Čudesna Kosmička rupa

NOVO

ČUDESNA KOSMIČKA RUPA

Lavinija (Sina Šendrej)

…brzo… lako… efikasno… često prekopotrebno

Ogromna, kosmička moć koja se može koristiti na sve načine i na svim nivoima. Upijaće sve, bez izuzetka, što pošaljete u nju…

Sve što vama više nije potrebno, sve što osećate da više ne služi vašem dobru, sve što stvara smetnju i prepreke, slobodno pošaljite u ovu Čudesnu Kosmičku rupu – kvantno polje specijalne sile.

To može biti bezbroj stvari, počev od štetnih emocija i negativnih misli, pa sve do nepovoljnih okolnosti i situacija, energetsku osnovu neharmoničnih odnosa, a takođe i prvobitne uzroke oboljenja, i bilo kakve druge problemeuzročnici viška kilograma, zavisnosti i još mnogo toga…

Kosmička rupa, kao kvantno polje specijalne sile, razgradiće energetiku toga što ste poslali u nju, i na takav način eliminisaće to čega želite da se oslobodite.

Izuzetno moćna i visoko efikasna metoda.  Koristite je odgovorno!

A slobodna volja i dalje postoji…

Napomena: Ovaj sistem se ne koristi za ljude, nego samo za stanja, okolnosti, situacije i tome slično.  Ovim sistemom nikome ne možete nauditi!.

Ne možete ga aktivirati za druge. Ovaj sistem je isključivo za ličnu upotrebu…

ONLINE i UŽIVO

Vreme praktikovanja: 5-15 minuta

Uslov ne postoji

Seminar održava: Reki učitelj, Margarita Milenković

Trajanje seminara: 1,5-2 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs