Drvo Kosmičkog Roda

Portal energija Kosmičke podrške  

Ovo nemojte da propustite,

jako je potrebno sada!

NIKADA NISTE SAMI

Kosmička Duhovna Porodica

Vas grli i blagosilja Ljubavlju

Štiti, usmerava, otvara puteve i sva vrata na Zemlji, isceljuje Dušu i stvara za Vas komforan život

Drvo Kosmičkog Roda

je kovčeg Duhovnog i materijalnog bogatstva vašeg Kosmičkog Roda s kojim ste izgubili vezu

Povezujete se sa svojom zvezdanom, galaktičkom porodicom i stvarate čvrstu vezu, koja je prisutna i jača svakodnevno. Istorija života i razvoja Duše je neraskidivo povezana sa njenim Zvezdanim Kosmičkim rodom.

Duša je u stalnoj interakciji sa kosmičkim precima, duhovnim roditeljima, braćom i sestrama, Blizanačkim Plamenom i zvezdanom decom. Zvezdani Kosmički Preci su koreni Duše iz kojih ona crpi mudrost i duhovnu snagu, večno najbliže okruženje Duše, njena Zvezdana porodica sa kojom je povezana nevidljivim vezama duhovnog srodstva. Duhovno srodstvo je nemoguće prekinuti, ali može oslabiti zbog nedostatka komunikacije sa zvezdanim rođacima.

Kosmička duhovna porodica je jedinstvena celina. Svaki srodnik u njemu je poseban i jedinstven, a jedinstvo Duša Roda podrazumeva isti vodeći zrak evolucije i jedinstveno skladište znanja, iskustva i mudrosti za ceo Rod koje je svaka Duša stekla tokom čitavog vremena inkarnacija. Radeći na kanalu Kosmičko (Galaktičko) Drvo Roda, možete obnoviti, ojačati, proširiti svoju vezu sa vašom Kosmičkom porodicom, koristiti bazu znanja, iskustva i moći koje je prikupila vaša cela Kosmička porodica.

Rad na ovom kanalu pomaže u veoma širokom smislu reči da se aktivira bogatstvo Porodice za osobu. Bogatstvo kako Duhovno, tako i materijalno.

Bogatstvo Porodice u shvatanju Zvezdanih Kosmičkih porodica su, pre svega, znanje i veštine u privlačenju, akumulaciji i upravljanju energijama, koje će pomoći vašem prosperitetu po ljudskim merilima – da privučete društveni uspeh, da steknete visok status, uspešno sklopite brak/udate se, posedujete nepokretnu i pokretnu imovinu, bankovne račune, materijalno bogatstvo itd.

Energija dolazi iz Kosmosa u spirali plave i zlatne boje, koja podseća na spiralnu bušilicu u obliku konusa iz džinovske bušilice u pokretu. Svaki prolaz spirale je jednak 100 godina. Nakon takvog prolaza otvaraju se Arkturijanski tuneli – hodnici za putovanje u vremenu i prostoru i možete ući u različite ere i mesta. Kada radite u kanalu, prate vas i čuvaju Uzvišena Svetlosna Bića – Čuvari  bogatstva vašeg Kosmičkog Roda.

Na zahtev, može vam se pokazati vaše galaktičko porodično stablo i vaše trenutno mesto na njemu.

Moći ćete da komunicirate sa Čuvarima porodičnog stabla, saznate svoje zadatke za ovu inkarnaciju, zatražite i dobijete pomoć i podršku Porodice. Na Zemlji je predstavljeno 12 glavnih zvezdanih klanova. Rad s ovom čudesnom energijom će vam pomoći da savladate i primenite u životu akumulirano bogatstvo vaše porodice.

ONLINE

S energijom se radi: 15-30 minuta

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2 – 2,5 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/ 235- 99-91 ili na imejl: aida@reiki.rs.