Dodatni resurs

NOVO!

DODATNI RESURS

Energija koja stvara dodatni resurs tamo gde postoji nedostatak istog 

Izvlači iz bilo koje teške situacije

Visokovibracioni kanal sistema

“Energije 21. veka“

   Energija koja stvara dodatni resurs tamo gde postoji nedostatak istog (zdravlje, odnosi, posao, novac, nepredvidive situacije itd.). Nalik ogromnom energetskom talasu promena pokrije čoveka i izvuče iz bilo koje teške situacije. 

Ukoliko ste upali u problem to je pokazatelj da u vašem polju i u polju tog aspekta gde se problem desio (zdravlje, ljubav, međuljudski odnosi, posao novac i sl.) postoji veliki nedostatak visokovibracionog sadržaja, jednostavno rečeno – pozitivne energije. 

Dakle, prevladala je energija negativnog karaktera i povukla na dole u niske vibracije i situaciju i ljude uključene u nju (na primer vas). 

Da bi se željena promena desila, neophodan je dodatni resurs visokokoncentrisane pozitivne energije, koja će brzo vratiti energetiku situacije u normalnu, a time i okrenuti negativne okolnosti na povoljne.

Energija daje ozdravljenje, može da utiče na promenu fizičkog izgleda. Stvara nalet pozitivne i konstruktivne energije, ako se osećate anksiozno, psihički i fizički slabo ili iscrpljeno ili osećate da se razboljevate, ili ako gubite lepo raspoloženje i vaša vibracija pada.

Energija menja prošlost, pronalazi izvor problema s kojim se osoba suočava i na takav način eliminiše tešku situaciju. Bilo da je u pitanju zdravlje, ljubav, posao ili novac.

Poseduje retku sposobnost pročišćenja energetskog sistema, a posebno čakri čoveka od entiteta i njihovog razarajućeg uticaja.

                               Jedinstvena i veoma dragocena energija!

ONLINE

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje: 2-2,5 sata

Dobija se: skripta