs