Eliksir Života

MOĆNO

VAŽNO ZA SVE!

Dopunite rezerve Božanskog eliksira

produžite svoj život na Zemlji!

“ELIKSIR ŽIVOTA“

Vibracije 1111 – 3000

SPROVODI SE SAMO JEDNOM BEZ NAKNADNOG PRAKTIKOVANJA

Dopunite potrošene rezerve životne energije date vama za život na Zemlji!

Dopunite gorivo koje je ekvivalent dužini vašeg života!

Možemo imati nov i savršeno ispravan auto, ali nas on neće odvesti daleko ako u njemu nema dovoljno goriva!

Eliksir Života jedan je od najneverovatnijih i najblagotvornijih energetskih procesa koji menjaju sve! Eliksir Života je Inicijacija – tretman i na Zemlju je donet od strane Anđeoskih Sila. To je doslovce Božanski proces koji se sprovodi samo jednom, a nastavlja svoje delovanje tokom dvadeset jednog dana.

Inicijacija – tretman Eliksir Života ljudskom biću vraća svu potrošenu energiju koju je Duša odredila za ovo životno putovanje i koja je pojačano troši tokom bolesti, teških životnih okolnosti u kojima se proživljava mnogo negativnih misli i osećanja koja odnose Eliksir iz života neverovatnom brzinom.

          Treba dodati da se, po mišljenju S.N Lazareva –iscelitelja i duhovnog učitelja miliona ljudi, autora serijala knjiga Dijagnostika karme i mnogih drugih, energija Eliksir Života topi kao sneg na suncu usled osuđivanja, zameranja i bilo koje agresivne reakcije ljudskog bića.

S radošću vas pozivamo da učestvujete u jedinstvenom procesu koji je postao duhovno-energetski hit u svim zemljama sveta, kao i kod nas u Srbiji.

ONLINE
Uslov ne postoji.

Naknadno praktikovanje ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 2-2,5 sata;

Dobija se: skripta;

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs.

Efekti Inicijacije – aktivacije

  • Aktivacija vašeg Eliksira Života – nadoknađivanje Životne energije Duše, predviđene za fizički život, ali potrošene na traume, šokove, bolesti, prekomerni stres ili druge iscrpljujuće okolnosti;
  • Produženje životnog veka;
  • Mogućnost da dođe do isceljenja tela i duše;
  • Reaktivacija aksitonalnog Sistema meridijana (usavršavanje i napredna transformacija fizičke prirode ljudskog bića);
  • Povezivanje i sjedinjenje svih aspekata ličnosti u celinu;
  • Značajno proširenje Svetlosnog tela, što je izuzetno potrebno kako za duhovnu, tako i za fizičku evoluciju;
  • Otvaranje kanala jake Intuicije;
  • Mogućnost samostalne aktivacije Eliksira Života u slučaju potrebe za sebe, pa čak i za svoju decu.
  • Pomoć Srebrnih Anđela.

O Eliksiru Života

Životna energija Duše, koju u svojim radovima pominju mnogi iscelitelji i učitelji, a posebno čuveni ruski iscelitelj duša, duhovni učitelj S. N. Lazarev, jeste Eliksir Života – fundamentalna energija duše, koju ona sa sobom u fizički svet donosi kroz svoje otelovljenje. Količina te energije (koja se razlikuje i zavisi od zadataka duše na zemaljskom Planu) određuje mnogo toga značajnog za život ljudskog bića, pa i samu dužinu fizičkog života. Nažalost, Eliksir Života se lako troši. Osim života, to su stanja kao što su: traume, šokovi, prekomerni, neprekidni stres, teže ili dugotrajne bolesti, druge iscrpljujuće situacije i okolnosti.

Aktivacija Eliksira Života je proces tokom kojeg se ljudskom biću nadoknađuje izgubljena količina Životne energije duše i darovana sposobnost samostalne aktivacije Eliksira u slučaju potrebe, što je do skoro bilo nezamislivo i nemoguće.

U Svemiru, u Božanskom Izvoru, postoji oblast u kojoj prebivaju sve duše pre otelovljenja. Duše primaju životnu energiju i donose je sa sobom na Zemlju u svojim suptilnim telima i u svom fizičkom telu. To je fundamentalni Eliksir Života koji podržava fizički život duše. Boja ove energije je zlatna.

Do sada, u slučaju da se Eliksir istroši ili iscrpi, nije bilo nikakve mogućnosti da se on na bilo koji način dopuni, makar jednom. Neizbežni rezultat toga bila je fizička smrt. Eliksir nije mogao biti nadoknađen, jer Svetlosno telo ljudskog bića do sada nije moglo da bude dekodirano i prošireno tako daleko da se njemu otvori „Božanski šablon“ (deo Svetlosnog tela), ali je bilo predviđeno da Eliksir Života može da protiče i da prodire u fizičko telo preko elektromagnetnog polja, sve do nivoa ćelija.

Govorimo o visokofrekventnoj energiji Pete Dimenzije Svetlosti, o energiji koju možemo primiti zavaljujući Anđelu Natanijelu. Nakon procesa Aktivacije (Inicijacije) energija Eliksir Života nastavlja da se neprekidno uliva u energetske sisteme i organizam ljudskog bića, na svim nivoima, još 21 dan.