Detoks karmičkih odnosa

NEMOJTE NIKADA DA IGNORIŠETE I OSTAVLJATE

ZA “POSLE“ ONO ŠTA VAS SADA RAZBOLJEVA

Toksični međuljudski odnosi!

Kada postoje odnosi koji truju vaš

organizam i život spasenje je:

DETOKS KARMIČKIH  ODNOSA

Detoks karmičkih odnosa je energija koja oslobađa i isceljuje karmičke odnose, a posebno one zapetljane i komplikovane odnose sa voljenom osobom, braćom i sestrama, roditeljima, decom, prijateljima, saradnicima itd.

Energija oslobađa stari otrovni emocionalni prtljag kako bi mogli da počnete ispočetka sa dobrim osećanjima i odnosima. Leči podsvesne i emocionalne rane izazvane ponavljanjem negativnih reči i odbijanja.

Pročišćava uzročno posledični nivo organizma od toskičnih sadržaja nastalih kao rezultat teških, loših odnosa, a sada tinjaju u telu i polako ali sigurno razaraju stvarajući sve uslove za bolest.

Rešava stare probleme u vezi, u odnosu, pomažući vam da oprostite i zaboravite, eliminiše stare negativne obrazce i loše programe i navike.

Ova energija podstiče samopoštovanje i vrednovanje sebe, razvija zdrave odnose koji osnažuju, daju utehu, ljubav, poštovanje, naklonost i podršku.

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs.