Eterična akupunktura

ETERIČNA AKUPUNKTURA

Visokovibracioni energetski sistem isceljivanja

Ovo je neobičan i veoma efikasan energetski sistem isceljivanja kojiomogućava postavljanje eteričnih akupunkturnih igala (i njihov uticaj na organizam) na telo ljudskog bića ili životinje.

Efekat takvog energetskog lečenja je jednak efektu prave akupunkture fizičkog karaktera. Eterične igle preko fizičkog tela mogu da ostvaruju uticaj kako na fizičko telo, tako i na misli, emocije, namere…

Pored akupunkturnog uticaja, eterične igle predstavljaju provodnike za svaku isceljujuću silu (Reiki i sve druge nove energije), a takođe i za vibraciju molitvi, mantri, za energije kristala, cveća, lekovitih trava, isceljujućeg zvuka, pa čak i homeopatskih sredstava.   

Nakon raspoređivanja eteričnih igala njihovo delovanje će se nastaviti tokom 20-ak minuta. Nakon toga će igle jednostavno ispariti same od sebe u prostoru.

Metoda Eterična akupunktura omogućava svakome, bez izuzetka, da primenjuje ovaj sistem bez specijalnih znanja iz oblasti akupunkture.

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.

Vreme primene energije: 20 minuta.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: tri sata.

Dobijaju se: sertifikat, skripta.

Za više informacija i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi:

Na brojeve telefona: 065 905 22 22 i 065 235 99 91

Ili na mejl adresu: aida@reiki.rs