Čudesna lampa

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA PUNOMOĆ ČUDESNA LAMPA

Punomoć Čudesna Lampa – neobična je čudesna energija! Ona povećava efikasnost SVIH naših napora sedam puta! Namere, molitve, meditacije, energije bilo kog karaktera i načina manifestacije, tehnike za postizanje ciljeva i sve što primenjujemo kako bismo postigli svoje ciljeve – deluje 7 puta jače.

Ovo je moćna energija potrebna za postizanje ciljeva. Štiti vas od gubitka energije, daje vašoj auri zaslepljujući sjaj i magnetnu privlačnost za postizanje vašeg cilja, i generalno. Daje visoku zaštitu, AUTOMATSKI otklanjajući sumnje, brige, strahove, te tako ograđuje vaše manifestacije od kolapsa i maksimalno štiti vaše želje od neostvarenosti.

Čudesna lampaSvi polaznici seminara dobiće na poklon još jednu retku i efikasnu energiju koja je nezamenjiv par Čudesnoj Lampi – visokofrekventna Čarolija Čudesa Aladina!

Čarolija Čudesa Aladina je apsolutno čudesna energija koja je stvorena da naše želje donosi direktno u Duhovni svet, bez zaobilaznih puteva! Često se naše želje ne ispunjavaju jer uopšte ne dospevaju do Duhovnog sveta. Tako nešto moguće je izbeći uz pomoć ove energije – Duhovni svet poželeće da učini sve kako bi se vaša želja ispunila što pre. Uživajte u ovim prekrasnim energijama i ispunite svoje želje.


USLOV ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.
Vreme praktikovanja je 10-15 minuta.


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 4 sata
Dobijaju se: skripta i dva simbola u boji

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi:
na brojeve telefona: 065/905-22-22 i 065/235-9991 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: [email protected]