Eterični kristali

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA „ETERIČNI KRISTALI“

Svo kamenje (i, naravno, kristali) koje postoji na planeti Zemlji poseduje svoje eterično telo i mi pomoću Inicijacije možemo prizvati energiju određenog kristala, tako što se podesimo na njegovu vibraciju. Energija Eteričnih kristala je uvek čista i slobodna od bilo kojih uticaja. Eterični kristali daju mogućnost da ostvarimo moćni isceljujući uticaj i bez pravih, fizičkih kristala.

kristali-2_biggalleryimage22AADelovanje Eteričnih kristala neuporedivo je jače od običnih kristala. Ako,  na primer, pravi kristal napunimo energijom Eteričnog kristala njegova moć raste za 400%. Eterične kristale možemo raspoređivati bilo gde: na čakrama, na određenoj oblasti tela koju želimo da isceljujemo, u prostoru, u hranu i na stvari…

Možemo razviti moćne eliksire aktivirajući ove kristale u vodu za piće, kupanje i zalivanje cveća, kao i u eterična ulja ili Bahove kapi. Isceljivanje Eteričnim kristalima možemo primenjivati kako za sebe, tako i za druge, kako samostalno, tako i u kombinaciji sa bilo kojim energetskim metodama, kako za psiho-fizička stanja, tako i za harmonizaciju međuljudskih odnosa i situacija.

Rad s Eteričnim kristalima možemo ostvarivati kontaktno i na daljinu.

Seminar I stepena Eterični kristali 1-2-3 uključuje podešavanje na energiju Eteričnih kristala:

AMETIST, ĆILIBAR, AKVAMARIN, AVENTURIN, ROZE BERIL, PLAVI AHAT, AHAT BOTSVANE, ZELENI KALCIT, KORNELIJAN, HRIZOKOLA, CITRIN, GORSKI KRISTAL, DIJAMANT, SMARAGD, HEMATIT, CRVENI JASPIS, ROZE KVARC, MALAHIT, RUBIN, SODALIT, TIRKIZ.


USLOVI ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za obuku i pohađanje seminara je završeni I stepen Usui Reikija.

Kontraindikacije i mere opreza ne postoje.


Tehničke informacije
:
Trajanje seminara: 3 sata
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Margarita Milenković
Na kraju seminara dobija se: skipta i sertifikat

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi,
na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 999-1
ili na e-mail adresu: aida@reiki.rs