Čudesna Bomba Novca

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA ČUDESNA BOMBA NOVCA

Zamislite na trenutak kako bi bilo da se raščiste i eliminišu energetske finansijske blokade, sve prepreke koje sprečavaju priliv dovoljne količine novca u vaš život, da neuspeh na polju novca postane zaboravljena prašina i da vas Viša Sila čuva od finansijskih gubitaka? Zamislite kako biste se osećali! Sigurno, zadovoljno, zbrinuto, bezbrižno, mirno, uspešno, srećno, lako, opušteno, slobodno…

Čudesna bomba novcaUzmite u svoje ruke Čudesnu Bombu Novca, “bacite“ ovu moćnu visokovibracionu energiju na polje svojih finansija i dopustite da one eksplodiraju od uspeha!

Čudesna magična Bomba Novca je čista visokovibraciona energija izuzetno prilagodljiva, moćna i s visokom koncentracijom. Čisti i eliminiše energetske novčane blokade, otklanja odsustvo uspeha na polju novca i sreće koja po pravilu prati finansijski uspešne ljude. Otklanja energije neuspeha i čuva od finansijskih gubitaka svake vrste.

Energiju možemo da primenjujemo na sebi i na drugima, za energetizaciju prostora, mesta, objekta, kako uživo tako i na daljinu.


USLOV ZA UČEŠĆE NA SEMINARU

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.
Trajanje autotretmana, tretmana ili energetizacije i programiranja prostora je 5-15 minuta.


Tehničke informacije:

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 2,5-3 sata
Dobijaju se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo da kontaktirate organizatora Udruženja,
Reiki Master-učitelja, Aidu Kamberi:
na brojeve telefona: 065/905-22-22 i 065/235-9991 (pon-pet od 09 do 17 časova)
ili na e-mail adresu: [email protected]